Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ez az 1:43-as Trabi (viszonylag jól néz ki,de kicsi)
Ez pedig az 1:24-es Revell (pontatlan,formátlan,sokat kell dolgozni vele,ablakok "átesnek a kasznin",stb.)

http://nemethdekor.fw.hu
Melyik Trabantra gondolsz?
Van 1:43 és 1:24 is a honlapomon...
A kicsi gyantából készült és létezik,a nagyot a Revell gyártotta,de már nem kapható,esetleg börzén vagy külföldön (www.ebay.de honlapon láttam)lehet ráakadni.
(Mar csak ilyen finomitgatasok vannak hatra mint a szegely felett a perem lefestese, es ha lesz kedvem letra es vontatorud keszitese, huzott szalbol!)
Ime par (10
) kep rola( a kepek cime: "1969 Szolnok - Mig-15 Bis"):
(Az uj szoropisztolyt is bevetettem! Meg vagyok vele elegedve! Az atuneses koszolast azzal csinaltam.)
A HKS és a Bridgestone az gyári
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Igen. De a posta mostani teljesítménye alapján kb. 3 hét.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Láttam az oldaladon Trabant makettet. Az mekkora méretarány?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Köszi,ezt ismerem!
Még van egy-két hasonló "csapat-kamion",de sejtettem,hogy "rosszul" fogalmaztam ezzel a trailer kifejezéssel,mert más fórumokon is kamion képeket kaptam...
Ilyenre gondoltam:
Ez AMT és elméletileg 1:25-ös méretû,de valami cég gyártott még hasonlót.
Keresni foglak szombaton vagy vasárnap!
A srácnak nem kell a 206 matrica!
Pro Modell 2003/6
Nah akkor majd ha legtobbjet megcsinaltam 48-ban amit akartam

Sajnos amik engem erdekelnek (kurriozum orosz gepek) azokbol igen keves van...
Pesten azert sokall tobbet kapsz szvsz..
Makettekbõl van választék? Itt Szegeden nem igazán lehet dúskálni ami kell azt lehozatják és ennyi.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
1:150--Amerigo Vespucci--(Heller 80807)--8 000.-
1:450--Queen Elizabeth 2--(Gunze Sangyo G 403)--19 000.-
1:48--Grumman EA-6B Prowler--(Airfix 8176)--8 000.-
1:48--Lockheed S-3A Viking--(AMT/ERTL 8634)--8 000.-
1:48--Spitfire MK-V.--(Hobbycraft HC1403)--2 000.-
Azt meg egy kis tuningal (+ jarmuvek, romok egyebek) nagyn fel lehet dobni!
Lehet egyszer egy olyat veszek, hogy legyen mar olyanom is 😉)
es ezt ismeri az aki trailert keresett? (mar nem tugom ki volt.. Ngpeti talan?)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ecsetmoso 800 pez volt, pisztolymosot utoljara fabulistol vettem 900-ert.. tulkepp az is higito de van benne valami "apoloszer" a pisztolynak (olaj talan?), es azt ajanljak hogy kicsit erdemes is a pisztolyban hagyni!
(Amugy kivalo termek (jah igen, Revell, es nem kek hanem sarga a cimkeje!), a megszaradt festeket is ugy oldja fel mint a sicc!)
Vettem meg szorhato mufuvet is, es "Izlandi moszatot" (
), ami igazi moszat, sotetzoldre van festve! (volt vilagos-zold, es "oszibarnas-sargas") Bokornak pont jo! Mind2 egy ezres alatt volt/zacsko! Vettem meg ecseteket (000, 3,2), mert jott aru a boltba 😉) Meg higitot meg ecsetlemosot 😉
Viszont elvittek a kiszemelt Kopro Su-25 1/48-ast
Nah nem baj ugyse kaptam pisztolymosot majd azzal egyutt rendelek netrol 

) egyre jobban tetszik ez a monstrum..meg a vegen veszek 1-et ....