Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom...LOL.
ja mindent azzal...vannak sima festékboltban kapható szpréim is...fehér van már csak!😞(
vettem tamiya kis olajzöld festéket bazz...1500ért vettem és elishasználtam egy tankra az egészet...kb 15cm magas az egész kis cucc
ja mindent azzal...vannak sima festékboltban kapható szpréim is...fehér van már csak!😞(
vettem tamiya kis olajzöld festéket bazz...1500ért vettem és elishasználtam egy tankra az egészet...kb 15cm magas az egész kis cucc
na ilyen WWIIs repülõ is ritkán akad!😛PPPP😊)))))
Tényleg egy kérdés:
Fél éve összeraktam életem elsõ autóját... :I
a fényezést elba..tam,mert egy régi Kager pisztolyom van,és olyan apró szemcsés lett,ami igazán csak ennél tünt fel...
És ugye autón nagyon feltünõek a kis hibák is 😞((((
Mindenki másnak teccik' de szvsz béna lett...😞
Szal a kérdés😊:leszedem Szi-Ti-vel a festéket,mivel fújjam utána???
Valahol azt olvastam,hogy ezek a jobb minõségü "szprék" esetleg alkalmasak erre :I
Ki is próbáltam otthon,egy szar anyahajó alját lefújtam,valami kékkel és egész jó lett...
Szal??
Fél éve összeraktam életem elsõ autóját... :I
a fényezést elba..tam,mert egy régi Kager pisztolyom van,és olyan apró szemcsés lett,ami igazán csak ennél tünt fel...
És ugye autón nagyon feltünõek a kis hibák is 😞((((
Mindenki másnak teccik' de szvsz béna lett...😞
Szal a kérdés😊:leszedem Szi-Ti-vel a festéket,mivel fújjam utána???
Valahol azt olvastam,hogy ezek a jobb minõségü "szprék" esetleg alkalmasak erre :I
Ki is próbáltam otthon,egy szar anyahajó alját lefújtam,valami kékkel és egész jó lett...
Szal??
Mindkettõ megfelel...(meg kell is mindkettõ😛)
Leglényegesebb különbség,hogy a szórópisztolyal marha vékony réteget lehet fújni...ez pl. repülõknél "ajánlatos" ,mert elég hülyén néz ki a vastag réteg...
De pl. egy tanknál szvsz lehet ecsettel is ha ügyes vagy,mert én pl. mindig koszolom,koptatom a makettet...akkor meg nem is láccik' szinte az alapszin...
Ennek ellenére én azokat is pisztollyal fújom..😊
Szal mindkettõ ajánlott na..😊
Leglényegesebb különbség,hogy a szórópisztolyal marha vékony réteget lehet fújni...ez pl. repülõknél "ajánlatos" ,mert elég hülyén néz ki a vastag réteg...
De pl. egy tanknál szvsz lehet ecsettel is ha ügyes vagy,mert én pl. mindig koszolom,koptatom a makettet...akkor meg nem is láccik' szinte az alapszin...
Ennek ellenére én azokat is pisztollyal fújom..😊
Szal mindkettõ ajánlott na..😊
Egy kérdés hogy festitek ki ilyen szépen ezeket kis ecset vagy szoröpisztoly?
Lehet hogy az én gépemben van a hiba! Amivel netezek, az egy P1-es úgyhogy lassú és szar is! Majd megnézm máshonnan!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Amúgy visszatérve az autókra: majd rakok fel képeket a Mustangról, nagyon királyul néz ki, új felni van rajta, meg rakok rá egy légterelõt Lamborghini Contach LP500-ról, és kíváncsi vagyok mi a véleményetek róla!
italeri középkategória...jók a cuccok de azért eléggé részlethiányosak...most van 3 szék meg 1 rádió ami a belsõt illeti..
