Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
ok.
Impreza

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Jagi
A címet elküldtem privátba!
Milyen autóval mész?

DJ Skyline
hát ja csak ez a szar webkam...digi gép kéne...meg ha megnézed jobbról jön a fény és túl sok...

Naboo fighter

Nem ugrik be milyen hajó!😞

És Tomcat még1x

ennyit a jókról...a többi mind vacak...de most mennem kell...majd jövök!

geronimo77
Kéne a címed.
Jó az underground. most egy olyan pályán járok amit még 2 óra játék után sem tudtam megnyerni.

geronimo77
Hi!
Nekem mindegy, ha akarod akkor megy utánvétel.
Igen 7.5k. holnap feladom a cumót.

Random_
A párduc teccik csak ne lenne ilyen fényes. A Tigriseken szerintem sok a sötétzöld kerülhetne rá több sárga. A Schwimmwagenre meg egy kis barna szín.

Koszolás is dobna rajtuk vagy fémes koptatások.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Amúgy én nézegetem a Discowery-n a Battlefield c. sorozatot. Elég sok jó felvétel van benne ami kitûnõ alap lehet diorámának. A sorozat nagy része meg is van avi-ban szerintem ha dioráma építésre adom a fejem akkor onnan veszek ötletet.

Most azt gondoltam ki, hogy megépítem az összes PIV alvázra készített légvédelmi jármûvet. Ostwind, Möbelwagen és társait.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
Párduc tank

Müszakimentõ tigris (Bergetiger)

Éppen épülõ Sherman tank

modellmaker
Igen, én is olvastam Seaweed üzenetét, õ tette be a makketrõl készült képet. Nem is azt mondtam, hogy amit megépített az biztos, hogy úgy volt és megtörtént.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Random_
De elkéne menni oda. Asszem halálra fozóznám magam!

DJ Skyline
bye...lassan nekem is kell mennem...majd 20 perc múlva...addig klikkelek!😊

Seaweed

(Nah most tenyleg lepek)
DJ Skyline
na megyek klikkelgetek tovább

DJ Skyline
Stukám...

Egyedi festésû(nem tudom miért)Scwimmwagen

Tigris tank

Seaweed
Baszus' ha mar szoba kerult Kubinka..vannak ott igen erdekes tankok is 😛
Seaweed
Nah szal a kepek amiket nem sikerult rendesen kirakni:

nah hirtelen enyit a Maus-rol 😛
DJ Skyline
teljesen szar lesz az egész kép...olyan mintha aurája lenne a makettnek,meg homályos is...na mind1 az elsõ sort mindjárt felteszem...

Random_
Nem baj!

DJ Skyline
nagyon fos minõségû képeket csinál az a baj!

Seaweed

Seaweed
En irtam! Jol tudod! 2db volt "egyben"...(arrol nem tudok, hogy menyire volt uzemkepes..), a masik ketto epp "tekno" allapotban volt..."felkeszen"...utana beolvasztottak oket.
Igen Kubunka...megy Monyino...huhh ha egyszer oda eljuthatnek!

Kubinka:
Seaweed
Nah en most osszekapom magam, es elvagtazok mufuvet venni...meg gyermekjatszoterrol egy kis kivalo "homokozozi" humuszt szerezni diohoz 😉))
(Aztan lehet vszek meg ezt azt....ahogy ismerem magam..megtetszik 1-2 makett es telikezzel jovok haza 😛)
Random_
Sajnos ez a doboztetõ csak a német vezetés elmait tükrözi hiszen nem lett bevetve a tank.
Amúgy valaki írta, hogy 4 darab készült belõle.
Én úgy tudom, hogy csak kettõ az egyik Amcsi kézre került amit felrobbantottak. A másik orosz kézen van és a Kubinkai múzeumban található a mai napig. Megjegyzem az egy elég jó kis hely. Rengeteg tank van ott!

modellmaker
A barátunk a doboztetõrõl vette az ötletet:

Amúgy JJJÓÓÓÓÓÓÓÓ REEEEEEGGEEEEEEELLLLLLLLTTT Mindenkinek!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Huu pont most nincs itt Glpetyus!
Mert a forum szerint ma meg neki van szulinapja !!
Nah hatha visszaolvas egy het mulva!

