Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:24-es kamiont matricáztam. Felét kb szépen elrontottam. De legalább majd a következõt könnyebben fel tudom matricázni. Az elején úgy akartam mind a rendes matricát de rájöttem úgy a legjobb ha rárakom a hüvelykujjamat és szépen lehúzom a kezemet a lapról a matricával együtt. 😊
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Érdekes termékek vannak ott 😊
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Újabb Wot gyártó: http://www.amusinghobby.jp/#
makett.tk

Zimmerit a Panther-en
Lehet akár arról, vagy akár repülõrõl, de még traktorról is. Nem tudjuk. 😊
Ja bocs kevertem a szezont a fazonnal! teljesen abban a hitben voltam hogy harcjármûrõl van szó<#confused>#confused>
Nem tudom, hogy Passat14 milyen témában utazik, de azért mindent nem lehet sablonnal megcsinálni. Pl. egy repülõ felmatricázása nem olyan gyerekjáték, mint egy harcjármûvé. Itt van pl. egy nem túl bonyolult F-104-es matrica. Ugye egyetértünk abban, hogy ezt nem lehet sablonnal megcsinálni? 😊
Vagy csinálsz egy sablont és ráfújod a jelzéseket! és akkor nem kell matricával kílódni!
Kis tálkába teszel csapvizet, majd körülvágod a felragasztani kívánt matricát, amit aztán 20-30 másodperce beleteszel a vízbe, majd ráragasztod a makettre.
A matrica ívrõl szeretném felszedni és ráragasztani a makettre.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Szia!
Honnan szeretnéd felszedni? A matricaívrõl? Esetleg a már makettre rakott matricát szeretnéd felszedni?
Honnan szeretnéd felszedni? A matricaívrõl? Esetleg a már makettre rakott matricát szeretnéd felszedni?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megakadtam a matricázásnál. Egyszerûen nem tudom felszedni õket. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám felszedni a matricákat? Segítségeteket köszönöm elõre is.
Üdv.: Ati
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megakadtam a matricázásnál. Egyszerûen nem tudom felszedni õket. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám felszedni a matricákat? Segítségeteket köszönöm elõre is.
Üdv.: Ati
Végre megújult a Dragon honlapja:
http://www.dragon-models.com/
http://www.dragon-models.com/
makett.tk
Igazi szörnyeteg, biztos azért adták ki, mert belekerül a retardált Wot-ba XD.
Veszek egy ilyet az tuti.
Veszek egy ilyet az tuti.
makett.tk
Ugyanitt találtam ezt az 1/35-ös Master Box figurát is. Nagyon ügyes munka!
És csak hogy lássátok a különbséget... Ez a készlet dobozán található megfestett figurát ábrázolja (jobb alsó sarok):

És csak hogy lássátok a különbséget... Ez a készlet dobozán található megfestett figurát ábrázolja (jobb alsó sarok):

Böngészgetem a Missing Lynx fórumát, s igazi gyöngyszemekre, csodaszépen elkészített makettekre lehet bukkanni:

Ez bizony valóban az lenne, még a felségjelzés matricáit sem igen kellene megvenni. 😊
Az Italeri gyártja a legjobb Mig-29-est, az ICM meg Ural-t.
Az Italeri gyártja a legjobb Mig-29-est, az ICM meg Ural-t.
Amelyik gépnek van sugárfordítója, az meg tudja csinálni. Lásd pl. Tornado, vagy C-17.
A panelezést én fényes lakk elõtt szoktam.
A befolyatást mindenképpen fényes lakk után, mert csak úgy fog szépen befutni az alaposan felhígított festék egyenletesen a panelosztásokba.
A koszolást a végén, mattlakkozás után csináld.
A panelezést én fényes lakk elõtt szoktam.
A befolyatást mindenképpen fényes lakk után, mert csak úgy fog szépen befutni az alaposan felhígított festék egyenletesen a panelosztásokba.
A koszolást a végén, mattlakkozás után csináld.
Hát, ha fizetnének, még akkor sem építenék meg Heller makettet. 😊
Kérdés. Panelezést, befolyatást, koszolást repülõnél fényes lakkozás elõtt v után kell megcsinálni?
Én döbbentem néztem hogy tolat a Viggen a pályán😊 ezt nem tudtam errõl a repcsirõl😊
Feri találtam neked egy igazi retro makettezõt:
http://www.youtube.com/user/BasicModelling?feature=watch <#nevetes1>#nevetes1>
http://www.youtube.com/user/BasicModelling?feature=watch <#nevetes1>#nevetes1>
makett.tk
Ilyenek ezek a lánctalpak!

