Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt csak hiszed. 😊)
Eredetileg úgy akartam hogy lézerrel kinyomom nagyban és fénymásolóval lekicsinyítem de a fénymásoló festék lepattogzik a matricalapról. Aztán kipróbáltam simán a nyomtatóval kicsinyíteni. Végulis nem lett rossz csak az a baj hogy ez a szar (HP4100) nyomtató az egész lapra nyom egy halványszurke réteget. Nem tudom miért koszos vagy valami. így elbassza az egész matricalapot melynek ára kb. 1500Ft/A4 Úgyhogy legkozelebb úgy kell nyomtatnom hogy az ures részt valamivel le kell ragasztanom.
Már megvan maga a matrica szerintem elég jó lesz.
Eredetileg úgy akartam hogy lézerrel kinyomom nagyban és fénymásolóval lekicsinyítem de a fénymásoló festék lepattogzik a matricalapról. Aztán kipróbáltam simán a nyomtatóval kicsinyíteni. Végulis nem lett rossz csak az a baj hogy ez a szar (HP4100) nyomtató az egész lapra nyom egy halványszurke réteget. Nem tudom miért koszos vagy valami. így elbassza az egész matricalapot melynek ára kb. 1500Ft/A4 Úgyhogy legkozelebb úgy kell nyomtatnom hogy az ures részt valamivel le kell ragasztanom.
Már megvan maga a matrica szerintem elég jó lesz.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Elméletileg a 2-es CD-vel kell mennie, de ha gondolod én átírom neked az enyémet, az tuti mükszik!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
bazz, köcce, megnézem...
Ha Pesti vagy akkor probáld meg a Lurdyban vagy a Móricz Zsigmond körtéren a Replikaba én mind a két helyen láttam 350Z asszem 7500 Ft volt
Bazzeg, sehol nincs Nissan 350z 😞
Még Ausztriában sem találtam...
sehol bakker...
Még Ausztriában sem találtam...
sehol bakker...
Már van köszi. Fel is telepítettem de nem indul a rohadék. Egyszer azt írja rakjam be a korrekt CD aztán ha berakom a másikat kiírja hogy rakjam be az 1-es CD-t !!
Hihhetetlen, hogy ez a srác miket ki nem hoz egy makettbõl...
Hogy csinálod a matricát? Van lézer nyomtatód?
Én is akarok csinálni, csak nekem tintasugaras van és nem lenne szép, meg szerezni kéne matrica lapot!
Hogy csinálod a matricát? Van lézer nyomtatód?
Én is akarok csinálni, csak nekem tintasugaras van és nem lenne szép, meg szerezni kéne matrica lapot!
Kéne nekem sürgõsen NFS Under. kód!!
Gyorsan!!!!!
Gyorsan!!!!!
Hát igen. Ez Steve 😊
Én is most gyártottam olyan matricákat ami az ajtón van.
Én is most gyártottam olyan matricákat ami az ajtón van.
Hi all!
Hazajöttem a nyaralásból 😊
Hazajöttem a nyaralásból 😊
Attól ilyen szép, hogy fel van csiszolva aztán polirozva!

külföldrõl nem lehet utánvétel rendelni!!!
Max az EU-ból de úgy mégdrágább.
Max az EU-ból de úgy mégdrágább.
Köszi már nézem is
Esetleg rendelhetsz is magadnak, kb annyi mint ha megvennéd, valamikor olcsóbb v. 2 kicsit drágább, de olyan amilyet te akarsz! Pl.: www.1999.co.jp/eng
Asszem postai utámvéttel is lehet rendelni, de ha tévedek szoljatok lécci! Nem szeretnék félrevezetni senkit!
Asszem postai utámvéttel is lehet rendelni, de ha tévedek szoljatok lécci! Nem szeretnék félrevezetni senkit!
Vagy 1-1,5 éve a Tusco-ban elég sok Muscle car volt a Tomcatben is láttam 1-2 számomra érdekes dolgokat...
dehát.. nehéz a kolis élet, sosincs elég lé! 😊)
dehát.. nehéz a kolis élet, sosincs elég lé! 😊)
picit sok az azért😊
kösz azért van egy bolt azért csak az egy játékboltban van és elég pici a választék
Eger-ben? én itthon már rég nem láttam rendes kínálatot sehol
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ebben nem tudok segíteni Nyíregyházi vagyok, de esetleg Egerben, Debrecenben tudnék 1 párat! Bocs! 😊)
Jo reggelt!
Nem tom van e közöttetek pécsi de ha igaóen akkor azt szeretném kérdezni hogy hol van egy rendes makettbolt.
Mert ahova régebben jártam az bezárt
thx elõre is
Nem tom van e közöttetek pécsi de ha igaóen akkor azt szeretném kérdezni hogy hol van egy rendes makettbolt.
Mert ahova régebben jártam az bezárt
thx elõre is
Nem ez gyárilag ilyen. Aoshima júliusi újdonsága.
Ez evo már úton van Japánból.
Ez evo már úton van Japánból.
Szerintem igen, esetleg a szárny, a küszöb + a front dumper
freestyle 1 kicsit, de meg eshet az is, hogy így van a kitben!
freestyle 1 kicsit, de meg eshet az is, hogy így van a kitben!