Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
Az enyém metál piros lesz. (Mica Red) Én is most festem mindjárt. Olyan szinû lesz mit a motor teteje.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
téééényleg!😄DDDDD
most festettem le fényes feketére az egészet...tök pöpecül néz ki....a tied milyen színû lesz majd??? 😄DD

geronimo77
Hello!Elvileg itt a zs. legalábbis jött egy értesítô.

geronimo77
Szerintem elég 1-1 led a két oldaára, vagy egy a közepére. Meg esetleg átlátszóöntôkeret darabból megcsinálhatod a neon rudat. és azt világítod meg és akkor olyan mintha az egész csík világít.

cenobite
Geronimo: ha megkapnád a zs-t, jelezzél már légyszíves, hogy tudjam. Mert ha végkép nem ér oda, akkor utána kell majd nézni... Tenkjú!

gamertag: kenobita

DJ Skyline
aljára???gondolkoztam rajta de nem olyan egyszerû...jaja világítani fog...hátul természetesen piros...elöl meg remélem hogy olyan kékben mint a xenon lámpák...persze még megoldható hogy az alja is világítson...😄DDD....de hogyan????sok kis led??

geronimo77
Elöl hátul világítani fog? Milyen színû lesz? Nem teszel az aljáta StreetGlow neont?

DJ Skyline
én totál kész vagyok a bumperekkel...ma kentem fel,és csiszoltam pöpecre(ill majdnem arra,de jobban már nem megy)...betömítettem 4 panelt a kasznin...ami a féklámpából indul és halad a hátsó sárvédõnél(abból 2-t),és ami az ajtó alattii beömlõnél egy vízszintes panel(abból is 2-t...)megcsináltam az elbäszott lápa furatot(betömítettem és újra lyukasztottam)lefestettem az átlátszó ledeket Humbrol 52-esre..ilyen metálos-világoskékre...így xenon lápma lesz majd...a motor tunin lassan készen van---,ár csak 1 direktszûrõ,1 toronymerevítõ,bekell kábelezni,betenni a bazinagy szûröt a ventillátor elé(ilyen téglalap alakú izé)...
a belseje készen van...csináltam 1 NOS palackot,4 hangfalat,1 erõsítõt,mûszerfalra még 1 for.szám.mérõt!már csak bekell övezni az üléseket...akkor mivan még...ja igen...1 légterelõ kell még a csom.tartóra...akkooor...bekötni a 8 ledet...feltenni a kerekeket,és feketére festeni,ja meg a motorháztetõ,és az ablak sötétítés van hátra...kb így ennyi...

geronimo77
Hello,
Megvagyok. Felfújtam az elsõ réteget a Suprára. Most az elsõ flfüggõvel szarakodok hogy jó helyen álljon a kerék. (az autó eleje az utcai a hátulj a verseny. A tûzfalnál van összeragasztva). Közben a BMW-t polírozom, meg vágom bele az ablakot. Amint rendbejön a postai szolgáltatás rendelhetünk.
Te hogy állsz?

DJ Skyline
napot!ki hogy van???
gero!akkor a rendeléssel mi van?mi legyen?

geronimo77
Ja! Nekem 5 csomagom jon Japánból. Remélem nem tunik egyik sem. Mondjuk az elso már késik.

cenobite
Az fasza... Elsején feladtam. Kurva posta.

geronimo77
Mármint a zs? Még az sem ért ide.

cenobite
Odaért amúgy a kincs?

DJ Skyline
ma suliba voltam már!
most csinálom a direkt szûrõt...
meg azon gondolkozom hogy hogyan kössem be a ledeket!

geronimo77
Még mindig göthös vagy?
Nem haladtál semmit, egész nap a gép elott ulsz??

geronimo77
A piros festéket már megvettem. A tobbi Japánból jon. Hallottad hogy mi a hleyzet a postán. 800.000 kuldemény pihen az új elosztókozpontban és 400 ember mondott fel. úgyhogy kicsit lelassult a dolog.

DJ Skyline
ez van!

cenobite
Várom a csomagot. 😉

geronimo77
Nagyon leállt a téma!!

cenobite
Oksa! Lehet, hogy csak 7végén jutok el odáig hogy megnézzem, de mindenképpen értesítelek, hogy van -e.

Köszi a tippeket minifúró(?) ügyben!

geronimo77
Nem tudom. Szerintem sima autós boltban is lehet kapni. Mondjuk csak bazi nagy méretben (igazi autóhoz)
Úgyhogy lehet hogy olcsóbb ha a matricát veszed. Vagy mégolcsóbb de kockazatosabb ha fested.
Mondjuka a matricában is van kockázat mert fogalmam sincs hogy milyen.

