Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
mindjárt én is lövök egy képet

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
Na azért ez így ebben a formában nem igaz. Láttad a maketteim képeit, látsz azon egyetlen repedést vagy elfolyást? Egyébkét szerintem sokkal könnyebb sprayval (igy sokkal drágább is)
Egyszerûen nem kell annyit fújni hogy elfollyon. Repedezésrõl meg nem is hallottam.

Törölt felhasználó
Ezzel azért vitatkoznék 😊 Pl nem hiszem, hogy a kocsitokat is ecsettel festették 😊
Törölt felhasználó
Helló 😊 Kb 10 perce próbálom lefényképezni a Suprámat, de egyszerûen nincs olyan pontja a lakásnak, ahol normálisak lennének a fényviszonyok... képtelenség egyetlen éles képet csinálni. Már a tököm tele van vele!
DJ Skyline
és a szpré meg rizikósabb...ha szarul rázod fel akkor repedezett lehet...inkább legyen enyhén(ezen alig látszik hogy ecset) csíkos,mint repedezett...sõt ha bénán fújod lefolyhat és cseszheted...ecsettel meg egyenletesen széttudod kenni a festéket,és nem lesznek lefolyások!

DJ Skyline
10 éve azzal festem...

geronimo77
Szeva Dani boy!

Törölt felhasználó
Ecsettel festesz kasztnit? Az aztán gyönyörû lesz...
geronimo77
Az még jobban!! Nem vic egyszer én is megszivtam. Még szerencse hogy csak az autó tetejére jutott egy kicsi amikor már láttam hogy itt nem stimmel valami

DJ Skyline
tényleg???és a szprés lakk???

geronimo77
Na azzal b@sznád el igazán!!! A spray egy pillanat alatt összehúzza az egész ecsetes fetéket!

DJ Skyline
lehet hogy az lesz ezután a 2 ecset réteg után hogy jön 1 szprés fényes fekete réteg,aztán még 1-2 réteg fényes lakk...csak 1 a baj...egyikbõl sincsen!😞(((

Fefe
Aham értem

geronimo77
Tamiya spraybõl a 4 réteg olyan mint mondjuk ecsettel 1 vagy kettõ.
Aztán még jön 2 réteg lakk. És még mindig olyan vékony a réteg hogy minden látszik.

Fefe
ja már kezdem kapisgálni a dolgot 😄

DJ Skyline
én azokat betömítetten...4-et!

Fefe
4 réteg Nem sok ? Ugy érte ma hézagok megmaradnak stb....

DJ Skyline
oksa...😄DD

Fefe
A wheels DFF és a wheels.TXD

geronimo77
Most fújtam fel a második réteget és már száraz is!! A 4. réteg után felrakok képet!

DJ Skyline
he???A handlingosat???azt megkaptam,és köszi szépen!

Fefe
küdtem neked mailt. Mégpedig amit kértél a Vice City topicba

Fefe

DJ Skyline

DJ Skyline
jaja....van 1-2 jó cucc...majd meglátjuk!

geronimo77
Csak dumál a srác, nincs is kész

geronimo77
Megnézted a SAS-t

Fefe
Pedig kajak megnézném én is 😊

Fefe
Sorry

DJ Skyline
no kép...majd lesz de nemtom mikor...

geronimo77
Hiszem ha látom!!

geronimo77
Nem a festékre gondoltam hogy keverni kell. Hanem a Bomex Suprára meg a Tamiya Suprára.

DJ Skyline
én már cseszhetem,mert kaj készvan a bumper! 😄DDD

Fefe
Nekem a fényes ami 1-2 nap alatt száradt. Szinte egyik Humbrolal se volt eddig gondom nem mintha annyi makettet összeraktam volna már 😊 A Tamiyat még nem volt szerencsém kipróbálni

geronimo77
Lehet hogy magában nem jó de a Tamiyával keverve jó lehet. Fõleg az elsõ idom meg ami bejön.

DJ Skyline
alig kellett felkevernem különben...amivel sokat szívok az a humbrol fényes fehér...asszem a 22-es...8 órán keresztül keverem,és olyan szarul fed...meg sokáig szárad!

Fefe
Nekem eszméletlenül bejön 😊 és ezért is vagyok gondba mert most csak egyre lesz pénzem mivel ma adta fel 750.000Ft így eléggé levagyok égve

DJ Skyline
szerintem ratyi az...megnéztem a neten a cuccokat amikbõl összeáll,és nem mutatott sok jót!

geronimo77
akkor mákod van (vagy csak én voltam béna)

geronimo77
A matt meg a félfényes nekem is de fényes az nem

DJ Skyline
ez tutira lefedte,és csontszáraz...végighúzom az ujjam rajta,és csemmi...csúszik rajta szószerint....pedig kb...3-mor festettem le!

geronimo77
Hát azzal a Suprával már én is sokat szemeztem

Fefe
Értem köszi😊 Még 1x se nyitottam ki. amúgy nekem a Humbrol egész jól megszáradt 1-2 nap a dobozban lezárva

Fefe
Pedig itt voltam a fórumon csak a játék részlegen😊 Meg nem nagyon volt mit kérdeznem meg gyûjtõk egy Skylinera amit tõled fogok rendelni. Csak most gondba vagyok mert láttam az oldaladon egy Bomex suprat ami nagyon zordan néz ki és most vacilálok 😊

geronimo77
Hát ha még egyszer sem nyitottad ki akkor elvileg sokáig (1-2 év de ha már festettél vele és festékes a tágely széle és nem zár rendesen akkor hamar behal)

geronimo77
Welcome back Fefe!!
Mi volt veled? Eltüntél mint Petõfi a ködben

geronimo77
Nem mondod hogy Humbrollal nyomod. Ha szerencséd van csek egy hétig kell várnod hogy megszáradjon. Legalábbis nekem ilyen tapaszatalataim vannak.
A Tamiya Spray kb. 20 perc alatt szárad. Én 1 nap száradás után szoktam felvinni a következõ réteget. Egy autó 3-4 réteg, attól függõen hogy mennyire fed a festék. Azán 2-3 réteg lakk.

Fefe
Sziasztok

Elég rég voltam erre.

Most eszembe jutott 1 kérdés mégpedig az,hogy 1 Humbrol festék ha nincs felbontva akkor az meddig áll el?

geronimo77
Láttad a SAS 2004-es terveit?
http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=198046
Van benne egy két cucc amit biztos megrendelek. Van köztük egy király Supra átalakító is.

DJ Skyline
wáuw!😄DDD
nekem lekell még lakkoznom majd...ecsettel festettem az egészet!😄DD hugomtól behúztam egy 8-as ecsetet,és azzal lemázoltam az egészet....tegnap 1 matt fekete alappal,ma meg egy fényes fekete réteggel...asszem Humbrol 21-es fekete!