Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
Amerikaból. Kb. 3000Ft egy uveg. (akkora mint két modellmaster!!!!!)Nem kell hígítani mert olyan híg mint a víg. Az uvegben kb. 10rész oldószer és 1 rész festék van. De brutál. Hétvégén dobok képet. Nem tudom az mennyire fogja visszadni.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
honnan van neked olyan festéked ami tükör króm...írtad egyszer....én egysezr szétbasztam 1 kamiont szó szerint....nem tudtam a vezetõ fülkét összeépíteni,és bámmm....jött a szike--->szét karc az egészet,és ököllel bele egyet a végére!

geronimo77
Nekem is volt már egy párszor hogy felment a pumpa. Olyankor olyat káromkodom hogy az egész lakótelep hallja.Igaz még nem tortem igy szét semmit de egyszer kétszer má elborult az agyam
Van sokféle Civic. Kuldj képet meglátom mit tehetek.
Azért akkora hiba nincs a Suprán átfújom a Titánt aluminiummal és már kész is.

DJ Skyline
nekem kül Honda Civic kéne majd....de nem a régebbi hanem amiket ma látsz az tucán...majd teszek be 1 képet hogy melyik is!

DJ Skyline
a higító nem jó,mert azzal csak szétkened.....makett sampon,fék olaj,szi-ti....ezeket próbálgasd

Törölt felhasználó
Persze le lehet oldani az egészrõl is a festéket, de nagyon felidegesített.
Törölt felhasználó
Próbáltam, az tette be végleg a kaput... csak rosszabb lett, mert hígítós lett egy kicsit az egyik ujjam, így mikor megfogtam, hogy leszedjem a cseppet, rajta maradt az ujjlenyomatom a másik oldalon. Meg kellett halnia.
K.András
Miért nem törölted le higitoval???Nem lehet?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Törölt felhasználó
Én m3 hete egy Porsche 911 est zúztam porrá, mert megfolyt az oldalsó küszöbön egy kicsit a festék. Minden alkatrész le volt festve belül stb... Megfolyt-bûnhõdött 😊 a legkisebb alkatrészt is összegyûrtem.
geronimo77
Jó napot jó szurkolást!
Sajna tegnap csak visszafelé haladtam a Suprával.Rossz színre fújtam a motor baloldai részét, és a teteje sem akar az igazi lenni.Ketto is van belole de már mind a kettot elszurtam egy kicsit.Majd amelyik jobb lesz azt rakom fel.Hétvégén lesz kép is.

geronimo77
Hi,
Régen volt Lada VFTS mugyanta 1/24. De most már nem gyártják.

DJ Skyline
ezvan...
ez magyarország

CybearBoy
Aha, kár. 😞

DJ Skyline
rallyba egyszer láttam régen...de szerintem itthon nehezen lehet beszerezni!

CybearBoy
Üdv!
Lada maketteket látott már valaki? Komoly a kérdés, szívesen összeraknék egyet! 😉

DJ Skyline
hy

Fefe
Hy all

DJ Skyline
fekete

DJ Skyline
most látod?

geronimo77
Most meg bejött a kép
Szóval most nár látom. És milyen színû lesz a kocsi?

geronimo77
hogy így??Nincs kép

DJ Skyline
kb így néz ki( a festése) csak a széle nincsen lefestve feketére hanem csak a csillaf alakzat!

DJ Skyline
na gecó mit találtam

DJ Skyline
geronimo77
Már szavaztam!
Hol van a beállítások?

DJ Skyline
menjetek el ti is szavazni az oldalamra!
www.gportal.hu/djskyline

DJ Skyline
ugyanúgy...még sehogy----
lábjegyzetet a beállításoknál lehet...
logot meg mondjuk csinálsz 1 print screent...az enyémet kiszedet és átszerkeszted...de a beállításokban le van írva!

geronimo77
Hogy lehet logot csinálni a nevedhez meg lábjegyzetet minden uzenethez?

geronimo77
hogy áll a Supra?

geronimo77
De a Tamiya motorblokk igaziból is már olyan "pöttyös" mintás. En sima aluminiumra fújtam.
A kovetkezo Suprám leömlöit meg le fogom cserélni. Ez az egybeontott Tamiya nem pálya. Annak két kulön turbója lesz két kulön levegoszurovel.

