Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Nem tudja esetleg valaki ha a német ebayen rendelek mondjuk egy 10 eurós makettet az nekem mennyibe fog fájni mire ideér?

modellmaker
Hát 35€???

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Fefe
Djskyline: nézd mit találtam neked 12 euró a német ebay-en

Fefe
Ja itt is van csekély 35 Euróért

Modellmaker!

Ez az 1:43-as Trabi (viszonylag jól néz ki,de kicsi)

Ez pedig az 1:24-es Revell (pontatlan,formátlan,sokat kell dolgozni vele,ablakok "átesnek a kasznin",stb.)

http://nemethdekor.fw.hu

Helló!

Melyik Trabantra gondolsz?
Van 1:43 és 1:24 is a honlapomon...
A kicsi gyantából készült és létezik,a nagyot a Revell gyártotta,de már nem kapható,esetleg börzén vagy külföldön (www.ebay.de honlapon láttam)lehet ráakadni.

Seaweed
(Sajnos hiaba volt meg a gervagom, a rendes fureszem valahol elkallodott, igy lombfureszel kellett oszeszenvednem a "kepkeretet"...)
Seaweed
Elkeszult a diorama alapja!!!
(Mar csak ilyen finomitgatasok vannak hatra mint a szegely felett a perem lefestese, es ha lesz kedvem letra es vontatorud keszitese, huzott szalbol!)
Ime par (10 ) kep rola( a kepek cime: "1969 Szolnok - Mig-15 Bis"):

(Az uj szoropisztolyt is bevetettem! Meg vagyok vele elegedve! Az atuneses koszolast azzal csinaltam.)
geronimo77
Így néz ki a matricám felhasználva

A HKS és a Bridgestone az gyári

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Fefe
okés köszi😊

geronimo77
Hi,
Igen. De a posta mostani teljesítménye alapján kb. 3 hét.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Seaweed
modellmaker
NGPETI!

Láttam az oldaladon Trabant makettet. Az mekkora méretarány?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Szia!

Köszi,ezt ismerem!
Még van egy-két hasonló "csapat-kamion",de sejtettem,hogy "rosszul" fogalmaztam ezzel a trailer kifejezéssel,mert más fórumokon is kamion képeket kaptam...
Ilyenre gondoltam:

Ez AMT és elméletileg 1:25-ös méretû,de valami cég gyártott még hasonlót.

Helló Gergõ!

Keresni foglak szombaton vagy vasárnap!
A srácnak nem kell a 206 matrica!

modellmaker
egy kis vigasz

modellmaker
"... zsúfolt belsejében viszont a hatalmas öntõkeretek mellett 3 különbözõ méretû doboz is el van helyezve. A kisebbikben fémmaratást, láncot, drótkötegeket, hajlékony mûanyagcsövet, cérnát és fém tengelyeket találunk...."
Pro Modell 2003/6

modellmaker
Na nyugi! Én nem akartam elrontani a kedved!

Seaweed
modellmaker
Álmodj királylány!

Seaweed
..jah bocs..csak 3100 kulon hozza a szemelyzet...basszus ebben az arban benne lehetne mar!...remelem enyi penzert esztergalt fen agyucsove van!!!! es fotomaratast is adnak hozza!
Seaweed
uhhh.. 26.000- pezo..igen jol latni huszonhatezer! pontosabban huszonotezerkilencszaz...

Nah akkor majd ha legtobbjet megcsinaltam 48-ban amit akartam
Seaweed
"Hat rohadjon meg" () egyre jobban tetszik ez a monstrum..meg a vegen veszek 1-et ....
Fefe
Hi mindenkinek!

Geronimo:Remélem az én cuccaim is útban vannak már ide😊

DJ Skyline
fateré...csak elakarja adni...

Seaweed
Hat vanni van (kb ugy 500 db van), mindenbol egy kicsi.. de vannak nagyok is (1/24 repulo, meg 1/48 B-1B...akkora dobozban hogy beleferne 2 gyerek 😛)...de ennel en tobbet is eltudnek kepzelni 😉 Egy sarok van tele a jatekosztalyon..
Sajnos amik engem erdekelnek (kurriozum orosz gepek) azokbol igen keves van...
Pesten azert sokall tobbet kapsz szvsz..
Random_
Lehet elnézek oda. Épp idõszerû lenne úgyis Kecsóra mennem.
Makettekbõl van választék? Itt Szegeden nem igazán lehet dúskálni ami kell azt lehozatják és ennyi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seaweed
Itt kecskemeten az alfold aruhazban...sajnos itt ma mar mas makettekkel foglalkozo bolt nincs 😞
Seaweed
Ez az
Jagi
Ez mind a tied?

