Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
legközelebb ne ecsettel hanem sprayvel dolgozz!
Majd rakok fel én is kelet, bár nem suprárol, van egy shelby mustang gt 350-en féig kész, de nagyon pöpec lesz!
a motor elég látványos lett, azt nagyon eltaláltad
a kaszni festése hát, szerintem egyszer probáld ki a tamiya sprait, az nagyon király!

most megyek...nem soká re!
Az ötletek jók de a festési technikán még sokat kell fejleszteni!
Jövõ hétre meglesz az ablak.
Mi lesz a következõ makett? Ma megjött a C-West RX-7-em. Elég jó, van hozzá üveg lámpa (nem bukó mint a Tamiya), meg két szett elni (bár mind a kettõ elég béna). Csináltam róla képeket majd felrakom az oldalamra.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
ja a festés még nincsen kész...pláne ahogy megnéztem a képeket 2500/2000-es(alap)felbontásban)😄DDDD
következõ????egyenlõre befejezem ezt!
lefogom polírozni,de hol lehet olyat kapni!?
Jók az ötletek bár a kivitelezésen van még mit javítani.Vegyél egy pár vékonyabb ecsetet.Ecsettel is lehet szépen festeni csak sokat kell gyakorolni!Szerintem túl sûrû volt a festék amivel festettél. Inkább több réteg híggal fess!
Te láttál már narancssárga kipufogóvéget??
Valami hangtechnikát én is akarok az enyébe, de még nem tudom hogy hogy. Jók a felnik honnan vannak?
Amúgy jó, de biztos lesz még jobb is! Mi lesz a következõ?
Nem vállalom a sötétítést. Nekem is egy napom ment rá hogy jó legyen. Megrendelni megrendelem neked 1200 píz.
itt vannak a képek a suprámról!nem a legszebb,de nekem tetszik!😄D
és még azt szeretném megkérdezni,hogy besötétítenéd e nekem a szélvégõket,mert én tuti elb@sznám!meg mondjuk még a 2 hátsó lámpa búrát!

a beslõ:
1 sportkormány
1 + fordulatszámjelzõ
1 lap-top
2 sport ülés(elvileg sparco)+ övek
1 poroltó
4 hangfal
1 erõsítõ
és 1 NOS palack
külsõ:
1 sard suprás m.tetõ beömlõ+ le hálózva
4 új felni
új spoilerek elöl,hátul,és új küszöbök
nagyobb kipufogó
sötétített hátsólámpa burok
elöl behálózva a 2 kis beömlõ
tetõn 1 beömlõ
1 légterelõ a csomagtartón
megnagyobbított 2 oldalsó beömlõ
motor:
egyedi festés
direktszûrõ
és amit még meg kell csinálnom:
a hátó légterelõt befejezni
a motort bekábelezni
toronymerevítõt kell csinálnom
bekötni a ledeket(elöl 4,hátul4,és alul a neon lámpának)
besötétíteni a szélvédõket
asszem ennyi....
én is olyat alkottam hogy majd befostam!mindjárt részlezetem!
az övet tegnap megoldottam!fater szar,de jó vékony,vászonzsepiébõl,és vágtam csattokat kartonból ami levan festve!szal az kész!
Olyan fõleg rally autókhoz van.
Abszolúl 0 vagyok az elektronikához. én amikor akartam led-et az autóba akkor két gombelemmel variáltam. Biztos hogy kell venned egy-két ellenállást. A led nem nagyon díjazza a túláramot.
Lehet rendelni csak külön szélvédõt is. kb. 1000-1500 Ft.
te mennyire értesz az elektronikához???
mert van 4 led ami nem igényel 3V energiát,de a többi 4,meg többet igényel mint 3V!
Ha ezt a 8 elemet felteszem egy 9V elemre,akkor szét küldi a ledeket???ja és szerinted melyik a jobb megoldás!?
neonról lenne most szó...ha az átlátszó keretet festem le narancssárgára,és 1,vagy 2 átlátszó leddel világítom meg,vagy ha az átlátszó ledet festem le narancssárgára,és marad az öntõkeret átlátszó!?
ja és szerinted a PRaktikerben lehet ledeket kapni...(csak mert kinézek az ablakon akkor van 1 Praktiker,és ha lehet kapni ott ledet,akkor nem megyek ki a Budai Skálához,vagy ilyen "közeli" helyekre!
Hát van több lehetõség. Igazság szerint egyik sem túl egyszerû. Van Eduard komplett maratott öv. (maga az öv is, nem kell maszkolószalag!) van reji csak csat meg még egy rakás más is. Szóval kb. 2-2,5e egy szett
ezt a maszkolószalagot most nem vágom...a maszkoló szalag tudtommal olyan mint egy vellux,vagy mint 1 szigetelõszalag,nem...tehát lefeded,amikor 2 színt elakarsz határolni,vagy megvédeni hogy nelegyen másszínû a már lefestett szíin...na de akkor azt nem értem hogy te a direkstszûrõt is maszkoló szallagból csináltad...akkor most hajlékony vagy nem??
és hogy miért addigra lesznek képek...nem tom lehet hogy elõbb meglesznek!!!