Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
hát...jobb minta az öntsünk igazi vizet és zárjuk le megoldás...de mondjuk nem kéne a zselégyertyánál leakadni...de én tényleg nem dagonyát akarok hanem kis folyót patakot diorámára,nem indokínai monszun területet tocsogó sárral...

modellmaker
Szerintem frankó vizet mûgyantából tudtok csinálni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
mondj egyet 😛

Glpetyus
nem szokásom szpemmelni...

DJ Skyline
végre értelmes infok jöttek...

Glpetyus
semmi.. túl sok értelmes válasz nincs 😞.."ezek" azt hiszik sarat akarunk,meg mocsarat...://

Glpetyus
teccik'...

DJ Skyline
ne szpemmelj...téééényleg...mivan a vizes topikkal fabulis.hu-n...ehhh....

Glpetyus
na azé' 😄

Glpetyus
ami alapján közös gyökerük lehet..:/

Glpetyus
ráadásúl egymás mellett😊

modellmaker
Jó.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
hmm-hmm...

Glpetyus
Hát 3 ugyanolyan bokor,azért általában "hasonló" szinû,nem?

DJ Skyline
õ biokertben lakik biztos(paradicsomház pl)---és biztos mindent egyszínûnek lát...zöld és piros!😊

Random_
A cikk idézi a kiadott utasítások fordításást és nem valami pontosak ám azok. Egyedül 44-es álcázó festés van jól meghatározva. 3 szín egyenlõ arányban a sárga területeken zöld és barna pontocskák a barna és zöld felületen sárga pontokkal.

Afrikában az elsõ idõkben vizes homokkal vonták be a tankokat mert az alap szürke szín nagyon gáz volt. vagy olajos homokkal. Szóval voltak érdekes megoldások. Érdekes lenne csinálni egy olyan Panzert amelyen homok az álcázás. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
heh..hogy pislog a láma 😄D

modellmaker
Mér te kimész az udvarra és csupa világos-, vagy sötétzöld minden?

DJ Skyline
de most nyár van!

Glpetyus
sry 😛

Glpetyus
ja..😊 te is attól vagy ilyen---->

😄D

DJ Skyline
tavasz van...

Glpetyus
Túl soxinû a növényzet...a makett szép😊

modellmaker
De volt ott már olyan is ami nem kamu.

Glpetyus
ehhh...

Seaweed
Ezen a brinnga a legjobb 😄
DJ Skyline
Daily joke is below today's picture
ez van a kép fölött...daily joke már nekem kapásból mindent elmondott!😊

Glpetyus
pontosabban=soha nem volt 2 egyforma😊
de azért az "alap" mintáktól,nem hinném hogy így eltávolodtak volna...bár ki tudja lehet a parancsnokra épp rájött az 5 perc: P...
Az biztos,hogy ez nem "rendszeresített" forma...

modellmaker
Tehát:

modellmaker
Igen most már biztos, h kamu!

DJ Skyline
ékezet nélkül az elefántot...tehát elefant

Random_
Hát igen. A rozsda mellett nem látok fém színû kopásokat ami a rendszeres használattól fényes maradt.

Nekem egy Opel Blitz-em van ami ilyen rozsdás. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

modellmaker
Szép!

Seaweed
Szerintem a kep photoshop..
Nezd meg feliratokat (ajton pl), az a paca az elene ami gallytoro akarna lenni..es nagy feket ize ..latszik oda van rajzolva..meg a villogon is latszik.
Glpetyus
hát...azt tom,hogy a japók spéci imprezákat használnak,de nem tom szvsz kamu...ilyen felnivel...:/

modellmaker
Innen
És itt a Test Post Clubhouse a tegnapi feltöltés alján.

Random_
Olvastam egy cikket a német álcázó festésekrõl. Leírta a faszi mikor milyen rendelet volt életben és mi valósult meg ebbõl a hadszíntéren. A hadszíntéren a harckocsik csekély mennyiségét festették pisztolyal nagy általánosságban rongy, ecset vagy szivacs volt a festõ eszköz. A mintázattal kapcsolatban csak az volt meghatározva milyen RAL színekkel kell és milyen arányban legyenek. Pl 1/3 barna 2/3 sárga. A festékeket is ilyen arányban kapták az egységek. Nem ritka volt, hogy egy hadosztályon belül nem volt 2 egyforma festésû tank. Esetleg a színek voltak ugyanazok, de a mintázat már teljesen különbözõ. A cikk írója ezért meg is jegyezte, hogy elvileg bármilyen festés megfelelõ csak a színárnyalatok legyenek helyénvalóak és az arányok. Egy táblázatba össze is szedte milyen RAL színnek melyik márka milyen számú festéke felel meg. Nagyon hasznos cikk. Ha érdekel valakit bescanelem vagy begépelem és megosztom.

Gondolokozok azon, hogy kellene valami makettezõ oldalt indítani.

Glpetyus
a rozsda picit erõs...ilyen festéssel meg 15 éves makettezõ pályafutásom alatt nem találkoztam,szal...:/

DJ Skyline
honnan kaparintottad a képet?nem emléxel?

modellmaker
Hát nem tom. Semmi nem volt hozzá írva csak az hogy "Honda Accord?" Szerintem kamu. Azért az a "gallytörõ az elején elég nehéz. És ha arra van ,h a 200-al száguldozókat elkapja akkor...

DJ Skyline
használtak ilyen "pöttyös" álcát king tigerre???
de szerintem a rozsda túlzás...nem folyóban állt 2 hétig...habár nem tudom...szerintetek?

Glpetyus
Szép bár ilyen festést még nem láttam...:/

DJ Skyline
szvsz kamu...

Glpetyus
Én azt szerettem volna tudni,hogy a verda igazi rendõrautó vagy vmi kamu???😛

Random_
Olyan szép! Nagyon jó ez a rozsda!

modellmaker
Bocs. Akkor egy makett:

Glpetyus

modellmaker
Nem. De majdnem makett.

Glpetyus
ez fake?

Glpetyus