Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
fatertól búrom----most ezt a motort fehérrel,és narancssárgával fogom!....sima kábel...pl ha szét szedsz 1 távkapcsolót akkor látsz benne vékony kis kábeleket...olyannal fogom....

kbx
szórópisztolyal próbáld! te mivel szoktad bekábelezni a motort, mármint honnan szerzel hozzá drótot?

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
nem tom hol van a szprém!

kbx
ja az igaz de ha fújod akkor nincs gond!

DJ Skyline
geronimo is mondta csak szerinte nagyon folyik....vagyis olyasmit mondott hogy könnyen megfolyhat!

kbx
üvegfestésre van egy tippem! régen a tamiya gyártott clear smoke festékt, olyan mint a lámpafestéshez a piros vagy sárga csak ez szürke! ha még lehet kapni, az a legjobb

DJ Skyline
nincs is messze tõlem!😄DD 2 perc

kbx
megéri!!! a praktikerbe lehet kapni "autófényezõ" sprayket 1000 huf körül azzal is jól lehet fújni!

DJ Skyline
lusta voltam szprét venni!😄DDDDDDDDDDD

kbx
nem úgy gondoltam, hogy ráfújod
legközelebb ne ecsettel hanem sprayvel dolgozz!

DJ Skyline
egy tollbetétbõl!
a kipufogót is!

kbx
a direktszûrõt te mibõl csináltat?
Majd rakok fel én is kelet, bár nem suprárol, van egy shelby mustang gt 350-en féig kész, de nagyon pöpec lesz!

DJ Skyline
habár a direktszûrön van egy nagy tátongó rés!😞(( azt majd orvosolni kell,meg ha megnézed azt a batárnagy fehér csövet,az sincsen egybe...azt is javítani kell!

DJ Skyline
nem mert geronimo szerint összefogja húzni a mostani festéket valami ilyestmit mondott....inkább lepolírozom(ezt is geronimo mondta,de nekem is eszembe jutott)....köszi a véleményt a motorról!

kbx
Hali
a motor elég látványos lett, azt nagyon eltaláltad
a kaszni festése hát, szerintem egyszer probáld ki a tamiya sprait, az nagyon király!

DJ Skyline
de......ez pont olyan...a festési útmutatón is fekete a lámpa test belseje....nem baj nekem így tetszik...egy fekete autónak nem áll jól az ezüst lámpa test szerintem!😄

I.C.ram
Én szvsz lefesteném a lámpatest belsõ terét ezüstre, mert olyan autót nem nagyon van, ahol sötét zsinû lenne belülrõl a lámpatest.
DJ Skyline
még nem tudom mi lesz a következõ...majd belebújok egy Tamiya katalógusba!😄DDD
most megyek...nem soká re!

geronimo77
A Bajcsy Zsilinszky úton a Nyugati és az Arany János utca között van egy barkács Proxon barkácsbolt. Ott. Meg kell Tamiya polírpaszta. Azt tudok neked mert azt hiszem most nincs itthon a boltokban csak vax.
Az ötletek jók de a festési technikán még sokat kell fejleszteni!
Jövõ hétre meglesz az ablak.
Mi lesz a következõ makett? Ma megjött a C-West RX-7-em. Elég jó, van hozzá üveg lámpa (nem bukó mint a Tamiya), meg két szett elni (bár mind a kettõ elég béna). Csináltam róla képeket majd felrakom az oldalamra.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
de úgy alapba véve milyen a makett eddig?szar jó közepes,stb?

DJ Skyline
tudom!😛

DJ Skyline
narancssárga kipufogó vég azért kell,mert ezüstöt nem akartam és az alapszín a narancssárga,fehér,fekete...most hogy nézne ki 1 piros vég...????
ja a festés még nincsen kész...pláne ahogy megnéztem a képeket 2500/2000-es(alap)felbontásban)😄DDDD
következõ????egyenlõre befejezem ezt!
lefogom polírozni,de hol lehet olyat kapni!?

I.C.ram
Azért a festésen van mit csiszolni 😊
geronimo77
Szerintem vegyél polírpapít és poírozd fel hogy eltünjenek a csíkok.
Jók az ötletek bár a kivitelezésen van még mit javítani.Vegyél egy pár vékonyabb ecsetet.Ecsettel is lehet szépen festeni csak sokat kell gyakorolni!Szerintem túl sûrû volt a festék amivel festettél. Inkább több réteg híggal fess!
Te láttál már narancssárga kipufogóvéget??
Valami hangtechnikát én is akarok az enyébe, de még nem tudom hogy hogy. Jók a felnik honnan vannak?
Amúgy jó, de biztos lesz még jobb is! Mi lesz a következõ?

DJ Skyline
oks...akkor legfeljebb nem lesz sötétítve...nem baj ha nem lesz sötétítve...!!!!😄DD

geronimo77
Hello,
Nem vállalom a sötétítést. Nekem is egy napom ment rá hogy jó legyen. Megrendelni megrendelem neked 1200 píz.

DJ Skyline
na gyerekek...elérkezett a nagy pillanat!
itt vannak a képek a suprámról!nem a legszebb,de nekem tetszik!😄D

DJ Skyline
na akkor megrendelnéd nekem a komplett átlátszó keretet???
és még azt szeretném megkérdezni,hogy besötétítenéd e nekem a szélvégõket,mert én tuti elb@sznám!meg mondjuk még a 2 hátsó lámpa búrát!

DJ Skyline
nem soká jönnek a képek a supráról!

DJ Skyline
holnap lesznek készülnek majd képek a suprámról!