Boldog szulinapot Glpetyus ! 😊

Jagi
Hoppá...

Jagi
Hali! Ennek igazán örülök! Az utánvéttel kevesebb gond van,nem igaz? Csak kifizetem mikor hozzák és rendben vagyunk, nem? Neked hogy egyszerûbb?
Az Enkei is kellett, igy akkor 7,5K-val jövök neked ugye?
Boldog szülinapot igy utólag is!
Hogy tetszik az undergound?

DJ Skyline
húúú....akkor most el kattintgatni...majd pill jövök...

Seaweed
reggelt!
Toljad kepeket 😉
DJ Skyline
reggelt...elvileg jó a webkamerám...szórjak képeket makettekrõl?

geronimo77
Hi G!
hét vége felé lesz meg a 206 maratás. Akkor felé kellene találkozni.

geronimo77
Hi,
Az haleyzet hogy csak a 2 X-18-at kuldték a japók. Megrendelem mégegszer az ontokeretet.
Kell most a festék?

geronimo77
Hi!
Koszi mindenkinek a koszontest 😊
Jagi hétvégen Nyíregyházán voltam de pont vasárnap jott meg a cucc így nem tudtam levinni. Ha jól emlékszem akkor kellett még egy fehér Enkei felni ugye? Hogy legyen elkuldjem utánvétel vagy kuldod a zs-t én meg a csomagot simán. utánvétel +1000ft sima csomag +500Ft.

kbx
A sivatagi riport nekem is nagyon bejött!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Á még nem, már nagyon tülkön ülök!!
Egy hétig még biztos nem lesz mert most megyek nyaralni haverokkal😊)

Jagi
Azt nem tudom, lehet hogy a Pro!

Szerintem az egyik legjobb diorama. Lehet, hogy elhamarkodott kijelentés volt, de nekem nagyon bejön, a sivatagi riport után! (az is címlapon volt!)

Jagi
Jó szám volt, az enyém elhányódott vhova!
Megjött már a cuccod?

Random_
De de az! Bár ott más teljesen a megoldás, de azért érdekes.

Nekem az elsõ M&M az 94/6. szám akkor kezdtem el venni és egészen 98-ig meg van mind. Sajna nem sok mivel kéthavonta jelenik csak meg. Szerintem érdemes lenne a hasznos infókat kinyerni belõlük és online megosztani. Össze szedhetnénk a makettezéshez kapcsolódó segitségeket és akár leírásokat is publikálhatnánk egy-egy makett összeállításáról fényképekkel.

Milyen makettezõ újság jelenik meg legközelebb? Pro modell?

kbx
Nekem az volt az 1. Modell és Makettem😊)

Jagi
J.R.-t neked is! Nem az Vletlenül amiben 1 vietnami dio. van?
Helikopter a víz felett emberek futnak a partra, pálmafák + néhány kunyhó?

Random_
Ló reggelt barátaim!

Megjegyzem találtam egy dioráma készítõ sorozatot a Modell és Makett példányaimban ahol említik a mûvizet is.

Köszi!

Megnézem a honlapjukat!

Igen,már össze is raktam,de szerintem (laikusként) hiányoznak belõle alkatrészek,így csak kívülrõl hasonlít a kész helikopterre.
Ráadásul egy félig összerakott kittet kaptam,szedtem szét és raktam megint össze...

http://nemethdekor.fw.hu

Helló!
A képen látható helikopter 1:24-es!!!Tehát van!

A Fabulis fórumba már beírtam,de hasonló válaszok jöttek,hogy nem láttak,nem tudják,stb.
Tényleg ritka darab...Pedig még keresnék egyet magamnak(és másokat is érdekelne).

Jó reggelt!

8000 Ft a "PEZSÓ".

Az ablak kereteket vékony ecsettel,vagy Tamiya matt fekete filccel szoktam kihúzni.Bár az utóbbi nekem nem igazán jött be...

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ték

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
hogyismondjam..

Aquir
de..

Aquir
nemazért..

Seaweed