DJ Skyline
ELADÓK....

1:150--Amerigo Vespucci--(Heller 80807)--8 000.-

1:450--Queen Elizabeth 2--(Gunze Sangyo G 403)--19 000.-

1:48--Grumman EA-6B Prowler--(Airfix 8176)--8 000.-

1:48--Lockheed S-3A Viking--(AMT/ERTL 8634)--8 000.-

1:48--Spitfire MK-V.--(Hobbycraft HC1403)--2 000.-

modellmaker
Monte Carlo Lowrider

Jagi
Azt ismerem!

DJ Skyline
melyik boltba voltál?

Seaweed
Hmm lattam 72-ben ilyen "wargame" kesz terepasztalat dombokkal fakkal folyoval! harckocsikkal emberekkel, lehet osszerakni. italeri volt..hatuljan volt egy fenykep a kesz cuccrol, egesz jo volt ahhoz kepest hogy 72-es harcjarmuvek voltak rajta (volta rajta Sherman, Tigris meg csomo katonam eg agyu meg mitudom en meg mi 😉)
Azt meg egy kis tuningal (+ jarmuvek, romok egyebek) nagyn fel lehet dobni!
Lehet egyszer egy olyat veszek, hogy legyen mar olyanom is 😉)
Seaweed
http://www.italeri.com/articolo2.asp?ProCodice=3812&ProDescrizione=Subaru+Racing+Team+T%26T+with+Car

es ezt ismeri az aki trailert keresett? (mar nem tugom ki volt.. Ngpeti talan?)
Seaweed
AMugy most megnezve ennel nagy kar volt szerintem a lokost lefujni szinre.. az kromban uszva jobb lenne SZVSZ!
Seaweed
Random_
Csak kapjak prémcsi az összes lóvét makettezésre költöm! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seaweed
Ez amugy mi? Ford Torino lenne? (eleje alapjan talan annak nezem) De a hatulja elbizonytalanit...
Seaweed
Jah es az ecsetmoso enyhen kekes szinu folyadek, mig a higito ugye szintelen atlatszo es a piszolymoso is)
Seaweed
Hat ugy dontottem megveszem ezt 20K ert. (fele anyi mint egy Triplex koffer (az kb 50K))
Ecsetmoso 800 pez volt, pisztolymosot utoljara fabulistol vettem 900-ert.. tulkepp az is higito de van benne valami "apoloszer" a pisztolynak (olaj talan?), es azt ajanljak hogy kicsit erdemes is a pisztolyban hagyni!
(Amugy kivalo termek (jah igen, Revell, es nem kek hanem sarga a cimkeje!), a megszaradt festeket is ugy oldja fel mint a sicc!)
Seaweed
Hopp tevedtem, Chevy Monte Carlo low rider volt de kepet nem talalok rola neten ;( (Zold az auto a kepen)
Random_
mennyibe volt az Airbush? na meg az ecsetmosó? Mibõl áll a pisztolymósó?

Jagi
Az hogy néz ki?

Seaweed
Hmm most lattam boltban egy Santa Cruz-low ridert AMT szinekben! 😉
Seaweed
Valaki keresett trailert! Lattam Tamiya-ban igaz military volt! de csak trailer! Vontato nelkul!
Seaweed
Nah bevasaroltam 😉 Megvettem az Airbrush AB-123A-t. Maris kellemes csalodas volt, mert a feket reszt muanyagnak neztem es miutan rendesen szemleveteleztem, akkor deult ki az is fem! Maholnap ki is probalom mit tudok kihozni a 0.2mm-es duznijebol!
Vettem meg szorhato mufuvet is, es "Izlandi moszatot" (), ami igazi moszat, sotetzoldre van festve! (volt vilagos-zold, es "oszibarnas-sargas") Bokornak pont jo! Mind2 egy ezres alatt volt/zacsko! Vettem meg ecseteket (000, 3,2), mert jott aru a boltba 😉) Meg higitot meg ecsetlemosot 😉
Viszont elvittek a kiszemelt Kopro Su-25 1/48-ast Nah nem baj ugyse kaptam pisztolymosot majd azzal egyutt rendelek netrol
modellmaker

Jagi
Próbáld ki az Acura RSX nevü szörnyeteget... 😊)