Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Á dehogy. De tobb poén van benne. Inkább olyan Taxi és F&F keverék erosebb Taxi hatással.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Én egy Opel Astra Extrem-et fogok egyszer csináni a DTM verzióból! Sok külömbség nincs a kettõ között!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
A T34-es lánctalpán nem túlzás egy csöppet a hó mennyisége?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
OK lesz majd kép, de öcsém elvitte a digit gépet és csak hétvégén jön haza.
A Mercinek begitteltem a hátsó kerék elõtti levegõbeömlõt hogy kicsit utcaibb jellege legyen. A Lexushoz még csak a felnit választottam ki.
A merci gunmetal lesz és a motorháztetõn rajta lesz az original-teile-s motortér-matrica. A lexus valószinüleg metálbordó lesz.
A Mercinek begitteltem a hátsó kerék elõtti levegõbeömlõt hogy kicsit utcaibb jellege legyen. A Lexushoz még csak a felnit választottam ki.
A merci gunmetal lesz és a motorháztetõn rajta lesz az original-teile-s motortér-matrica. A lexus valószinüleg metálbordó lesz.
Hétvégén megnéztem a padlógáz címu német alkotást, rogton el is kezdtem 2 új tuningautót 😊 (Merci CLK DTM-bol utcai és egy Altezza SXE10) Ez utóbbi a Lexus IS200-as japán neve.
Ez szép lenne,de a tél meg a tiszta, tavaszi festésû Marder nagyon nem jön be...meg a figura is lol...

én meg még nem is csináltam...csak földet,sarat tankra..
púder+barna festék...így ha megszárad visszaadja a rászáradt sár effektjét!
púder+barna festék...így ha megszárad visszaadja a rászáradt sár effektjét!
hamár tél van...
szerintem ezt hívják elbaszottnak...
tankon nem vastag az a nem is hó hanem majdnem papírzsepi réteg?

szerintem ezt hívják elbaszottnak...
tankon nem vastag az a nem is hó hanem majdnem papírzsepi réteg?

😊)
Én birom...ráadásul szerintem az 1 szinü sárga nagyon jól mutat egy maketten...
AFRIKA KORPS RULLLLAA 😛
Én birom...ráadásul szerintem az 1 szinü sárga nagyon jól mutat egy maketten...
AFRIKA KORPS RULLLLAA 😛
ez???
loál...
tavaszi alapszín...
én hallottam a nem csak normandiában használt terepszínû állca festésrõl(olaj zöld,rorzsa barna-barna,és ilyen homokszín,a télirõl amit erre festettek rá,és a sivatagiról...ennyi...
loál...
tavaszi alapszín...
én hallottam a nem csak normandiában használt terepszínû állca festésrõl(olaj zöld,rorzsa barna-barna,és ilyen homokszín,a télirõl amit erre festettek rá,és a sivatagiról...ennyi...