Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
mindjárt 2000!!! na jó...nem lolkodunk!

Fefe
Ez a baj,hogy nincs fix keresetem mivel családi váll. a mienk csak én vagyok az ügyvezetõ,és ha nincs meló akkor nincs pénz se😞 Amúgy olyan 150-200 körül szoktam keresni

DJ Skyline
nem tudsz adni 1 keveset??😄DDvagy honnan tudok szerválni!?

DJ Skyline

Fefe
Azt tudod mibõl lehetne csinálni? gipszkartonosok szokták használni az illesztéseknél. Pont így néz ki csak fehér

geronimo77
Mi az a bigyó? Háló? rács?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
de nem ám szét lolkodni a topikot hogy "már csak 9-8-7,stb...meg mindjárt itt van és egyebek"!

DJ Skyline
közeledünk a 2000 hozzászóláshoz....még 10db van addig!😄DD

DJ Skyline
jesszus....és megkérdezhetem mennyit keresel havonta?

Fefe
Építõ Ipar. Víz,Gáz Villany,Riasztó,számtech is benne van

DJ Skyline
vagyis mind2 oldalamat vedd ki légyszi!

Fefe
Az anyag legalább 8 körül volt akkor az emberek díja stb... tehát ami tisztán "maradt" 4.000.000 körül és azt is vissza bekell fektetni csak annyit szabad kivenni amibõl megélsz mert ha kiveszed az összeset és bejön egy nagyobb meló akkor hoppon maradsz mert nincs mibõl elindulni és ugye a megrendeleõhõz meg nem mehetsz oda hogy adjál már pénzt mert nem tudom elkezdeni a melót. Azonnal kiröhög és azt mondja,hogy akkor köszönöm majd keresek mást

DJ Skyline
na olyan kis háló kéne ami a gumiknál van!

DJ Skyline
de mi a f@szt dolgozol te?

DJ Skyline
gero!
nekem tudod mi kéne?!
bigyó kell nekem!
ami az autó elején van nem jut szembe a bumpernél egy háló ami véd hogy a sok genny ne jusson be!
mindjárt teszek be 1 képet róla...ja és gero...az oldaladon vedd ki a linkekbõl a 2 oldalamat mert már nincsen!

Fefe
Mondom,hogy nem nyereség hanem minden egybevetve. Ebben benne van az anyag amit vettem stb....

DJ Skyline
miiiiii????16.000.000 majdnem 1.400.000-et kersesel havonta???adjál már kölcsön egy kicsit! 😄DD

Fefe
Ezt sajna nem. Így is a könyvelöm próbálta minnél jobbanleszórítani. Na jó megmondom de nem képmutatásból az éves bevétel "nem nyereség" 16.000.000 ft. körül volt.

DJ Skyline
hihi

Fefe
na de mind1 nem siránkozok mert erre is arra is fog jutni csak mindent idõvel

DJ Skyline
"Én késõn kezdtem makettezni 😄"tudom....😄DDD
itt voltam! 😄DD

geronimo77
Es nem lehet elcsalni??

Fefe
Na látod. Én késõn kezdtem makettezni 😄

Fefe
de így év elején az is sok mivel ilyenkor haldoklik az Ép.ipar

DJ Skyline
"Majd megtudod,hogy ennyi idõ után a nõd lesz az elsõ és utána a többi dolog"ezt eddig is tudtam...csak mivel nincsen nõm most ezért más cuccok az elsõk! 😄

DJ Skyline
hát igaz...rózsa másnapra behal....

Fefe
Én nem azt mondtam,hogy 100 ezrekért vásárolok de azért 5-10 ezer között valamit. Majd megtudod,hogy ennyi idõ után a nõd lesz az elsõ és utána a többi dolog

DJ Skyline
akkor sem kell vízágyat vennni....vegyél 1 zene cd-t,vagy valamit

Fefe
Na meg én nem adok egy szál rózsáért 6-800 ft-ot inkább veszek drágább de értelmesebb dolgot

geronimo77
Ha ennyi az éves áfád akkor jó sok lehet a nyereségedMert ugye csak az áfa kulonbozetet kell befizetni.

geronimo77
Na igen. Nekem mondod. Nekem így kezdodott. Karacsony, évfordulo, szuletésnap, valentín. Ez igy cirka 1.5 hónap alatt.

Fefe
Cégem éves áfája

Fefe
Igen ez teljesen rendben is volna csak én nem szeretek egy szál virággal odaállítani,fõleg nem 6.5 év után,mert õ se egy doboz cigivel érkezik

DJ Skyline
minek 618.000????

Fefe
Akkor most kell az államnak adnom 618.000 Ft.-ot stb stb......

DJ Skyline
valentin napra nem kell házat venni,sõt semmit,csak 1 puszi vagy csók és kész...szülinapra meg elég 1 rózsa...ha szeret akkor úgysem vár el tõled a Hawannákon házat szülinapjára....

Fefe
Igen persze,csak tudod most volt Valentin nap,most lesz a szülinapja szóval.............

Fefe
Jó de az egyik az 1 Trabi 601 a másik meg 1 Hyundai H100 kisbusz. És mind a 2 most jár le a vizsgája. pfff legalább 50-60 róka helló

geronimo77
De neked a nod is makettozik!!

DJ Skyline
annyira nem....de ha kérek valamit akkor azt megadják...nem kapok se zseppénzt,se semmit...csak ha kérek valamit!

geronimo77
Nem inkább te vagy a gazdag ember? 2 autó? Nekem egy fél sincs.

DJ Skyline
jaja...nõ mellett....hehe....😄DDDD LOL

geronimo77
Hát igen munka nélkul nincs pénz. De a szuleid biztos tomik a zsebeidet lével

Fefe
Én dohányzom 😊 Viszont nõ mellett nem igen lehet spórolni 😄DDDD

DJ Skyline
hihi...én sem iszom,nem dohányzom,felesleges cuccaim sincsenek,igaz nem dolgozok!

Fefe
Nálam a cash nem lenne gáz de sajna az egyik fele megy az államnak,a tatarozásra,vizsgáztatásra stb.....

geronimo77
Válasz mindenkinek!
Nem vagyok gazdag ember!!! De nem iszom nem dohányzom,nem koltok sok pénzt felesleges dolgokra. Valamint makettekel bizniszelek és a haszon nagyjából fedezi az én vásárlásaimat.

DJ Skyline
ehhh...nekem is kéne 1 pár cuccot rendelnem....csak cash kéne! 😄DD

Fefe
Én + örûlök,hogy luk van a valagamon annyi fele kell most fizetnem így a rendelés marad késõbbre 😞(

DJ Skyline
hehehe...de nem????
rx-8
rx-7
és majd márciusban a scale auto styletól is!