DJ Skyline
jaja,és hol kapok én ablaküveg sötétítõt...!??? 😄DD
közelben nincsen semmi tuning shop! 😄

geronimo77
Ha ugyes vagy igazi autouveg sotétítovel is megprobálhatod. Egyenes feluletre az is jó. Mondjuk a Supra hátso ablaka nem kimondottan egyenes.

geronimo77
1500

DJ Skyline
és mondtad hogy lehet kapni sötétített fóliát....az mennyi is!?

geronimo77
Igen, kb. 5e.

DJ Skyline
Hy,
õ hát nem is tudom....
motorháztetõ az tuti kell majd....a GT Wing Setben nem vagyok biztos,mert csináltam valami légterelõt sztirolból de az nem igazán tuti...
mennyi is lenne a GT Wing Set + a Motorháztetõ a pósta költséggel együtt??? Durván 5000HUF???

geronimo77
Hi,
Rendelhetunk, nem nyertem .
Akkor neked végul mi kell?

geronimo77
Mi van veled Fefe, rég jártál erre. Hogy áll a Merga?

geronimo77
Hi,
Ha esetleg találsz 2500-asnál finomabbat akkor az kellene nekem. A kis fúró nagyon jó dolog. Figyelj oda hogy milyen aramról megy es hogy van-e hozzá valamilyen táp. valamint arra hogy hogyan lehet szabályozni a fordulatszámot és hány tokmány van hozzá. A polírozó kutyuk nem kellenek hozzá. Amit éredems hozzá venni azok: sok fúrófej (0.3-1mm), marófej, vágókorong, marókorong

cenobite
Jóvanna! 😄 Fáradt vaok+minden. 😊

Törölt felhasználó
Az "ilyen" se kell
cenobite
Aaarrrggg!

"...hozzá ilyen..."

Na!

cenobite
"...kis pici fúró, valamint lehet kapni hozzáilyen polírozó-anyagot..."

Így helyes... 😊

cenobite
Elõre is tenkjúverimáccs!

600-800-1000-1200-asok voltak, ezekbõl 1-1 ívet. 2000-est és nagyobbat pedig nézek majd festõ/fényezõ szaküzletben, úgy hallottam, hogy ott érdemes próbálkozni.
Ma voltam Praktiker-Baumax, vettem egy halom kis mütyürt, szerszámokat úgyhogy mostmár -elvileg- kezdõdhet a boogie! 😊
Amit még kinéztem, (de most nem vettem meg) az ilyen kis pici fúró, valamint lehet kapni ilyen polírozó-anyagot. Ezt érdemes +venni a polírozás miatt?

geronimo77
Milyen durvaságút vettél. 600-nál durvábbat semmiféleképpen ne használj. A legvégén pedig csak a 2500-as a jó.
Akkor intézem a dolgokat.

DJ Skyline
Torokgyulladásos,nyirokcsomós gecc izé mittom én,megfázásos,orrfújásos szarság...
fájt egész nap a fejem,meg levoltam gyengülve és nem volt kedvem se makettezni!

cenobite
Vacakol a mailbox, ezért ide írom:

Geronimo: csiszolópapír akkor egyáltalán nem kell, mert most vettem pár ívet hazafelé jövet a dolgozóból.
A zsé pedig úton van! 😊

geronimo77
Mi bajod?
Pedig a makettezés nem egy megerolteto dolog

DJ Skyline
a hétvégén sehogy mert beteg vagyok,és semmi erõm,kedvem nem volt makettezni!

geronimo77
hogy haladtál a hétvégén?

DJ Skyline
jaaaaaaa....értem,értem...

geronimo77
Nem játszani kell. Van egy online makettverseny aminek o az egyik szponzora és a gyoztes választhat két cuccot. (egyszer már nyertem de sajna akkor még nem o volt a szpozor igy egy 1/18 Porsche 911 modellt meg meg Peugeot 206 WRC maratást nyertem)

DJ Skyline
jó várok,én nem sietek! hol lehet náluk játszani?

geronimo77
Várj még egy hetet. Remélem nyerek toluk valamit és akkor mást kell rendelnem.

DJ Skyline
na mikor rendelünk sastól?

geronimo77
Hi,válasz ment!

cenobite
Geronimo: mail ment!

DJ Skyline
oks....megpróbálom...habár most a direktszûrõnél vagyok elakadva....