Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DD Bocs, magas labda volt...
Havat mibõl érdemes mûködni? Nekem szódabikarbónát(?) ajánlottak...
Õ is nagyon tetszik! Egy ilyet összeállítok magamnak!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ez lesz az elsõ hely, ahol benyomom.
1ébként nem épp a valósághûségérõl lesz híres... 4 színbõl hoztam össze. De véglis szép lett, és ez a lényeg, itt ha benéz valaki a szobába, úgyis az lesz az elsõ szava: "Széééép!" Második három pedig: "Amúgy mi ez?"

Na, ONtopic, elkészültem a PzIIIL-lel. Nem lett rossz. Most épp valami talpazatot hajtok neki. 😊
Na, kész... 😄DD Ennél jobban már nem tudom megkeverni.
Minden jármû kapott ugyebár Sd.Kfz. számot. De én azért PSW-ként emlegetem, mert ezt ugyebár páncélkocsikra alkalmazták
Nekem, ha azt mondod, hogy Sd.Kfz. 222, hát nem tudnám biztosra, mire gondolsz, de PSW 222-ként már tom. 😊
Véleményem a Stugról. 😊
A StiG III-as akkor kezdett el "érni" valamit, amikor a hosszúcsövû, csõszájfékes löveggel és távirányítású géppuskával kezdték felszerelni. Ekkor már a frontpáncélzat is megfelelõ védelmet nyújtott.
A Stummel is jó, csak az a gond vele, hogy az elsõ ráfingásra szétesik, csakugyanannyi páncél van rajta, mint egy 251/1-esen. 😊 De géppuskát is lehetett rá rakni, szóval nem volt gond vele. Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem nagyon lehet összehasonlítgatni a StuGgal szvsz. 😉
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Az átlátszó müanyagot fölé tartod(lehet találni ilyet egy csomó helyen,pl.....mittomén' 😛
Amikor már látod,hogy "mozog" akkor ráhúzod vagy az eredetire,vagy egy abból készitett formára(pl fából csinálsz
..nem kis munka mondjuk,meg az elsQ 5 nekem nem is sikerqlt 😞
De "kis" gyakorlás után már egyenletesen vékony és kristálytiszta "ablakot" lehet húzni 😊
Mk XVI- et gondoltam csinálok egy jó kis roncs diorámát de nem találtam normális képet... valaki tudna nekem segiteni ebben? valami olyasmi kéne aminek nincs meg a fél szárnya vagy nemtom.. amugy most meghajlitgattam a propellereket.. 😊
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
jó kis fürge gép lehetett?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

legyen város harc helyett falu rombolás az ukrán pusztákon nem voltak városok 😊A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
jóhogy nem szállt el szegény SdKfz..Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Szerintem a Stug pont egy olyan cucc ami nagyon el lett találva. Fõleg mitán kapott védelmet gyalogosok ellen.
Azért a motortér az érdekelne mennyire van kidolgozva.