DJ Skyline
na!
a beslõ:
1 sportkormány
1 + fordulatszámjelzõ
1 lap-top
2 sport ülés(elvileg sparco)+ övek
1 poroltó
4 hangfal
1 erõsítõ
és 1 NOS palack

külsõ:
1 sard suprás m.tetõ beömlõ+ le hálózva
4 új felni
új spoilerek elöl,hátul,és új küszöbök
nagyobb kipufogó
sötétített hátsólámpa burok
elöl behálózva a 2 kis beömlõ
tetõn 1 beömlõ
1 légterelõ a csomagtartón
megnagyobbított 2 oldalsó beömlõ

motor:
egyedi festés
direktszûrõ

és amit még meg kell csinálnom:
a hátó légterelõt befejezni
a motort bekábelezni
toronymerevítõt kell csinálnom
bekötni a ledeket(elöl 4,hátul4,és alul a neon lámpának)
besötétíteni a szélvédõket
asszem ennyi....

DJ Skyline
elvileg a héten lesznek róla képek!
én is olyat alkottam hogy majd befostam!mindjárt részlezetem!

Törölt felhasználó
Egyre kíváncsibb vagyok erre az autóra! 😊)
DJ Skyline
anyós...na az jöhet!

geronimo77
Az egész átlátszó öntõkeretet meg lehet rendelni külön.

DJ Skyline
mármint hogy érted ezt a külön szélvédõt!???amire én gondolok???nekem komplett kell(elsõ,hátsó,oldalsók!)
az övet tegnap megoldottam!fater szar,de jó vékony,vászonzsepiébõl,és vágtam csattokat kartonból ami levan festve!szal az kész!

geronimo77
"és olyan hogy komplett öv+csatt meg minden szar???"
Olyan fõleg rally autókhoz van.
Abszolúl 0 vagyok az elektronikához. én amikor akartam led-et az autóba akkor két gombelemmel variáltam. Biztos hogy kell venned egy-két ellenállást. A led nem nagyon díjazza a túláramot.
Lehet rendelni csak külön szélvédõt is. kb. 1000-1500 Ft.

geronimo77
El voltam utazva!

DJ Skyline
wazze van valaki itt????

DJ Skyline
vagy gero nincsen neked véletlenül egy felesleges supra szélvédõd??tehát a komplett (egybeöntött)elsõ,hátsó,jobb,és bal szévédõ!nincs 1 felesleged???

DJ Skyline
na túlestem ma az ablaküvegsötétítésen...1 probléma lett csak!baszott sötét lett...tehát be nem látsz semmit,de kifelé meg látsz valamit!így hát kiszedtem a komplett vezetõ felöli ablakot,és még a kis ablakot is...tehát a komplett bal részt!

DJ Skyline
és olyan hogy komplett öv+csatt meg minden szar???

te mennyire értesz az elektronikához???
mert van 4 led ami nem igényel 3V energiát,de a többi 4,meg többet igényel mint 3V!
Ha ezt a 8 elemet felteszem egy 9V elemre,akkor szét küldi a ledeket???ja és szerinted melyik a jobb megoldás!?
neonról lenne most szó...ha az átlátszó keretet festem le narancssárgára,és 1,vagy 2 átlátszó leddel világítom meg,vagy ha az átlátszó ledet festem le narancssárgára,és marad az öntõkeret átlátszó!?
ja és szerinted a PRaktikerben lehet ledeket kapni...(csak mert kinézek az ablakon akkor van 1 Praktiker,és ha lehet kapni ott ledet,akkor nem megyek ki a Budai Skálához,vagy ilyen "közeli" helyekre!

geronimo77
Igen olyan mint a szigetelõszalag csak nem mûanyag. Hajlékony. A direktszûrõt középen egy mûanyag csõ tartja. A maszkolószalagból csak a szûrõrész van.
Hát van több lehetõség. Igazság szerint egyik sem túl egyszerû. Van Eduard komplett maratott öv. (maga az öv is, nem kell maszkolószalag!) van reji csak csat meg még egy rakás más is. Szóval kb. 2-2,5e egy szett

DJ Skyline
na mivan lelépett mindenki???ejjj

DJ Skyline
ejjjjj,,,,,,,,,mennyi "pínzért",és honnan lehetne???
ezt a maszkolószalagot most nem vágom...a maszkoló szalag tudtommal olyan mint egy vellux,vagy mint 1 szigetelõszalag,nem...tehát lefeded,amikor 2 színt elakarsz határolni,vagy megvédeni hogy nelegyen másszínû a már lefestett szíin...na de akkor azt nem értem hogy te a direkstszûrõt is maszkoló szallagból csináltad...akkor most hajlékony vagy nem??

geronimo77
Én MASZKOLÓSZALAGBÓL szoktam csinálni. De lehet bármibõl ami jól hajlik. A csattok meg maratás. Azt biza rendelni kell.

DJ Skyline
tudod mit kéne valahogy beszereznem...vagy ha van öteleted hogy hogyan csináljak az is jó...biztonsági öv kéne nekem...honnan lehet rendelni,vagy mibõl tudnék csinálni(maszolószalagot hanyaglojuk,mert nekem nincsen)

DJ Skyline
nekem már nincs mit onnan,mert motortetõ megvan,szárny kész,fékek készen...más nincs....csak az ablakot kéne besötétíteni...próbáltam az ablakot besötétíteni fényes fekete,és higító egyvelegével,de amit mondtál olyan baszottul széftolyik hogy az kész....tehát lehet hogy a sötétítõ fólia kéne,de most suliba vagyok és majd otthon megnézem hogy kõ e!
és hogy miért addigra lesznek képek...nem tom lehet hogy elõbb meglesznek!!!

geronimo77
Na rendelunk SAS-t?

geronimo77
Miért pont addigra?