Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oldalamon keresztül tudsz küldeni. [email protected]
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Hat ha igy haladok akkor még a kovetkezo életemben is lesz mit csinalni. Mindig megtetszik valami amit meg kell vanni.
Van kb. 50-55 makettem doboz otthon. Az én hobbim már szinte nem is a makettezés hanem a makett-vásárlás

Nekem meg Jedi Starfighter. Nincs még osszerakva
én is repulovel kezdtem, de aztán megtértem. Mondjuk tetszenek a repulok is, sot tankom is van otthon meg egy Hummer is.
Na, jó étvágyat magamnak!
Na, jó étvágyat magamnak!
Nekem azok egyáltalán nem jönnek be. MOndjuk nézõpont kérdése,valaki meg az autókban nem lát fantáziát
Ja sajna kis hazankban nem nagyon népszeru az automakettezes. Mindenki a repulozik meg harcjármuvezik.
na az jó....
mint témaindító,és topik házigazda engedjétek meeg hogy megköszönjem nektek(fefe,gero,többiek)az eddigi hozzászólásokat,és hogy nem hagytuk elhalni a topikot...mivel gero elõtt volt egy jó hetes pangás
mint témaindító,és topik házigazda engedjétek meeg hogy megköszönjem nektek(fefe,gero,többiek)az eddigi hozzászólásokat,és hogy nem hagytuk elhalni a topikot...mivel gero elõtt volt egy jó hetes pangás
5. vagyunk a legnépszerûbb témák között Bal oldalt lentebb
jé tényleg....nagyfater kocsijában van is egy a hátsó ablaknál!---úúúúú....na lesz mit bontanom!
tényleg bassz...megyek a telekre kibontom az ablakból a sz.hálót!😄DDmekkora ötlet...
figyeljétek Import Tuneres Supra mecsboksz!

figyeljétek Import Tuneres Supra mecsboksz!

Igen csak most jutott eszembe,hogy amit mondtam az azért nem jó mert elég nagy hézagok vannak a rácsok között.
nekem meg 1999-nél volt gero üztenete amire épp válaszoltam volna és így pont(tiszteségesen,nem szét állatkodva)kijött volna a 2000!
Nem ritka az szinte minden háztartási boltban lehet kapni,igaz csak tekercsben de legalább elég lesz életed végégig 😄
jaja....volt a rallly pözsómhoz,de az azon van...nem akarom lefejteni róla...ill lelet szedve de az elõzõ szétb@szott suprámon van...és ha arról leszedem akkor meg csupa ragasztó gecc lesz!
szerinem az túl ritka.
De ott van a Tamiya az nem jó. Egy autóhoz úgysem kell annyi amennyit adnak.
De ott van a Tamiya az nem jó. Egy autóhoz úgysem kell annyi amennyit adnak.