Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Ja, király, szépen meg van csinálva!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
10 kleine Jegermaister...

Fefe
Szasztok

Kbx: Gyönyörû

DJ Skyline
jaja...igaz büdös mint egy rothadó körte de beton kemény lesz és ha lecsiszolom akkor über...italeri puttyal csináltam a toyota suprámnak elsõ,hátsó "ütközõt"(bumper),meg a két oldalra küszöböket...

DJ Skyline
ez széééép...pláne az a sok pénz!

kbx
HI mindenki!

Én revellt használok, szerintem az a legjobb, gyorsan szárad és világos!

Mostanában hanyagoljátok az autókat
Itt egy kép gyorsan😊

Seaweed
Nagyon lassan szarad a Gunze Strong Putty..amugy igen jo...
Ita putty-t most hasznalok eloszor, de maris "erzem" hogy szerintem jobb mint a Tamiya, mivel kozelse anyira oldja fel a muanyagot, es hamarabb szazad betonkemenyre (1 ejj)..
Seaweed
reggelt
DJ Skyline
reggggelt all!

DJ Skyline
az italeri putty rosszabb mint a tamiya...most nekem is az van...kõkeményen belehet attól "fejfájulni"...

Seaweed
(Epoxy gyurma)
Seaweed
"Tok be vagyok tepve" a sok oldoszertol ... 😛
Kiprobaltam a Gunze Strong Putty-t, ez ketkomponensu "gyurma"..egesz jo..de nagyon ovatosan kell vele..mert csunyan ossze lehet kenni vele a kezed.. (aztan jon a szintetikus higito hogy lemosd..es mar megint 1 dozis..)
Aztan elkapartam az Italeri putty-t...nah attol is "beszivtam" jol...
...es meg nem is festettem ma...
Ok... ezt már tudtam, de azér kösz, hogy még 1x elmondtad!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

modellmaker
Mondom néha. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
asszem a mostaniban van egy részletes beszámoló a normandiai partraszállás 60dik évfodulójáról...

DJ Skyline
na jó repülõben inkább a XX.-dik(20dik) század...második vh-tól napjainkig...

modellmaker
Én még néha Aranysast.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
dettó...tuning&stereo,pro modell amiket olvasok!😊

DJ Skyline
mesterek!
köszönjük a megtiszteltetést,de én nem utazom sci-fi-ben...én harcjármû(Második VH),Autó,repülõ(szinén Második VH) amiket építek...

modellmaker
Na én a könyvekkel vagyok így.

modellmaker
😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Van, de én csak mindig a szép képeket szoktam itt megnézni, a rizsához nem értek, így nem köti le a figyelmem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker
Van itt valaki?

AHH Thenkyú!

Seaweed
http://www.fabulis.hu
-n egyetlen figura van.. de ha irsz nekik tuti megszerez a Modellposta mindent..
Seaweed
Nezelodj itt..nem tudom van e..en nem epitek ilyet..
http://www.hannants.co.uk/
ok ez egyértelmû...
Na de mégiscsak ti vagytok itt a MESTEREK!!!

Seaweed
ooo google.com ?
Halihó
Na akko még1x:
Tudna nekem valaki olyan hazai/külföldi online makettboltot mondani ahol forgalmaznak szájensz-fiksön maketteket. Ami érdekelne az Star Trek hajó makettek vagy Mech Warrior robotok...

Elõre is köszike

Seaweed
Nah belekezdtem a Su-7BKL-be...
Hat szep nagy darab lesz...minimum 2x akkora mint a Mig-21PF volt...
modellmaker
Mi va itt Debrecenben?

PrasCo
Öööö... oksa, köszi. 😊 Nevet megjegyeztem, ebbõl már el tudok indulni. Majd bevetem a szentendrei ismerõsömet. 😊
ranGer2
#9550 De durva megépitjük a kis tigrisünket beleülünk aztán végigdöngetünk vele a fõutcán... 😄 nézne a sok csöves..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
#9538 hehe ilyen pont van Debrecenben.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
küldtem a kommentet amiben az szerepelt hogy a héten már másodszor írja be ezt a zenei oldalt...ezt írtam neked...a többi szólt a csávónak aki beírta az oldalát ide...

Nem vágom mit akarsz mondani...

DJ Skyline
nah...még 1x...neked írtam a második a héten beírást...a többi ment a másik manusnak!

DJ Skyline
mondom nem neked írtam a második a héten..azaz már másodszor írja be a linket ide...a többi ment az oldal tulajdonosnak csak 1 kommentbe írtam!ennyi...

Miva? Mit nekem csattogsz? Nem is én irtam linket

DJ Skyline
akkor elõbb a link,nyomsz entert és utánna a jellemzés...

DJ Skyline
hy!
hát sorry de én nem mert én nem utazom sci-fiben...

DJ Skyline
persze,de ebbe nem ülök be!pláne nem rá...😛

Halihó
Tudna nekem valaki olyan hazai/külföldi online makettboltot mondani ahol forgalmaznak szájensz-fiksön maketteket. Ami érdekelne az Star Trek hajó makettek vagy Mech Warrior robotok...

Elõre is köszike

Seaweed
Szerintem nem egy ordongosseg szigetelni ezeket..
pl a lenti dobozt is gyak full vizmentesen le lehet zarni...
Az autok i vizmenetesek...altalaban nem szoktal megazni az autoban ha kint esik az eso nem? 😛
DJ Skyline
hát nemtudom mennyire van szigetelve de ha megnézed a párduc leguccsó videóját amikor a vizen átdönget akkor eléggé szigetelve van...

DJ Skyline
ennyi az egész...

Seaweed
Nemind 1 az mar..hisz VAN EGY ILYEN TANKOD 😛
DJ Skyline
de azért egy ilyen tankot egy napi menet után eléggé kemény lehet megtisztítani...sár,por,kosz,piszok,kutyaszar

DJ Skyline
hát ja...mondjuk igaz az is...