Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet kapni mozdonyokhoz "füst-gépet"...magyaul beteszed a mozdonyba és közben füstöl...meg gyárkéményhez(terepasztalra)füst-genyt...asszem a Faller gyártja...de minek neked füst?
Jó lenne kitalálnom valamit,amivel lehet füstöt csinálni...
Bármivel próbáltam idáig,elég szar lett :/
ez tuti nem volt!
vagy akkor lehetett amikor nyaraltam és azt a 600+ kommentet termeltétek!:PPP
vagy akkor lehetett amikor nyaraltam és azt a 600+ kommentet termeltétek!:PPP
Mán vót ez a kép, de egy csecsemõnek.... :))
Végsõ visszaszámlálás a film címe.
Végsõ visszaszámlálás a film címe.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá....
látta valaki a filmet?????címe nem jut az eszembe de arról szól hogy egy anyahajó vissza megy az idõben a WW2be!és ott lolkodnak a Japcsik a Tomcatak ellen!

látta valaki a filmet?????címe nem jut az eszembe de arról szól hogy egy anyahajó vissza megy az idõben a WW2be!és ott lolkodnak a Japcsik a Tomcatak ellen!

na ez a megszállotság,több a soknál,über lol,de tök jó kategória!
kíváncsi vagyok észreveszi e valaki!:)

kíváncsi vagyok észreveszi e valaki!:)

Ez bjútiful!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
szemüveges balra...
"
Milyen kis hamvas 12 éves sunci...mindjárt kiugrom és megerõszakolom!
"

"
Milyen kis hamvas 12 éves sunci...mindjárt kiugrom és megerõszakolom!
"

Meg még a tigris helyett is, az volt a gáz
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
'Mér? Halál ötven órája rulez. :) Inkább az a gázos, hogy Sherman-t helyett Chaffekat szerepeltettek. :)
Van olyan film ahol ez lehetne Tigris is. :)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ja nem, bocs, rosszat linkeltem be. :( Ez egy Pershing.
De ezen kívül van Lego Greif is, meg mittudomén... :D
De ezen kívül van Lego Greif is, meg mittudomén... :D
Lehet venni muanygot ilyen celra.
Festesnel nem veletlen szoktak alapozni! Legalabb Gune Surfacert hasznalj ha mast nem..persze ez fokozottan ervenyes ha ecsettel fest az ember.....
(Mondjuk en surfacer hejett jo "poros" Modell Master vilagosszurket szoktam hasznalni. Jol fed (kb mint 800-as surfacer), de szepen kiemeli a nagyobb hibakat.
Festesnel nem veletlen szoktak alapozni! Legalabb Gune Surfacert hasznalj ha mast nem..persze ez fokozottan ervenyes ha ecsettel fest az ember.....
(Mondjuk en surfacer hejett jo "poros" Modell Master vilagosszurket szoktam hasznalni. Jol fed (kb mint 800-as surfacer), de szepen kiemeli a nagyobb hibakat.
Nahh, a teknõ meg a páncéltest le van kenve piszkosfehérrel. De nagy barom voltam, mert a torony "alját" nem festettem be, mire összeraktam, kiderült, hogy bevirít az oridzsinál mûanyag. Hát 'nyád. :) Bár még egyszer úgyis "fehérjéznem" kell, mert nem fed mindenhol rendesen az anyag. 1ébként egész csinos lesz. :) Nem tudnátok pár tippel megdobni, hogy hogyan érdemes sarat / olajfoltokat stb. imitálnom? Próbálkozások már voltak, de valahogy nem hittem el róla, hogy az most "be van sározva" :)
lol...de én egy ilyen részletes tankot nem egy ilyen kis vignettára' tennék...hanem egy részletes diorámára már...
Szerintem o mar betegesen kicsiben akar parduct epiteni :P
Nah jo csak viccelek, de nehanyan mar annyira elvetemultek, hogy akar mukodokepes tankot is kepesek lennenek epiteni ;)
Nah jo csak viccelek, de nehanyan mar annyira elvetemultek, hogy akar mukodokepes tankot is kepesek lennenek epiteni ;)

vagy egy kinai fustolot