Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
#7765....nézd meg!

modellmaker
Az nem hiba. A Katonai Repülõgépek Enciklopédiája c. könyvemben van egy fotó Jolly Rogers festésû géppel és oot is így van => orron 221, vezérsíkon 21.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
De mint irtam igazabol cserenek orulnek a legjobban.
Seaweed
Megneztem.. 3.300 ujonnan..ezert meg csak postara feladnom sem erdemes...
Seaweed
Nem tudom...
DJ Skyline
mennyiért adnád a tomcatet amit hírdtesz?

Seaweed
Amugy tudom, van nekem is egy 96-os Hasegawa katalogusom...csak olyan kotozkodhetnekem van most
Seaweed
GSF redony= GazSugarFokozo redony

Ertem en hogy esetleg bemutatjak..de hogy epit valaki egy max gazzal uzemeleo repulot? Forzsazs langjai nelkul ez pont olyan mint a nemet gep horogkereszt nelkul ...sarkositva
DJ Skyline
jaja a bal hajtómûre gondolsz?...hasegawa magazinba az összes 1/72 tomcat így van lefényképezve---ezt én is néztem most mi van...gondolom már itt bemutatják a variációk lehetõségét...

DJ Skyline
egy kis lexikon...
GSF redõny?

Seaweed
Jujj meg 1 hiba!
Fuggoleges vezersikon (svanc) rosszul van az egyedi azonosito szam felfestve! (matricazva) 210.
Seaweed
Amugy nekem van egy elado tomcatem..lasd alairasom.
DJ Skyline
jah...enyémen is ez van...csak a koponya feket nem fehér...és nincsen fekete alap,hanem sima szürke!

Seaweed
Uhh basszus ez a kitt nagyon hibadzik!
Nyitott kabinteto, ures kabin.. kozben a bal GSF redony full gaz allasban van!
(Ami ugye lehetetlen allo hajtomunel...jaro hajtomu meg nyitott kabinnal meg ures ulesekkel?!..LOL)
modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
És Jolly Rogers matrica van hozzá? (Ez a halálfejes.)

modellmaker
Köszi!

DJ Skyline
ha minden igaz akkor ez az: K37

DJ Skyline
persze pill

modellmaker
Egy kódszámot tudnál mondani nekem a tomcatedrõl?

modellmaker
A tomcat egy elég régi gép. A korszerûsített változatok a D, Super. Ezeknek nagyobb a hatótávja, más hajtómû van benne, stb. Az M1, M2 alkatrészek a ki-be húzigálható "kacsaszárnyak". Ezek az elsõ típusokon voltak. Késõbb elhagyták õket.

Seaweed
Az az "atuneses koszolas" anyit tesz, hogy elotte pl kifested a panelvonalakat feketevel, es az utana kovetkezo szinnel ugy fujsz, hogy itt ott attunjon meg a fekete alatta..igy olyan benyomast tesz mintha koszos lenne itt ott! 😉
(Multkor bevagtam azt az oldalt ahol vannak videok a technikakrol, ottvan kulon 1 videjo errol a technikarol)
Random_
na jó rakéta! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
ááháá...nem az gyári...
lehet választani hogy....nah inkább itt az összeállítási útmutató...egy csomó választási lehetõség van...

itt az M1,M2es alkatrész az mi???

modellmaker

DJ Skyline
valaki elárulhatna nekem 1-2 dolgot...
tomcateknél van olyan hogy:
Super Tomcat
Tomcat Plus

mik ezek?mitõl szuper,mitõl plussz?

DJ Skyline
DJ Skyline
de az ilyeneket bírom...beleköt hogy az nem az,de utánna oda nem írná a pontos megfogalmazást!😊
lehet õ se tudja mi is az!😊

DJ Skyline
akkor ellenség megsemmisítõ egyenes rúd...

Random_
az nem rakéta te buta! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
igaz rakétákat nem mellékelnek(külön beszerzendõ),de van "tarps"...a fényképezõs gecca...én is olyanra csináltam

DJ Skyline
semmi kiegészítõt nem vettem...mi az az orrsegédszárny?

modellmaker
Vááááóóóóóó! És gyárilag lehet megcsinálni a kiengedett orrsegédszárnyat vagy vettél hozzá egykülön kiegészítõt?

DJ Skyline
ez nem az a kitt de ez is hasegawa...kb így képzeld el:

nekem ez van meg:

F-14A Tomcat (Atlantic F.S.)

de ez az álmom!😊
Grumman F-14A Tomcat BLACK KNIGHTS
Tamiya
1/32
60313

DJ Skyline
ejjj de kár...pedig ez jobban néz ki mint a másik!

geronimo77
nem mert már nem gyártják. Max azt amit a múltkor beszéltunk.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
van hozzá fémmaratás meg minden!

DJ Skyline
áhhh...és te nem tudod beszerezni azt a bmwt?

DJ Skyline
aha....és hasegawa

modellmaker
Skyline!

A Tomcated milyen gyártmány? Ugye 1/72-es?

geronimo77
Az leobb írtam a számolási formulát. Egyszeru alapmuveletetkkel ki lehet számolni 😛
Egyébként az ebay-en licitálni kell úgyhogy az semmit nem jelent hogy most mennyiben van. Hacsak nincs azonnali vásárlás lehetosége kikotve.

DJ Skyline
a bmw mennyibe lenne amit fefe mutatott?makett + pósta költség

geronimo77
Hát attól fugg milyen postával kuldi.
Kb. 10-14 EUR a posta ktg.
attol is fugg hogyan fizetsz. Ha elfogad kártyát akkor jó. Ha nem akkor postán kell kikuldeni a pénzt, ez kb. 1000 Ft.

DJ Skyline
ehhhe...igencsak tetszetõs!lehet hogy kell...csak nem tom mire ideér mennyibe kerülne az nekem!😊

DJ Skyline

"Az atuneses koszolast azzal csinaltam"tudnám mi az,.,,

DJ Skyline
látszik rajta hogy az gyári...legalábbis gondoltam...de a többi is faszányos!

modellmaker
Ja, ha nem is a Tamiya de legalább a Revell. Egy kicsit jobb minõségben. Sajnos nem én vagyok az igazgató úgyhogy marad az ami van. 35€-t meg nem adok érte akármilyen ritkaság. Pláne úgy,hogy tele van hatalmas hibákkal.

Fefe
Meg a Ladát,Skodát,Wareszt stb...

Fefe
Kicsit húzós és ráadásul még pontatlan is 😊))

modellmaker
Azóta nem adot ki senki Trabant makettet??? Pedig szerintem vinnék, mint a cukrot.