Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Tegnap lett kész a Tamiya Suprám, sárga, ezüst tükrökkel, szárnnyal és elsõ szakállal.
oldalsó küszöb már megvan!
elsõ hátsó lökhárítót akarok....de nem tom hogy mibõl csináljam...sztirol vagy putty...mindjárt tolok be képeket hogy milyenre is gondoltam!
elsõ hátsó lökhárítót akarok....de nem tom hogy mibõl csináljam...sztirol vagy putty...mindjárt tolok be képeket hogy milyenre is gondoltam!
Törölt felhasználó
Lökhárító.
Hova akarod feltenni a sztirol lapot? Szerintem hátsó szárnynak nem vastag. Elso légterelonek is jó. Mi az a bumper??

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
"Nekem március eleje lenne jó"....ok....most úgy is elvagyok a bumperekkel,küszöbbel,meg a szárnyal
hát wazze ez a sztirol lap....
még a feles is tök vastagnak tûnik...egyszerûen nem tom normáisan feltenni...valami ötlet?
még a feles is tök vastagnak tûnik...egyszerûen nem tom normáisan feltenni...valami ötlet?
Úgy is lehet csak figyelj hogy mindegyik kerék érje a földet és jó szögben álljon.
Lehet hogy az lesz hogy felragasztom a felinket...hiszen me, hátrahútós kocsit csinálok belõle...és úgysem tologatnám!
Hello,
OK visszateszem.
Nekem március eleje lenne jó.
Sötétíteni smoke festékkel lehet de nem egyszerû. Mivel nagyon híggal kell hogy jól terüljön, de mivel híg ezért könnyen megfolyik. A beleszálló porszemcsék pedig mégjobban meglátszanak mint a kasznin.
Én csináltam egy Golfot így. Majd ha hazajön a digit gépem akkor feldobok róla képet. A szélvédõ kék az oldalsó meg a hátsó ablakok sötétítettek. Csak sokadik próbálkozásra lett elfogadható.
Üdv,
G
OK visszateszem.
Nekem március eleje lenne jó.
Sötétíteni smoke festékkel lehet de nem egyszerû. Mivel nagyon híggal kell hogy jól terüljön, de mivel híg ezért könnyen megfolyik. A beleszálló porszemcsék pedig mégjobban meglátszanak mint a kasznin.
Én csináltam egy Golfot így. Majd ha hazajön a digit gépem akkor feldobok róla képet. A szélvédõ kék az oldalsó meg a hátsó ablakok sötétítettek. Csak sokadik próbálkozásra lett elfogadható.
Üdv,
G
hallod Gero!
Akkor benne vagy a rendelésbe a ScaleAutól????
nekem akkor csak egy motorháztetõ kellene a Suprához...
a szárnyat megcsinálom sztirolból!
Akkor benne vagy a rendelésbe a ScaleAutól????
nekem akkor csak egy motorháztetõ kellene a Suprához...
a szárnyat megcsinálom sztirolból!
Hello!
hallod gero!
Hogyan lehet besötétíteni az a szélvédõket???
ja és tudod van a gportalon a skyn3t gyerek...
na beszéltem vele és arra kér hogy linkeld vissza az oldalát mert nem õõ írogatja azokat a dumákat hanem az egyik f@sz haverja akit ismer...
ja és azt mondta hogy ezentúl Hummer néven fog jelentkezni a gportalos cseten!
hallod gero!
Hogyan lehet besötétíteni az a szélvédõket???
ja és tudod van a gportalon a skyn3t gyerek...
na beszéltem vele és arra kér hogy linkeld vissza az oldalát mert nem õõ írogatja azokat a dumákat hanem az egyik f@sz haverja akit ismer...
ja és azt mondta hogy ezentúl Hummer néven fog jelentkezni a gportalos cseten!
war van a fabulis oldalán(remélem lesz)
keressétek meg a fórumokban a "Nõi szemmel" nevû fórum topikot!
keressétek meg a fórumokban a "Nõi szemmel" nevû fórum topikot!
Na....voltam Sasban,,,
vettem egy 1-es,és egy feles sztirolt.....egy 1-es ecsetet,meg egy Gunze Sungyo vagy hogy írják matt lakkot....
1200HUF volt-össz vissz az egész...
vettem egy 1-es,és egy feles sztirolt.....egy 1-es ecsetet,meg egy Gunze Sungyo vagy hogy írják matt lakkot....
1200HUF volt-össz vissz az egész...
Az a makett az AMT-tõl lett átvéve. Azért ilyen az alkatrészbontása (pl. felni)
pláne ha jobban megnézzük az asszembi gvájdot(Assembly guide)
vannak benne nem éppen bíztató megoldások,amit a tamiya szépen megoldott...
pirossal van az jelölve ami nem tetszik(lépések(,és ilyen gagyi rózsaszínnel ami meg kéne alkatrész róla!
persze nem azt mondom hogy nem lehet szépen megcsinálni! 😄

vannak benne nem éppen bíztató megoldások,amit a tamiya szépen megoldott...
pirossal van az jelölve ami nem tetszik(lépések(,és ilyen gagyi rózsaszínnel ami meg kéne alkatrész róla!
persze nem azt mondom hogy nem lehet szépen megcsinálni! 😄

most tudtam meg amikor megnéztem az oldalukat....BUZI FABULIS.....
remélem ma eljutok a SASba valahogy sztirolért!
remélem ma eljutok a SASba valahogy sztirolért!
alakul.....negyede,fele már megvan!!!
motor,belsõ,kerekek fele kész....kaszni negyede kész....felfüggesztés kész!
motor,belsõ,kerekek fele kész....kaszni negyede kész....felfüggesztés kész!
hogy haladsz a verdával?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
még nem mentem a sasba---majd tomorrow....
nem rossz ez a "szuprinyek" de én szebbeket találtam! 😄DD
sorry van 1-2 nagy kép is!
ez a legjobb(vajon miért😄 )!

nem rossz ez a "szuprinyek" de én szebbeket találtam! 😄DD
sorry van 1-2 nagy kép is!
ez a legjobb(vajon miért😄 )!

Hello,
Nem lehet elõröl betömíteni a lyukat? Aztán króm festékkel lefesteni a tömítést? A led helyét is be lehet tömíteni vagy úgy hogy maga a led is benne van vagy úgy hogy nincs benne és utána visszafúrod a lyukat.
Voltál a Sasban sztirolért?
Megtaláltam álmaim Supráját

Nem lehet elõröl betömíteni a lyukat? Aztán króm festékkel lefesteni a tömítést? A led helyét is be lehet tömíteni vagy úgy hogy maga a led is benne van vagy úgy hogy nincs benne és utána visszafúrod a lyukat.
Voltál a Sasban sztirolért?
Megtaláltam álmaim Supráját

Viszont a belsõ visszapillantót a föld nyelte mert véletlenül kiesett a kezembõl le a földre azóta se találom
De mondom,hogy nem lett egy nagy durranás. Az egyik fele szép csak😊 a keret festés miatt lett csúnya a másik fele😞