Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos az nem is olyan rossz kit.."csak" rovid az orra, magas kb 1 milivel az ive a kabinnak, szeles a hata ugy 3 milivel es a fesztavja is kb annyival...
De kb jo..soot az egyik legjobb 72-es Mig-29 kitt..
(sajnos se Su-27, se Mig-29-bol nincs tokeletesen merethelyes makett )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de ez itt nem volt olyan kirívó hogy ezen flém-eljetek.....A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Kivancsi vagyok hogy mit szolnak majd hozza...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ne letyé keciek, énse vottamö !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Vegul egy jol ertheto sema rajz, felul a jaro hajtomu, lezart szivocsatajtoval, alul a mar repulo gep, amit az ajto is reszeve valik az aramlasfokozonak, es fent a kopoltyuk "lifegnek"!
(V=KM/h)
itt egy kep hogy kell annak a kopolytunak kinezni allo hajtomunel:
Mindenfelekeppen ajanlom figyelmede a makettezoknek keszult Verlinden "Lock On No#19" fuzetet ami a Mig-29-el foglakozik! (A Squadron/Signal fuzetese rossz, de reszleteket nem fogsz megtudni a tipusrol, az inkabb nagyvonalakban a valtozatokat es magat a tipust ismereteti)
Illetve a net bujasat, ugyanis tele van kepekkel a tipusrol.
Én pont most kezdtem el egy Italeri 1/72-es Mig-29-est. Ecsetelnéd nekem lécci ezt a kopoltyú problémát egy kicsit részletesebben?
(pl(1/72 Ita):
(szep!)

(van egy nagyon kiraly Super Etendard-os video alairasom forumaban)
(bar ez is szep..azert nekem van jopar olyan fotom amin a kopottas, olajos festes nagyon mutatos, foleg a tobbarnyalatos fakult szurke!)

Teny hogy nem vizszintesen allnak valojaban..de azert nem enyire leejtenek...kar egy ilyen szep kittet igy elrontani!
itt egy kep tolem, egy amcsi muzeumban allo geprol, ami hellyel kozzel ugyanbbol a szemszogbol van fotozva (sok kepem van a tipusrol, de mindig nehez egy azonos szemszogu fotot talalni 😉):
(Squadron/Signal fuzeteiben sok kep fullra feltoltott 19-esekrol..ott mar annyira 2log" a gep segge, hogy tulkepp a pottank vizszintes!)
(direkt nem rakok be olyat amin nem jo a kopoltyu..pedig a forrason irdatlan szep makettek is vannak ezzel a hibaval...)
...ez itt kerem 1/72 Italeri!!!

(o is ugyanabbol epitkezik mint mas: Academy 1/48)
(Itt egy pelda! O 5-t epitett, anelkul hogy barmi fogalma lenne a Mig-29-es kopoltyuirol....)