Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a baj,hogy nincs fix keresetem mivel családi váll. a mienk csak én vagyok az ügyvezetõ,és ha nincs meló akkor nincs pénz se😞 Amúgy olyan 150-200 körül szoktam keresni
Azt tudod mibõl lehetne csinálni? gipszkartonosok szokták használni az illesztéseknél. Pont így néz ki csak fehér
Az anyag legalább 8 körül volt akkor az emberek díja stb... tehát ami tisztán "maradt" 4.000.000 körül és azt is vissza bekell fektetni csak annyit szabad kivenni amibõl megélsz mert ha kiveszed az összeset és bejön egy nagyobb meló akkor hoppon maradsz mert nincs mibõl elindulni és ugye a megrendeleõhõz meg nem mehetsz oda hogy adjál már pénzt mert nem tudom elkezdeni a melót. Azonnal kiröhög és azt mondja,hogy akkor köszönöm majd keresek mást
gero!
nekem tudod mi kéne?!
bigyó kell nekem!
ami az autó elején van nem jut szembe a bumpernél egy háló ami véd hogy a sok genny ne jusson be!
mindjárt teszek be 1 képet róla...ja és gero...az oldaladon vedd ki a linkekbõl a 2 oldalamat mert már nincsen!
nekem tudod mi kéne?!
bigyó kell nekem!
ami az autó elején van nem jut szembe a bumpernél egy háló ami véd hogy a sok genny ne jusson be!
mindjárt teszek be 1 képet róla...ja és gero...az oldaladon vedd ki a linkekbõl a 2 oldalamat mert már nincsen!
miiiiii????16.000.000 majdnem 1.400.000-et kersesel havonta???adjál már kölcsön egy kicsit! 😄DD
Ezt sajna nem. Így is a könyvelöm próbálta minnél jobbanleszórítani. Na jó megmondom de nem képmutatásból az éves bevétel "nem nyereség" 16.000.000 ft. körül volt.
"Majd megtudod,hogy ennyi idõ után a nõd lesz az elsõ és utána a többi dolog"ezt eddig is tudtam...csak mivel nincsen nõm most ezért más cuccok az elsõk! 😄
Én nem azt mondtam,hogy 100 ezrekért vásárolok de azért 5-10 ezer között valamit. Majd megtudod,hogy ennyi idõ után a nõd lesz az elsõ és utána a többi dolog
Ha ennyi az éves áfád akkor jó sok lehet a nyereséged
Mert ugye csak az áfa kulonbozetet kell befizetni.

Mert ugye csak az áfa kulonbozetet kell befizetni.Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Na igen. Nekem mondod. Nekem így kezdodott. Karacsony, évfordulo, szuletésnap, valentín. Ez igy cirka 1.5 hónap alatt.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Igen ez teljesen rendben is volna csak én nem szeretek egy szál virággal odaállítani,fõleg nem 6.5 év után,mert õ se egy doboz cigivel érkezik
valentin napra nem kell házat venni,sõt semmit,csak 1 puszi vagy csók és kész...szülinapra meg elég 1 rózsa...ha szeret akkor úgysem vár el tõled a Hawannákon házat szülinapjára....
Jó de az egyik az 1 Trabi 601 a másik meg 1 Hyundai H100 kisbusz. És mind a 2 most jár le a vizsgája. pfff legalább 50-60 róka helló
annyira nem....de ha kérek valamit akkor azt megadják...nem kapok se zseppénzt,se semmit...csak ha kérek valamit!
Nem inkább te vagy a gazdag ember? 2 autó? Nekem egy fél sincs.
Hát igen munka nélkul nincs pénz. De a szuleid biztos tomik a zsebeidet lével

Nálam a cash nem lenne gáz de sajna az egyik fele megy az államnak,a tatarozásra,vizsgáztatásra stb.....
Válasz mindenkinek!
Nem vagyok gazdag ember!!! De nem iszom nem dohányzom,nem koltok sok pénzt felesleges dolgokra. Valamint makettekel bizniszelek és a haszon nagyjából fedezi az én vásárlásaimat.
Nem vagyok gazdag ember!!! De nem iszom nem dohányzom,nem koltok sok pénzt felesleges dolgokra. Valamint makettekel bizniszelek és a haszon nagyjából fedezi az én vásárlásaimat.
Én + örûlök,hogy luk van a valagamon annyi fele kell most fizetnem így a rendelés marad késõbbre 😞(