Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy winter stuka...nekem is megvan csak nem diorámán ilyen részletgazdagon!
legjobbak a lábnyomok a hóban!
legjobbak a lábnyomok a hóban!
ezekt ki hívta gyorsulási verenyre???
nagyon nem illenek oda...a nyávogós ribanc meg a sztriptes rifkó...

nagyon nem illenek oda...a nyávogós ribanc meg a sztriptes rifkó...
mer nem tudok...
lefeküdtem éjfélkor,mer megéztem az RTL Klubon a vörös skorpiót vagy mit...nem tudtam elaludni vagy egyig,aztán elaludtam,majd kettõkor megint fel aztán visszaalvás majd 4 kor megin fel mer fájt a hasam,aztán fél nyolckor fel mert jött a hugom barátnõje bazki...ja és a hasam még mindíg fáj...tehát olyan jó 4-5 óra alvás meg is volt...
lefeküdtem éjfélkor,mer megéztem az RTL Klubon a vörös skorpiót vagy mit...nem tudtam elaludni vagy egyig,aztán elaludtam,majd kettõkor megint fel aztán visszaalvás majd 4 kor megin fel mer fájt a hasam,aztán fél nyolckor fel mert jött a hugom barátnõje bazki...ja és a hasam még mindíg fáj...tehát olyan jó 4-5 óra alvás meg is volt...
Lesz majd egy makettezos weblapom...
De lassan halad..azert osszedobtam egy forumot neki..
http://redwings.uw.hu cimen elerheto, van mar par kep a keszulo nagyon alpha stadiumu Mig-15 Bisz-rol is 😉
De lassan halad..azert osszedobtam egy forumot neki..
http://redwings.uw.hu cimen elerheto, van mar par kep a keszulo nagyon alpha stadiumu Mig-15 Bisz-rol is 😉
Kösz a helpet most tervezek valami tiger szerüséget de már vagy 1 éve nem csináltam
Az elsõ makett hiperbrutál 

helikopter az tetszik....
nem baj az off...elvégre minden ami a témához(makettezés) kapcsolódik az jöhet ide....
nem baj az off...elvégre minden ami a témához(makettezés) kapcsolódik az jöhet ide....
Ahoj!
Latom termeltek dogivel 😉
Uhh egy ilyen Shelby-t bevallalnek en is 😊)
Mindenkitol utolag is elnezest a hosszu offtopic thread-ert 😞
Engesztelesul par szep diorama:

Latom termeltek dogivel 😉
Uhh egy ilyen Shelby-t bevallalnek en is 😊)
Mindenkitol utolag is elnezest a hosszu offtopic thread-ert 😞
Engesztelesul par szep diorama:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....ez gyönyörûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûû....KELL EGY ILYEN!!!!!!!!!!!!!!!4
akár azzal is lefújhatod, aztán egy réteg fényes lakk...
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Thx!
Otthon is Dupli Colort használok,de semmi kocsira való szin nincs...😞
Keréktárcsa ezüsttel meg mégse fújhatom😛P
Otthon is Dupli Colort használok,de semmi kocsira való szin nincs...😞
Keréktárcsa ezüsttel meg mégse fújhatom😛P
De hallottam már olyanról is, hogy valaki a sprayt kifújta valalmibe, és azt szórópisztollyal fújta utána😊) Érdekes, de lehet hogy könnyebb mint a sprayvel, mert abbol izomból jön!😊)
Én már fújtam Dupli Colorral, az Praktikerben kapható, és szép lett, ja és fele annyiba kerül mint a tamiya spry és 2x akkora!
jah....hosszúakat nem olvasom el...lusta vagyok hozzá...
egyébként fingom sincs....szi-tirõl hallottam...de nem tudom mit mûvel
ha bevált az a festék akkor hajrá azzal
egyébként fingom sincs....szi-tirõl hallottam...de nem tudom mit mûvel
ha bevált az a festék akkor hajrá azzal
hát nem tudom...én rendes makett festékkel festek kocsit...fingom sincs hogy bírja a makett...kikell próbálni egy szar maketten,vagy valami selejtes maketten hogy mit bír a cucc...