Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a legalapabb. Ennél egyel jobb ami fekete papírdobozban van 4-5e Ft. Annál már lehet a levego mennyisegét szabályozni meg a fújásvastagságot is. Szerintem az tokéletes auto festésre.
Levegopalackal próbáltad?
Levegopalackal próbáltad?
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Igen az olcsóbb pisztolyból van is (airbrus asszem) de pont azzal csesztem el az AMT-t és azóta nem merem festeni a ksznit. A Fujimit is ecsettel festettem.
Nem rossz a Fujimi csak sok elnagyolt részlet van rajta. De amúgy jó. Nekem is van otthon 3-4 Fujimi auto.Az AMT az elég gáz, viszont szep a motorja. Italerit ne vegyél.Szerintem ha a pénztárcád engedi akkor a kasznit Tamiya spray-vel fesd. Vagy gyujrogess és ruházz be egy szoropisztolyba meg egy kompresszorba.De ha ugyes vagy hutogép-kompresszorból is jót lehet csinalni. Szoropisztolyból elég az olcsóbb (4-5e) fajta is.
Passz Bejön meg itthon csak alig lehet kapni,így mikor megláttam az üzletben gondoltam nem hagyom ott másnak. Ahoz képest viszont elég jól összeraktam leszámítva 1-2 apró hibát de ez asszem belefér egy kezdõnek,mivel ez volt az elsõ komolyabb makettem. Elõtte volt egy AMT Corvette de azt nagyon elcsesztem (kaszni festés,ezért nem mertem a Suprat festeni))így az maradt mint gyakorló makett. meg nem igazán jött be az AMT kidolgozottsága úgy ahogy a Fujimié sem. Mivel a Fujimit kaptam nem szabad akaratomból vettem így azt is megpróbálom szépre csinálni.
Én is majdnem. (26)
Miért pont a Suprával kezdted?
Miért pont a Suprával kezdted?
Hát igen sajna ez egy ilyen hobbi.De a Skyline kotelezo darab
Ha tudnád hogy nekem mennyi makett van otthon dobozben, míg osszeépítve csak annyi amennyit az oldalamon lehet látni
www.gportal.hu/portal/geronimo
Ha tudnád hogy nekem mennyi makett van otthon dobozben, míg osszeépítve csak annyi amennyit az oldalamon lehet látni
www.gportal.hu/portal/geronimo
Mibe fogadjunk??
Mindegy úgy is nyerek. Nem modellboltban dolgozom. Csak úgy kérdeztem mert a Supra meg a Skyline jól néz ki. Aztan persze johet majd az RX-7-es meg az S2000 esetleg egy Lancer evo...
Mindegy úgy is nyerek. Nem modellboltban dolgozom. Csak úgy kérdeztem mert a Supra meg a Skyline jól néz ki. Aztan persze johet majd az RX-7-es meg az S2000 esetleg egy Lancer evo...
Hát szerintem sztirolból meg lehet csinalni a két oldalsó beomlot meg az also ívet. Aztan puttyval vagy autógittel megcsinálod bele az átmenetet.
Milyen bumpert akarsz? Rakj fel valami képet!
En munkahelyen vagyok naplopó népség
!
Egyenlore nég csak a motor készul. Minden cso tukrosre polirozott, direkt légszuro, láthato a "pully" (az a 2 fogaskerék ami a két fotengely végén van.
Csak hétvégén lesz otthon a digit gépem.
Meg kozben a BMW-t is csinálnom kell. Benne lesz a kovetkezo Promodell-ben (nem a mostaniban)
!
Egyenlore nég csak a motor készul. Minden cso tukrosre polirozott, direkt légszuro, láthato a "pully" (az a 2 fogaskerék ami a két fotengely végén van.
Csak hétvégén lesz otthon a digit gépem.
Meg kozben a BMW-t is csinálnom kell. Benne lesz a kovetkezo Promodell-ben (nem a mostaniban)
Törölt felhasználó
Most itthon, aztán 12 re bemászok az irodába és onnan 😊
A skyline egy rakás sz*r a készulo Suprához képest!!
Egy hulye kérdés - Mi az a LoL?
Csak lassan a testel DJ, várd meg az enyémet! Után szerintem abbahogyod a modellezést

Csak lassan a testel DJ, várd meg az enyémet! Után szerintem abbahogyod a modellezést

vagy szétszedi és fel generálozza 😄
Gero: ha valakinek az írásáa akarsz reagálni akkor nyomd meg a válasz gombot azt akiére akarsz válaszolni. Így képbe lesz mindenki
Gero: ha valakinek az írásáa akarsz reagálni akkor nyomd meg a válasz gombot azt akiére akarsz válaszolni. Így képbe lesz mindenki
Építesz mégegy suprát?
Szerintem a F&F meg a 2F2F film utáni 1 évben annyi Suprát adtak el mint elotte osszesen
Szerintem a F&F meg a 2F2F film utáni 1 évben annyi Suprát adtak el mint elotte osszesen

Törölt felhasználó
Jah, a 2 mpixel jó lenne, csak a kép minõsége is atomszar 😞
Abszolút nincs kidolgozva, most nem volt türelmem/kedvem. Majd egyszer megcsinálom.
Abszolút nincs kidolgozva, most nem volt türelmem/kedvem. Majd egyszer megcsinálom.
Mi az hogy piaci. A 2mp boven elég. Nem akarok poszter nyomtatni belole
Kíváncsian várom. Motortér jól ki van dolgozva?
Kíváncsian várom. Motortér jól ki van dolgozva?
Törölt felhasználó
Hmm, tudok csinálni egy nagyon gagyi géppel, este felteszem. Sajnos csak 2mpixel piaci. A profi gépem nincs nálam,de rakok fel képet!