T-90 után én repcsit akarok épiteni. Nekem beindult a fantáziám.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
A minap találtam pár színes képet a Koreai háborúból. Bár tudom, hogy itt kevesen építenek repülõket (sóhaj), de hátha adnak valamelyikõtöknek motivációt, ötletet ezek a képek.

Innen is lehet bányászni:
http://www.ww2incolor.com/soviet-union/
http://www.ww2incolor.com/soviet-union/
makett.tk
Viszont vannak szép számmal külföldi webshopok, ahonnan lehet rendelni. Ha pl. Angliából rendelsz, 3-4 munkanapon belül itt van a rendelt termék.
Najah csak Szeptemberig zárva van a replica, a hobby & modell nél meg még maszkolószalag sincs se alapozóspray 😊
Vegyél festéksprayt, ha anyagilag megengedheted magadnak. Viszont az tény, hogy autónak, kamionnak, motornak nem szabad nekiállni ecsettel.
Azt nem tudom, hogy hátrafelé hajlik e, de logikusabb lenne, ha elõrefele nyílna. De most hétvégén sikerült megnéznem a híres Fehér Tigris c. filmet, s abban a T-34 toronykibúvója körbeforgatható volt.
Úgy csinálnék egy autót.. de ecsetel csak repülõ eszközökre vállalkozom.. najó meg hajókra
Csak gratulálni tudok 😊 Bár lenne airbrush készletem 😊
illetve gránátot😊
Errõl a toronyról a World of tank jut eszembe mikor beleküldök egy 8.8 as ránátot 😊
Elismerésem!
Közbe a figurák miadt nekiálltam a toronynak(durván van benne 5 ragasztás a többi csak patent)
Amúgy a tornyon a kibúvó ajtó az hátrafele nyílik?
Közbe a figurák miadt nekiálltam a toronynak(durván van benne 5 ragasztás a többi csak patent)
Amúgy a tornyon a kibúvó ajtó az hátrafele nyílik?
Csatlakozom az elõttem szólókhoz: nagyon szép a maketted!
Épp a napokban olvasgatom újra a Pro Modelleimet, s a 2010/3-as számban megakadt a szemem Sikora Miki T-90-esén. Mivel itthon nincs scannerem, lefotózni meg nem volt kedvem a képet, így inkább a neten néztem utána, hátha találok képeket róla. Találtam. Hátha hasznukat veszed:

Épp a napokban olvasgatom újra a Pro Modelleimet, s a 2010/3-as számban megakadt a szemem Sikora Miki T-90-esén. Mivel itthon nincs scannerem, lefotózni meg nem volt kedvem a képet, így inkább a neten néztem utána, hátha találok képeket róla. Találtam. Hátha hasznukat veszed:

A festéken még nem gondolkodtam annyi biztos hogy 3 színû kamu lesz rajta.Szeretném minél jobban lemásolni a képet.Vagy sikerül vagy nem.
Íme a környezet vagy valami hasonló.
Nem csináltam még sok diót úgyhogy majd segítséget kérek tõletek.
Nem csináltam még sok diót úgyhogy majd segítséget kérek tõletek.
Király jol néz ki már csak a festékválasztás érdekelne meg a környezet!
Csak annyit h iszonyat szép😊