Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wespe-t egyszer én is akartam csinálni, csak kellett másra a pénz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
http://www.pakistanidefenceforum.com/lofiversion/index.php/t30691.html
Nem semmi munkat vegzett a keszitoje!
Nem semmi munkat vegzett a keszitoje!
Az RS matricás?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Valimi összkerekes "atyaúristenség". De, hogy pontoson mi? azt nem tom.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Legkozelebb en is vagok be egy repulo kereket hogy ugyan mondjatok mar milyen tipus..kapasbol tudok 2-3 embert aki 90% -os biztonsaggal megmodja..
Nah de en nem igy vagyok az autokkal..szal a talalos kerdes reszemrol szabad...fingom sincs..ez egy tarcsafek, egy alvaz, felfuggesztes, meg motor meg dobok...feher az alvaz..kb enyit jelent ...szamomra..
Nah de en nem igy vagyok az autokkal..szal a talalos kerdes reszemrol szabad...fingom sincs..ez egy tarcsafek, egy alvaz, felfuggesztes, meg motor meg dobok...feher az alvaz..kb enyit jelent ...szamomra..
Igy is van.
Ez a legújabb autó amibe belevágtam. Vajon mi ez??
Ez a legújabb autó amibe belevágtam. Vajon mi ez??
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Mennyibe fog kerülni ember!
Nem olcsó a makett festék ám.
Nem olcsó a makett festék ám.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Semennyire sem lesz ellenalo! Max ha vastagon lelakkozod..
Ellenben nagyfeluletu fenrol le fogg pattogni..
Egyaltalan mi a pics@ert akarsz te bringat makettfestekkel festeni?
Sima neolux spray tizedanyiba kerul...
Ellenben nagyfeluletu fenrol le fogg pattogni..
Egyaltalan mi a pics@ert akarsz te bringat makettfestekkel festeni?
Sima neolux spray tizedanyiba kerul...
Szerintetek érdemes nekiállni makettfestékkel (ecsettel) lefesteni egy bicikli vázat? Mennyire lesz strapabíró? Nem pattog le?
a felsõ makett nem egyszerû...magyarországon ilyen zsaruk lennének 2x is meggondolnám hogy most 130 az otó' pályán vagy 230!😊
Hat az embert sajnos mindig akkor magasztaljak a legnagyobb magassagokba, mikor mar meghalt... ;]