Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
ték
😄DD Bocs, magas labda volt...
Havat mibõl érdemes mûködni? Nekem szódabikarbónát(?) ajánlottak...
Random_

Õ is nagyon tetszik! Egy ilyet összeállítok magamnak!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
😄DDDD

PrasCo
Barátom. 😊 Szerinted, itt, Mucsán van davaj didzsitález fotómasina? 😊 Amint lesz a leghalványabb esélyem arra, hogy min. 30*30-asban lekaphassam, ez lesz az elsõ hely, ahol benyomom.
1ébként nem épp a valósághûségérõl lesz híres... 4 színbõl hoztam össze. De véglis szép lett, és ez a lényeg, itt ha benéz valaki a szobába, úgyis az lesz az elsõ szava: "Széééép!" Második három pedig: "Amúgy mi ez?"
Glpetyus
képet plz

PrasCo
Most mindjárt belekötnek abba, hogy melyik altípus...

Na, ONtopic, elkészültem a PzIIIL-lel. Nem lett rossz. Most épp valami talpazatot hajtok neki. 😊
PrasCo
Tankok Pz jelzéssel voltak. Páncélkocsik Psw jelzéssel voltak. De mindegyik típus Sd.Kfz. számmal is rendelkezett. Mittomén, Panzer I = Sd.Kfz. 101
Na, kész... 😄DD Ennél jobban már nem tudom megkeverni.
Glpetyus

banplzhtx 😛

Punkerwork
tankok Pz jelzéssel voltak....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PrasCo
Bázz, TANK is rendelkezik Sd.Kfz lajstromjellel...
Glpetyus

Igen a "tank" nem Sd.kfz,hanem Pánzerkámpfvágen 😛

PrasCo
Na, pillanat. Közérthetõbben fogalmazok.
Minden jármû kapott ugyebár Sd.Kfz. számot. De én azért PSW-ként emlegetem, mert ezt ugyebár páncélkocsikra alkalmazták
Nekem, ha azt mondod, hogy Sd.Kfz. 222, hát nem tudnám biztosra, mire gondolsz, de PSW 222-ként már tom. 😊
Punkerwork
nincs is a nevében Pz. rövidítés....

PrasCo
Nemtom, én inkább a PSW-t szeretem hasznányi. Merhogy "nem tank". 😊
Glpetyus

Punkerwork
222-es

Glpetyus
Sd.kfz 222 😊

PrasCo
PSW, bocs. Panzerspähwagen. Az Sd.Kfz. száma tököm tuggya, mennyi volt. 😊
PrasCo
Ez meg egy Stummel, nem?
Véleményem a Stugról. 😊

A StiG III-as akkor kezdett el "érni" valamit, amikor a hosszúcsövû, csõszájfékes löveggel és távirányítású géppuskával kezdték felszerelni. Ekkor már a frontpáncélzat is megfelelõ védelmet nyújtott.
A Stummel is jó, csak az a gond vele, hogy az elsõ ráfingásra szétesik, csakugyanannyi páncél van rajta, mint egy 251/1-esen. 😊 De géppuskát is lehetett rá rakni, szóval nem volt gond vele. Csak arra akarok kilyukadni, hogy nem nagyon lehet összehasonlítgatni a StuGgal szvsz. 😉
Glpetyus
Izé...ez Sd.kfz 😛

ranGer2
MIt? kép kéne... meg ötletek hogy hogyan valósitsam meg,...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

PrasCo
SPW 222-es. Kedvenc páncélkocsim. 😊 20mm-es ágyú, +1 géppuska díszítés. A Daimler csupán a 40-esével "körözi le", szerintem ez volt a háború második legjobb ilyen jellegû jármûve. 😊
Glpetyus
Kérdezz 😛

Glpetyus
Szerezni kell egy rezsót(ha nincs)...
Az átlátszó müanyagot fölé tartod(lehet találni ilyet egy csomó helyen,pl.....mittomén' 😛
Amikor már látod,hogy "mozog" akkor ráhúzod vagy az eredetire,vagy egy abból készitett formára(pl fából csinálsz
..nem kis munka mondjuk,meg az elsQ 5 nekem nem is sikerqlt 😞
De "kis" gyakorlás után már egyenletesen vékony és kristálytiszta "ablakot" lehet húzni 😊

ranGer2
Hy megtaláltam egy nagyon régi próbálkozásomat.. egy spitfire
Mk XVI- et gondoltam csinálok egy jó kis roncs diorámát de nem találtam normális képet... valaki tudna nekem segiteni ebben? valami olyasmi kéne aminek nincs meg a fél szárnya vagy nemtom.. amugy most meghajlitgattam a propellereket.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Seaweed
Nah lokjed..te hogy csinalod
Punkerwork
na ilyenem van 😊 meg a rádiós verziója is

Random_
ez tecc

jó kis fürge gép lehetett?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
ezt rakd át WWII-be is Hupi örülni fog neki 😊

Random_

Punkerwork
ok az is gáz, de qrva jó járgány volt és én szeretem legyen város harc helyett falu rombolás az ukrán pusztákon nem voltak városok 😊

Random_
Na ja! Emeletrõl beleesik egy gránát és Sanyi!

ranGer2
ehhe ehhe hány mm es tarack volt az az életben? jóhogy nem szállt el szegény SdKfz..

Glpetyus
Pont a városi harchoz nem volt ideális a tetQ hiánya miatt 😊

Punkerwork
elméletileg ugyanaz az ágyú, a páncélzat persze gyengébb meg magasabb is, de városharchoz ideális volt, a keleti fronton a kezdeti villámháborúban jól bevált.

Glpetyus

Random_
Olcsóbb, de nem jobb!
Szerintem a Stug pont egy olyan cucc ami nagyon el lett találva. Fõleg mitán kapott védelmet gyalogosok ellen.

Punkerwork
qrva hatékony volt, és olcsóbb mint a Stug

Random_
Ezek a németek is kitaláltak minden hülyeséget.
Azért a motortér az érdekelne mennyire van kidolgozva.

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus
Brutál

Glpetyus

Glpetyus

Punkerwork
nem is hallottam róla eddig, a 251-es 3x ekkora, ez max 30/4 lehet 😊

Glpetyus
Tényleg nem megy?
Pedig egyszerü,ha kívánod elmondom hogy kell 😊

Glpetyus
Mármint makettbe' kéne venni 😛

Seaweed
oooo..nem..neked megy? akkor csinalj mar egyet nekem
Glpetyus
Sd.kfz 304 😊

Punkerwork
hiányoznak róla a trófeák 😞