Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
na valószínûleg Márc.27-ig meglesznek a képek a suprámról!

DJ Skyline
jó közel van mind kettõ!😞((
megoldottam a m.tetõ kérdést...fogtam rajzoltam rá egy téglalapot,kicsit megkarcoltam,és egy PVC vágót felmelegítettem,és kivágtam,lecsiszoltam,és készen is van...már szárad is rajta a festék!

geronimo77
Van egy bót, a Buda Skála mögött. Vagy van egy bót az Ulloi uton a Klinikák megállótól nem nessze.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
valaki nem tud 1 jó mûszaki bótot ahol lehet kapni ledeket???

DJ Skyline
mer nem tom milyen a fényerõssége...nem biztos hogy olyanerõs hogy végig fut az átlátszó keretdarabon...

geronimo77
minek 4-8 led? Miért nem elég 1-1 mind a két oldalra?

DJ Skyline
na léptem suliba...bye!

DJ Skyline
jajaaj...már vágom mit kértem a Vice Cityel kapcs...a wheelshez cuccokat...köszi szépen megjöttek!

DJ Skyline
reggelt...
na én még tegnap este nyomattam rá még1 fényes fekete réteget,lefestettem a hátsó légterelõ tartó pöckeit,és még 1-2 cuccot Modell Master Chrome ezüsttel(1790-esel)megnéztem hogyan lehetne a kocsi alját beneonozni...kéne még kb 4-8 átlátszó led...nem tud valaki valahol valami boltot hogy hol lehetne venni!?

Fefe
helló

geronimo77
good bye

geronimo77
Szerintem jó. Nekem a következõ Suprám sötétmetálkék lesz. Nemsokára kiad a Tamiya egy métál lakkot. Azzal mindegyik színt lehet "metálosítani"

Törölt felhasználó
Valami Tamiya sárga, nem metál. Nem ilyet akartam, de nem volt semmi akkor a boltban és megcsináltam ilyenre. Nem a legjobb, de különösebben nem szar, fõleg élõben.
geronimo77
A kaszni milyen sárga? Metál?

Törölt felhasználó
Illetve nem egyszínû, alul fekete az alsó fele, csak fotón nem látszik. Felül viszont minden ezüst.
Törölt felhasználó
Jah. Lexartam. Nem volt egyszerûen kedvem, amikor csináltam. Beraktam és kész, de azért úgy, hogy kivehetõ, szétszedhetõ, ha egyszer megjön a kedvem.
geronimo77
A motortér tök egyszínû???

Fefe
Az nagyon király faszom szenvedjen a postán mikor e netrõl el tudom zavarni a lét 😄

DJ Skyline
na bye all!

geronimo77
Lehet utalni is.

DJ Skyline
ezért nem otthon fogom csinálni...faxom tudja még hogy hol de mind1

Törölt felhasználó
Ez egyenlõre tuti így marad, nem volt kedvem szenvedni már vele.
Törölt felhasználó

DJ Skyline
ez gondolom még nincsen készen!

Fefe
Na ezzel én is vagyok. Nincs a kégliben olyan hely ahol normálisan lehetne fényképezni

Fefe
Szép

Törölt felhasználó
Itt az enyém, a színek szarok ahogy vannak a vaku miatt, de nem tudok máshogy fényképezni, csak nappal. Addig meg jó lesz ez.

Fefe
Különben neked lehet utalni is a pénzt vagy csak a postai út jó?

geronimo77
A dobozban adnak hozzá beömlõt, csak az elejét le kell vágni

Fefe
Tudom tisztába vagyok vele. Nekem csak a kasznit kell lefújni a többihez van valamennyi érzékem meg azok apróbb felületek

DJ Skyline
meglehetne valahogy csinálni egy beömlõt a tamiya tetõre???mert a multkorira csinálta egyet,de az uccso mozdulatnál széttört....

geronimo77
De ez csak a kaszni az apróbb alkatrészeket neked kell megcsinálni.

geronimo77
Az gyári. Ez a GT Supra kasznija. A motorháztetõ full karbon lesz. A nagy nyílás meg átlátszó. A kicsikbe karbonkopoltyú jön.

Fefe
Nekem megfelel. Majd ha rendelek akkor le is kéne fújni nekem. Mert attól parázok a legjobban

DJ Skyline
és ha én adok anyagot,csak te lefújod?

Fefe
Jó de nem azt írtam,hogy az egészet rakja össze. 1-2-3 elrontani meg nem igazán kifizetõdõ számomra elég volt egy is belõle

geronimo77
Van egy srác akinek szokatam autót festeni. Neki 5e ebben benne van a matricázás is (ami egy Nascar autónál nem elhanyagolandó)
Egy sima festés+lakkozás+polírozás mondjuk 3e. +az anyagok

Fefe
király

DJ Skyline
a motortetõn tevágtad ki a beömlõket,vagy az upgrade kitt?

geronimo77
Na itt a kép. Bár ezen nem látszik hogy metál. Meg a színe is világos. Ennél egy kicsit sötétebb lesz.

Törölt felhasználó
Nekem messze az a legnagyobb élvezet/kihívás az egészben. Ha valamit nem te csinálsz, annak szerintem nincs értelme. Elrontasz egyet, kettöt, a harmadik jó lesz a negyedik mégjobb és te csináltad!
DJ Skyline
nem tom én ecsettel babrálok amióta makettezem..1x lefújtam egy Tigris tankot,meg egy kocsit ami repedezett lett...azóta nem fújok szprével!

Fefe
Fizetek mindent + a te díjadat. Mert én nagyon rühellek kasznit festeni😞

Fefe
Gero: mennyiért válalsz fújást nekem 😊

Törölt felhasználó
Elhiszem én. Ecsettel kasztnit akkor se festenék már. Csináltam azzal is, de én attól is idegösszeroppanást kapok, ha egy mikroporszemet vélek felfedezni a fújásban, nemhogy ecsetvonást...
DJ Skyline
tegyek be képet???nem teszek mert nincsen gépem amivel letudnám kapni...de megvan még az a darab,és majd ha lesz rá alkalmam akkor teszek be arról is!

Fefe
enyim is szép lett (Merci) pedig én kezdõ vagyok

Törölt felhasználó
Lefújtam, már pár kocsit, Obi-s festéktõl Tamiyáig... repedezéssel soha hírbõl sem találkoztam.
DJ Skyline
persze mert te tapasztalt vagy és minõségivel fested...de én nem adok ki azért több mint 1 1000-t egy flaska festékért hogy 1 20cm-s kocsit lefújjak 2x...nem hallottál????ez pont velem történt meg...lefújtam megszáradt,és repedezett lett...!!!!

DJ Skyline
jaj most köss bele ilyenbe bassz hogy egy ríl kocsit mivel festenek...azt nem is felrázós szprével festik!😄Dhanem baszott nagy faszom festékkel!na ezt jól megmondtam!😄DD