én amire most gyúrok az egy Verlinden Opel Blitz rádiós szett...kicsit üres az italeri opel blitz radio truck...keresek képet róla
én amire most gyúrok az egy Verlinden Opel Blitz rádiós szett...kicsit üres az italeri opel blitz radio truck...keresek képet róla
Nekem csak a "sima" Italeri változat van meg...
Én nagyon csípem azt a márkát😊
Meghát én annó diorámákat építettem,szal nem tudtam volna kihasználni hogy mindene nyitva van..😊
Én nagyon csípem azt a márkát😊
Meghát én annó diorámákat építettem,szal nem tudtam volna kihasználni hogy mindene nyitva van..😊
Jól átb*sztak vele!
Náluk minden rohadtt drága!
Náluk minden rohadtt drága!
Ez nekem is meg van! Academy TigerI Early Ver.
Majdnem 7 ropi volt 5-6 évvel ezelõtt
Majdnem 7 ropi volt 5-6 évvel ezelõtt
Hát ha az oroszokat nem támadja meg "rögtön",akkor tán meg is nyeri a háborút...és akkor ki tudja mi lenne most :II
No persze ezt mindenki tudja 😊
No persze ezt mindenki tudja 😊
meg jól is nézett ki...!😊))
hitler mindent elakart kapkodni...rögtön villámháborúval kezdett lengyelóban...de a háború elején jól mentek a dolgok aztán...
hitler mindent elakart kapkodni...rögtön villámháborúval kezdett lengyelóban...de a háború elején jól mentek a dolgok aztán...
A párduc nagyon jó gép volt,csak gyökér Hitler sürgette a gyártást így kiforratlanul került a csapatokhoz,minek következménye volt,hogy a legtöbbjük meghibásodás miatt harcképtelenné vált... :I
Késöbb az újabb változatai már jobbak voltak...hozzáértõ kezekben nagyon jó fegyver volt...
Késöbb az újabb változatai már jobbak voltak...hozzáértõ kezekben nagyon jó fegyver volt...
de azok mikoriak...háború közepén nyomatták õket...aztán jött a monster tigris és KO...
de a párduc se semmi...igaz az kicsit lazább kivitel mint a tigris...
de a párduc se semmi...igaz az kicsit lazább kivitel mint a tigris...
Mindkettõ egy gyerekjáték volt ahhoz képest...
Mondjuk egy Panzer III vagy IV volt velük egy szinten...
Mondjuk egy Panzer III vagy IV volt velük egy szinten...
hát egy csöppet nem...egy az a shermannak a lövege kissebb volt mint a tigrisé...2 asszem a páncél sem volt egy hûha a shermannak...
hát ja...😊
Amúgy a Sherman,meg a T-34 nem rossz tankok,de minden utólagos legenda ellenére semmi esélyük sem volt pl. egy TIGRIS ellen...
(ezt a legendát fõleg a ruszkik terjesztették el😛)
Amúgy a Sherman,meg a T-34 nem rossz tankok,de minden utólagos legenda ellenére semmi esélyük sem volt pl. egy TIGRIS ellen...
(ezt a legendát fõleg a ruszkik terjesztették el😛)
tudom...csak néztem te mennyire vágod a WWIIt...úgy látom eléggé benne vagy a témában...
én is német fan vagyok...de amcsi cuccok is (Sherman) jók...vagy egy russian T/34...
Kurszknál még csak Tiger I volt...de az eléggé rendesen...
én is német fan vagyok...de amcsi cuccok is (Sherman) jók...vagy egy russian T/34...
Kurszknál még csak Tiger I volt...de az eléggé rendesen...
Én nagy német haditech. "rajongó" vagyok,de el kell ismerni a JS-2 tényleg ellenfél lett VOLNA...
De hát azt is késõn kezdték el gyártani :I
Leginkább már csak a gyõzelmi parádén "parádézott"...
De hát azt is késõn kezdték el gyártani :I
Leginkább már csak a gyõzelmi parádén "parádézott"...
