Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
most festettem le fényes feketére az egészet...tök pöpecül néz ki....a tied milyen színû lesz majd??? 😄DD
gamertag: kenobita
a belseje készen van...csináltam 1 NOS palackot,4 hangfalat,1 erõsítõt,mûszerfalra még 1 for.szám.mérõt!már csak bekell övezni az üléseket...akkor mivan még...ja igen...1 légterelõ kell még a csom.tartóra...akkooor...bekötni a 8 ledet...feltenni a kerekeket,és feketére festeni,ja meg a motorháztetõ,és az ablak sötétítés van hátra...kb így ennyi...
Megvagyok. Felfújtam az elsõ réteget a Suprára. Most az elsõ flfüggõvel szarakodok hogy jó helyen álljon a kerék. (az autó eleje az utcai a hátulj a verseny. A tûzfalnál van összeragasztva). Közben a BMW-t polírozom, meg vágom bele az ablakot. Amint rendbejön a postai szolgáltatás rendelhetünk.
Te hogy állsz?
most csinálom a direkt szûrõt...
meg azon gondolkozom hogy hogyan kössem be a ledeket!
Nem haladtál semmit, egész nap a gép elott ulsz??
Köszi a tippeket minifúró(?) ügyben!
Úgyhogy lehet hogy olcsóbb ha a matricát veszed. Vagy mégolcsóbb de kockazatosabb ha fested.
Mondjuka a matricában is van kockázat mert fogalmam sincs hogy milyen.

õ hát nem is tudom....
motorháztetõ az tuti kell majd....a GT Wing Setben nem vagyok biztos,mert csináltam valami légterelõt sztirolból de az nem igazán tuti...
mennyi is lenne a GT Wing Set + a Motorháztetõ a pósta költséggel együtt??? Durván 5000HUF???
Rendelhetunk, nem nyertem
.
Akkor neked végul mi kell?
Ha esetleg találsz 2500-asnál finomabbat akkor az kellene nekem. A kis fúró nagyon jó dolog. Figyelj oda hogy milyen aramról megy es hogy van-e hozzá valamilyen táp. valamint arra hogy hogyan lehet szabályozni a fordulatszámot és hány tokmány van hozzá. A polírozó kutyuk nem kellenek hozzá. Amit éredems hozzá venni azok: sok fúrófej (0.3-1mm), marófej, vágókorong, marókorong

Így helyes... 😊
600-800-1000-1200-asok voltak, ezekbõl 1-1 ívet. 2000-est és nagyobbat pedig nézek majd festõ/fényezõ szaküzletben, úgy hallottam, hogy ott érdemes próbálkozni.
Ma voltam Praktiker-Baumax, vettem egy halom kis mütyürt, szerszámokat úgyhogy mostmár -elvileg- kezdõdhet a boogie! 😊
Amit még kinéztem, (de most nem vettem meg) az ilyen kis pici fúró, valamint lehet kapni ilyen polírozó-anyagot. Ezt érdemes +venni a polírozás miatt?
Akkor intézem a dolgokat.
fájt egész nap a fejem,meg levoltam gyengülve és nem volt kedvem se makettezni!
Geronimo: csiszolópapír akkor egyáltalán nem kell, mert most vettem pár ívet hazafelé jövet a dolgozóból.
A zsé pedig úton van! 😊
Pedig a makettezés nem egy megerolteto dolog