Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah ez meg hiteles is lehetne, mivel a Mig-29 is ilyen barnas olajcsikokat folyat alul...(uhh menyit sikaltam 😛)
..de igazabol nem igy van..az APG-65 olaj egy nagyon suru lila szinu hidraulika olaj, es azt folyik alul a tulfolyon is (pl negativnal), es a forro hajtomu miatt raeg a hajtomu aljara!
(tobb magyar Mig-29-en is megfigyelheto ezert ilyen barnas sargas kosz az egesz gep aljan!)
(Kozepen meg fekete(amelyik nyilas a PTB-1500 uzatankon atnyilik), mert ott meg az indito hajtomu langjai csapnak ki (gyak "kipufogo")..eezrt ott meg fekete kormos 😉))
(Meg mindig jol emlekszem...pedig mar majd 6 eve volt...hmm regi szep idok..)
..de igazabol nem igy van..az APG-65 olaj egy nagyon suru lila szinu hidraulika olaj, es azt folyik alul a tulfolyon is (pl negativnal), es a forro hajtomu miatt raeg a hajtomu aljara!
(tobb magyar Mig-29-en is megfigyelheto ezert ilyen barnas sargas kosz az egesz gep aljan!)
(Kozepen meg fekete(amelyik nyilas a PTB-1500 uzatankon atnyilik), mert ott meg az indito hajtomu langjai csapnak ki (gyak "kipufogo")..eezrt ott meg fekete kormos 😉))
(Meg mindig jol emlekszem...pedig mar majd 6 eve volt...hmm regi szep idok..)
ez meg mintha maga alá szart volna!

Mellesleg van egy olyan sanda gyanum, hogy a fugolegesen a sok lakk kifeheredett..es ezert dontott a koszolt gep melett utolag, keszites kozben! 

Igen ez tul koszos, ahhoz kepest, hogy ennek ellenere pl festekopas nincs rajta...kb mintha a frissen a festomuhelybol jott gep a "kutya szajaban" jart volna 😛
Lattam tegnap boltban (F-104 cocpital egyutt), szep nagy doboza van, eegsz elfogadhato az ara..
Amugy nem Italeri..o mar csak felelesztette a regi ESCI/ERTL ontokeretet...szoval lehet szamitani a regi pontatlansagokra!
(Mar ami ESCI-t jellemezte)
Amugy nem Italeri..o mar csak felelesztette a regi ESCI/ERTL ontokeretet...szoval lehet szamitani a regi pontatlansagokra!
(Mar ami ESCI-t jellemezte)
ez bjúti fúll....csak szvsz nagyon retkesre "sikerálódott"...
mostanság tomcates hangulatban vagok!😊
Nekem is lejött. Hát elég jó.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Be van kapcsolva..
Hat vedd ugy hogy ott pl szantofold van... (amugy ezt Flankerbol orokolte..ha torni akarsz gepek akkor ott az Il2)
Hat vedd ugy hogy ott pl szantofold van... (amugy ezt Flankerbol orokolte..ha torni akarsz gepek akkor ott az Il2)
lock onba neked bevan kapcs az a mod hogy a hajtómûbõl látod a kiáramló hõt?
nekem az nem tetszik hogyha pl leakarok szállni a fûre ahogy hozzáér a kerék a talajhoz rögtön robban a gép...még a futómû ki se tört de már robban...
nekem az nem tetszik hogyha pl leakarok szállni a fûre ahogy hozzáér a kerék a talajhoz rögtön robban a gép...még a futómû ki se tört de már robban...
Jodontes! De ott van meg a Koreai (pl Academy), es Kinai (Trumpeter)..ami igen jo kitteket gyart!
mert Japán(asszem a hasegawa japán)...és a japánok minden téren a minõségre törekednek...nem becsülöm le az italerit de ha választanom kéne és pénzem is van rá akkor egyértelmûen japánt vennék...
És még a pirossal bekarikázott rész is frankón meg van csinálva. Nem olyan, mint az Italerié, hogy belátunk a törzsbe...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
lol...supra most épp progressbe van...meg ugye vár a szélvédõ,a led hegesztés,a neon lámpa gyártás,finomítgatások is...
mindíg hangulatfüggõ...most ehez van kedvem...de 2 hónap múlva szerintem meg megint autó õrület lesz nálam...harcjármû,repülõ,autó ez a 3 ami foglalkoztat...
Mi van veled elpártoltál az autóktól??!?!?!
Mostanság már csak a harcjármuvekrol meg relpulokrol beszélsz.
Mostanság már csak a harcjármuvekrol meg relpulokrol beszélsz.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Tõccsed felfele!
Megkovetem magam...mea culpa!
Utanazetem, es tenyleg...
..es azt kell hogy mondjam, tevedtem a GSF redonyel kapcsolatban is..
Ugynais talaltam olyan kepet amin igy all (igaz pont a masik hajtomu) a GSF redony allo hajtomunel, lenyugozve a gep a fedelzetre, nyitott kabintetovel....
S hogy eme nagy bakimat elnezzetek, felajanlom nektek a Verlinden F-14 Tomcat cimu fuzetet engsztelesul
!
(1 napig lesz fent, 27MB, jo 30 perc mulva tolthetitek (epp megy fel)..8. oldalon az emlitett kep)
Utanazetem, es tenyleg...
..es azt kell hogy mondjam, tevedtem a GSF redonyel kapcsolatban is..
Ugynais talaltam olyan kepet amin igy all (igaz pont a masik hajtomu) a GSF redony allo hajtomunel, lenyugozve a gep a fedelzetre, nyitott kabintetovel....
S hogy eme nagy bakimat elnezzetek, felajanlom nektek a Verlinden F-14 Tomcat cimu fuzetet engsztelesul
!
(1 napig lesz fent, 27MB, jo 30 perc mulva tolthetitek (epp megy fel)..8. oldalon az emlitett kep)

"Hadszoljon a Sztalinorgona"

!