Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az hogy nem is lenne.
Én magam csináltam mindent. Csak tõled tudtam meg hogy van ez a gportal

Én magam csináltam mindent. Csak tõled tudtam meg hogy van ez a gportal

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
"feltennég az oldalamra???"
A te oldaladra vagy az enyémre??
Ha jó lesz felteszem az enyémre
A te oldaladra vagy az enyémre??
Ha jó lesz felteszem az enyémre

tényleg....majd ha kész lesz a suprám és lesznek róla képek akkor azt majd feltennég az oldalamra???majd én megírom hozzá a cuccokat,csak én töröltem az oldalamat,és nem akarok új portált nyitni!?
Raktam föl újabb képeket (ami itt már volt) meg írtam egy pár sort hozzájuk.
hallod gero nem töltöd fel az oldaladra a többi képet a suprád motorjáról??? meg írhatnál 1 rövidke cikket az oldaladra hogy hogyan is készült a direkt-szûrõ,meg hogyan alakítottad át hozzá a motort!???
Csak az a 2*három bütyök kell az a turbó. A többi nem kell. Neked kell majd pótolni a csöveket a szûrõhöz meg az intercoolerhez. Ha szétvágtad akkor a nagyobbikra (csiga formájú) kell a szûrõt csatlakoztatni.
Nem jol rajzoltam. Három butyok van, de abból ketto egybe van. Szoval mind a három kell!!
THX FREAK papa!
piros ablakosat magam tuningoltam😊))
tudom egyikse egy hubazz tipusu osszerakas😊 de nem is szarakodtam veluk sokat,csak gyorsan osszedobtam oket😊))
a pirosnak szar a szanyra.. sajnos rossz helyre raktama Supra feliratot.. no de mindegy...
piros ablakosat magam tuningoltam😊))
tudom egyikse egy hubazz tipusu osszerakas😊 de nem is szarakodtam veluk sokat,csak gyorsan osszedobtam oket😊))
a pirosnak szar a szanyra.. sajnos rossz helyre raktama Supra feliratot.. no de mindegy...
Ja, de az egyik az fordítva, azt meg kell fordítani!
Azon nem tudom átrajzolni mert tök más mint a tamiya motor. De itt egy rajz ,nem egy Picasso de remélem errol megérted
"De ha levágod azt a felfelé meno csovet ami a két tubót osszefogja felul, meg szétvágod a két turbót akkor lehet duplaszurot csinálni"...aha és ezt most úgy hogy értesem is...rajzold át a #2068-ban lévõ képet hogy mit vágjak le hol....
"De ha levágod azt a felfelé meno csovet ami a két tubót osszefogja felul, meg szétvágod a két turbót akkor lehet duplaszurot csinálni"...aha és ezt most úgy hogy értesem is...rajzold át a #2068-ban lévõ képet hogy mit vágjak le hol....
király ez a kép!! Mondjuk szuro az pont nincs rajta de akarok majd egy ilyet is.
A szuro a turbo elejére jon. A tamiyában a két turbónak van egy szuroje. De ha levágod azt a felfelé meno csovet ami a két tubót osszefogja felul, meg szétvágod a két turbót akkor lehet duplaszurot csinálni. De nekem elég volt ez is. A legkozelebbi az a felgomb formájú lesz. Az talán hamarabb elkészul mint ez.
A szuro a turbo elejére jon. A tamiyában a két turbónak van egy szuroje. De ha levágod azt a felfelé meno csovet ami a két tubót osszefogja felul, meg szétvágod a két turbót akkor lehet duplaszurot csinálni. De nekem elég volt ez is. A legkozelebbi az a felgomb formájú lesz. Az talán hamarabb elkészul mint ez.
írd már le légysz hogy hogyan csináltad és hogy mi hova kapcsolódik,mert én nem bírok 1 normális képet találni direktszûrõs supra motorról!
kitõl????senkinek nincsen akiket én ismerek...családon belül legalábbis nem igazán...akinek meg lenne az meg nem pesten lakik...
anyád!qrva jó gecc....
én meg készen vagyok a bumperekkel,meg a küszöbökkel..najó még nincs kész de már a végsõ stádiumban van!
én meg készen vagyok a bumperekkel,meg a küszöbökkel..najó még nincs kész de már a végsõ stádiumban van!
Látom odaért, köszi a gyors választ! 😊
Az elõbb írtam vissza, hogy mi az ami kellene... Elõre is tenkjú!
Az elõbb írtam vissza, hogy mi az ami kellene... Elõre is tenkjú!
gamertag: kenobita
21:27-kor néztem és akkor még nem érkezett meg. Küld el a másikra is : [email protected]