Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naboo fighter
Nem ugrik be milyen hajó!😞
És Tomcat még1x
ennyit a jókról...a többi mind vacak...de most mennem kell...majd jövök!

Jó az underground. most egy olyan pályán járok amit még 2 óra játék után sem tudtam megnyerni.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Nekem mindegy, ha akarod akkor megy utánvétel.
Igen 7.5k. holnap feladom a cumót.
Koszolás is dobna rajtuk vagy fémes koptatások.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Most azt gondoltam ki, hogy megépítem az összes PIV alvázra készített légvédelmi jármûvet. Ostwind, Möbelwagen és társait.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Igen Kubunka...megy Monyino...huhh ha egyszer oda eljuthatnek!
Kubinka:

(Aztan lehet vszek meg ezt azt....ahogy ismerem magam..megtetszik 1-2 makett es telikezzel jovok haza 😛)
Amúgy valaki írta, hogy 4 darab készült belõle.
Én úgy tudom, hogy csak kettõ az egyik Amcsi kézre került amit felrobbantottak. A másik orosz kézen van és a Kubinkai múzeumban található a mai napig. Megjegyzem az egy elég jó kis hely. Rengeteg tank van ott!
Amúgy JJJÓÓÓÓÓÓÓÓ REEEEEEGGEEEEEEELLLLLLLLTTT Mindenkinek!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mert a forum szerint ma meg neki van szulinapja !!
Nah hatha visszaolvas egy het mulva!
Boldog szulinapot Glpetyus ! 😊

Az Enkei is kellett, igy akkor 7,5K-val jövök neked ugye?
Boldog szülinapot igy utólag is!
Hogy tetszik az undergound?
hét vége felé lesz meg a 206 maratás. Akkor felé kellene találkozni.
Az haleyzet hogy csak a 2 X-18-at kuldték a japók. Megrendelem mégegszer az ontokeretet.
Kell most a festék?
Koszi mindenkinek a koszontest 😊
Jagi hétvégen Nyíregyházán voltam de pont vasárnap jott meg a cucc így nem tudtam levinni. Ha jól emlékszem akkor kellett még egy fehér Enkei felni ugye? Hogy legyen elkuldjem utánvétel vagy kuldod a zs-t én meg a csomagot simán. utánvétel +1000ft sima csomag +500Ft.
Egy hétig még biztos nem lesz mert most megyek nyaralni haverokkal😊)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Szerintem az egyik legjobb diorama. Lehet, hogy elhamarkodott kijelentés volt, de nekem nagyon bejön, a sivatagi riport után! (az is címlapon volt!)
Nekem az elsõ M&M az 94/6. szám akkor kezdtem el venni és egészen 98-ig meg van mind. Sajna nem sok mivel kéthavonta jelenik csak meg. Szerintem érdemes lenne a hasznos infókat kinyerni belõlük és online megosztani. Össze szedhetnénk a makettezéshez kapcsolódó segitségeket és akár leírásokat is publikálhatnánk egy-egy makett összeállításáról fényképekkel.
Milyen makettezõ újság jelenik meg legközelebb? Pro modell?
Helikopter a víz felett emberek futnak a partra, pálmafák + néhány kunyhó?
Megjegyzem találtam egy dioráma készítõ sorozatot a Modell és Makett példányaimban ahol említik a mûvizet is.
Megnézem a honlapjukat!
Igen,már össze is raktam,de szerintem (laikusként) hiányoznak belõle alkatrészek,így csak kívülrõl hasonlít a kész helikopterre.
Ráadásul egy félig összerakott kittet kaptam,szedtem szét és raktam megint össze...
http://nemethdekor.fw.hu
A képen látható helikopter 1:24-es!!!Tehát van!
A Fabulis fórumba már beírtam,de hasonló válaszok jöttek,hogy nem láttak,nem tudják,stb.
Tényleg ritka darab...Pedig még keresnék egyet magamnak(és másokat is érdekelne).
8000 Ft a "PEZSÓ".
Az ablak kereteket vékony ecsettel,vagy Tamiya matt fekete filccel szoktam kihúzni.Bár az utóbbi nekem nem igazán jött be...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n