Kurszk-nál,és Sztálingrádnál még nem volt se Királytigris se Stalin...
Egyébként a JS-2 is ugyanúgy bele süppedt a sárba,lévén hogy a súlya hasonló volt...
De ne menjünk bele a vitába,mert semmi esélyed😛P
A leszállásról:
Sajnos korántsem élte túl mindenki...
Nagyon sokan meghaltak aznap...(is)
Tehát ez sem igaz..😊
Egyébként a JS-2 is ugyanúgy bele süppedt a sárba,lévén hogy a súlya hasonló volt...
De ne menjünk bele a vitába,mert semmi esélyed😛P
A leszállásról:
Sajnos korántsem élte túl mindenki...
Nagyon sokan meghaltak aznap...(is)
Tehát ez sem igaz..😊
hy...
héj!
JS-2 vs. King tiger...na neeee...Kingnek olyan lövege volt meg már maga a megjelenése hogy a ruszkik fostak...már a Tigris I-tõl...emlékezzünk csak Kurskra,vagy Sztálingrádra...csak a King Tigerrel az volt a baj mivel volt egy kis súlya ezért könnyen belesüllyedt a talajba ha nagyon lágy volt...
kényszerleszállás...hmmm...emlékezzünk csak vissza a d-day elõtti éjszaán végrehajtott vitorlázókkal való leszállásra a "Pegazus" hidnál...azok nem egyszerûen szálltak le...és mindenki túlélte...
héj!
JS-2 vs. King tiger...na neeee...Kingnek olyan lövege volt meg már maga a megjelenése hogy a ruszkik fostak...már a Tigris I-tõl...emlékezzünk csak Kurskra,vagy Sztálingrádra...csak a King Tigerrel az volt a baj mivel volt egy kis súlya ezért könnyen belesüllyedt a talajba ha nagyon lágy volt...
kényszerleszállás...hmmm...emlékezzünk csak vissza a d-day elõtti éjszaán végrehajtott vitorlázókkal való leszállásra a "Pegazus" hidnál...azok nem egyszerûen szálltak le...és mindenki túlélte...
Elöször is PLÍZ áljatok le a nácizással,zsidozássl,komcsizással...
...ez nem az a topik...THX
A kényszerleszállt repülõrõl folytatott vita abszolút értelmetlen,mert nagyon soxor értek így földet...és pontosan így hajlott meg a légcsavar...egy ilyen földetérést simán ki lehet bírni...
Asszem Seaweed-nek teljesen igaza van...
A kivégzéses diorámában semmi kivetni valót nem látok...
Mégha hullákat gyaláznának vagy ilyesmi,akkor azt mondanám,hogy az már undorító...
De ez még az elfogadható kategóriában van...
A JS-2 harckocsi valóban vetélytársa lehetett volna akár a Királytigrisnek is(bár nem hinném),de hirhedt volt arról,hogy akár a Párduc 75 mm-es lövegétõl leszált az egész torony😛P
Na mindegy a témában ajánlom Földi Pál könyveit pl.
...ez nem az a topik...THX
A kényszerleszállt repülõrõl folytatott vita abszolút értelmetlen,mert nagyon soxor értek így földet...és pontosan így hajlott meg a légcsavar...egy ilyen földetérést simán ki lehet bírni...
Asszem Seaweed-nek teljesen igaza van...
A kivégzéses diorámában semmi kivetni valót nem látok...
Mégha hullákat gyaláznának vagy ilyesmi,akkor azt mondanám,hogy az már undorító...
De ez még az elfogadható kategóriában van...
A JS-2 harckocsi valóban vetélytársa lehetett volna akár a Királytigrisnek is(bár nem hinném),de hirhedt volt arról,hogy akár a Párduc 75 mm-es lövegétõl leszált az egész torony😛P
Na mindegy a témában ajánlom Földi Pál könyveit pl.