Törölt felhasználó
Teljesen olyan lett tõle a leömlõk, meg az egyéb alkatrészek feülete mint az eredeti alumínium öntvény.
DJ Skyline
gecó nagyon beindultatok....
minden nap pangás van...ti meg 3-an csináltatok 31 üzenetet amíg nem voltam...

Fefe
akkor majd beszélünk ez ügyben ha kell.

DanielT: Kíváncsi vagyok milyen lett ezzel a módszerrel

geronimo77
Hogyhogy??

geronimo77
En tudok bármikor bármilyen színu Tamiyát 1800-ért.

Törölt felhasználó
Egy kicsit biztosan durvább mint egy makett metál festék, de a motortérben ez direkt jól is jön!
Fefe
Azért mert már nem volt más színû spray. (kiárusítás volt)

geronimo77
És nem nagyok benne a metál szemcsék?

Törölt felhasználó
Ahogy ez a Supra miután megvilágosodtam!

Tamiya flakonos festékkel! 😊 Nagyon korrekt, de ami még jobb az az Obi ban vett "Maestro Akrill Metál Ezüst" festék, ami egyszerûen félelmetes! Csak egy réteg kell belõle bármilyen felületre és úgy terül mint az álom. Szaradási idõ (mikor már meg lehet fogni és akár ragasztani) 5 perc! Imádom! 😊
geronimo77
Minek vettél olyan festéket ami nem kell

Fefe
Még vagyok én is egy kicsit aztán majd csak este fele leszek

geronimo77
És akkor hogy fog készulni a kovetkezo makett, ha a szórópisztoly nem jott be??

Törölt felhasználó
Én vagyok, csak éppen öltözök, mert délre megyek melózni.
geronimo77
leléptetek??

geronimo77
Nekem 3 szóropisztolyom van 1 a metál festékekhez 1 a sotét tónusúakhoz egy meg a világosakhoz. Ez nem azért van mert ennyi pénzem van hanem mert lusta vagyok minden szín után tisztogatni meg sok ido a tisztítas addig 3 másik alkatrészt lefestek. En is borítottam mar ki mindent festéket higitót. Altalában nem a szórópisztoly tartályából szoktam festni hogy nem kelljen mindig takarítani hanem régi gyógyszeres uvegekbol. vagy a festékes uvegból (ha elég híg a festék pl. polírozható festékek)

Fefe
Szó szerint pontosan így jártam én is.

Geronimo:Én is vettem sparyt csak sajna olyan színt vettem (kék)ami most nem kellett így nem tudtam kiprobálni

geronimo77
Ezt nem ismerem de tudom hogy a másik jobb. sokkal vékonyabbat is lehet vele fújni. De biztos ezzel is lehet szepet. Mindenesetre a kasznikat én Tamiya sprayvel festem. Nem nagyon lehet semmivel olyan szepet festeni mint azzal.

Törölt felhasználó
A szórópisztollyal én is megjártam. Vettem egyet 4800Ft volt+hozzá a palackot. Gondoltam ezzel minden OK lesz, de csalódnom kellett. Mielõtt bármit lefújtam volna, tökig festékes lett mindenem, gumikesztyûben kezdtem, de azzal nem éreztem semmit, képtelen voltam dolgozni vele. A festéket alig bírtam kitisztítani a pisztolyból, meg a tartályból, el sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet ezt kultúráltan megoldani. Minden szín után tisztítás, üvegcsere stb, elfogy az összes festék 2 fújás után...
Ami persze megtörténhetett, az meg is történt: A hígító kapásból felborult is kiömlött, tönkretéve a gondosan elõkészített festési területet, a szórópisztolyról nem tudtam lecsavarni azt a rohadt kábelt ami összeköti a palackkal, a festés szar lett (szerencsére tesztdarab) szóval nekem nem jött be, legalábbis nem egy lakásban. Egy hatalmas garázsban oké, de így....
Fefe
Rosszul írtam nem pont ilyen hanem ehez hasonló

Fefe
Igen és van hozzá nyomás szabályozó is meg a fújás vastagságot is lehet állítani