Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reggelt!
Kis aranyos!

Kis aranyos!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
mert trimmelt... vissza kell trimmelni..
(most mar tenyleg elolvashatnad a kezikonyvet...banyek meg www.lo-mac.com-ro lis le lehet szedni !
http://www.lo-mac.com/reference.php)
(most mar tenyleg elolvashatnad a kezikonyvet...banyek meg www.lo-mac.com-ro lis le lehet szedni !
http://www.lo-mac.com/reference.php)
azt én sem értem mért csinálja...kikapcsolom de úgy még rosszabb....a megoldás:ne használj autopilótát..😊
C64...SAAAABOOOOTAAAAGEEEEEEEE 😄 I-II 😉)
Last Ninja I-II-III...juhhhuuuuuuuuu 😊)
meg sorolhatnam 😉
Last Ninja I-II-III...juhhhuuuuuuuuu 😊)
meg sorolhatnam 😉
még csak most néztem meg milyen...szinte nem is kell hozzányúlni a géphez csak repül egyenesen...nyomkodtam a gombokat mi mit csinál erre auto pilótát megnyomom megnézni mit szerkeszt mondtam elég is és elbaszta a gépem...húzott balra és alig lehetett leszállni...
Ismerem..de en nem az elsot mondtam..az nekem C64-en az ACE volt..
(Majd ACE II, Amigan a Birds of Prey, F-18, tobb most nem jut eszembe... PC-n meg szinte mind 95-tol)
(Majd ACE II, Amigan a Birds of Prey, F-18, tobb most nem jut eszembe... PC-n meg szinte mind 95-tol)
Hát ha már itt tartunk...az elsõ szim az életembe az F22 Retaliator volt 😛PP...
Azt mennyit toltam!!
Azt ismerted??..vagy 12 éves már...😞
Azt mennyit toltam!!
Azt ismerted??..vagy 12 éves már...😞
hat en meg Flanker 1 ota nyomom..majd Flanker 2.5 (ugyebar ezek az elodok)...
Nem nagy puff a tankolas... jo erzek kell hozza...
(igaz Lock On-ba meg nem probaltam..de anno Flanker 2.5 ben parszor sikerult nagyallasszogon is tankolni (majd 30 perc probalgatas utan) 😊)
Nem nagy puff a tankolas... jo erzek kell hozza...
(igaz Lock On-ba meg nem probaltam..de anno Flanker 2.5 ben parszor sikerult nagyallasszogon is tankolni (majd 30 perc probalgatas utan) 😊)
(De ha erdekel: Egy instabil aerodinamikai szerkezet fejjel lefele folyamatosan huz "fel"...egyszer... masodszor a toltocsonk egy bizonyos szogben "log" amit fejjel lefele keptelenseg tartani..mert akkor mar emelkedik...masodszor..harmadszor a toltocsonk nem fog az eletben sem kapcsolodni...nem az meg fizikai keptelenseg lenne..hacsak a gep orrat lenem vagja valaki...)
Tegnap este bevetetem az új matricákat. Elég jó lett.
Csak hétfon tudok képet mert ma elutazom.
Csak hétfon tudok képet mert ma elutazom.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
A Betty autómatikusan elkezdi mikor az aktuális röppálya szerint lezuhannál...😊
Joystick-al nyomod??? Ha nem akkor szerezz be egyet😊
Amúgy ha billrõl nyomod(az szentségtörés😊,akkor asszem a space a lövés vagy az enter😊
elõbb kéne a teljes game...mert leírtam a lock on topikba hogy lövést nem találom(majd megkeresem amit írt a srác) és csak menekülök minden elõl...mig29 bejön a képre és már nyomatom csutakra a speedet és irány függõlegesen lefele...de az a baj nem lárom hol jön a víz...aztán mikor megnézem a magasságmérõt akkor már késõ...igaz a gépem ugat hogy "Pull up" 1000x de az meg már 2000nél elkezdi az meg még nem elég alacsony!

napot....tudod mit találtam ki,....ha meglesz a játék az utántöltést fejjel lefelé csinálom...tehát a tanker megy rendesen és meg fejjel lefelé fogok rácsatlakozni az utántöltõre...

Szia!
kbx a "bûnös"!
Remélem segítség lesz a srác elérhetõsége matrica ügyben.
kbx a "bûnös"!
Remélem segítség lesz a srác elérhetõsége matrica ügyben.
http://nemethdekor.fw.hu

-zik a forum is