Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én revellt használok, szerintem az a legjobb, gyorsan szárad és világos!
Mostanában hanyagoljátok az autókat
Itt egy kép gyorsan😊
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ita putty-t most hasznalok eloszor, de maris "erzem" hogy szerintem jobb mint a Tamiya, mivel kozelse anyira oldja fel a muanyagot, es hamarabb szazad betonkemenyre (1 ejj)..
Kiprobaltam a Gunze Strong Putty-t, ez ketkomponensu "gyurma"..egesz jo..de nagyon ovatosan kell vele..mert csunyan ossze lehet kenni vele a kezed.. (aztan jon a szintetikus higito hogy lemosd..es mar megint 1 dozis..)
Aztan elkapartam az Italeri putty-t...nah attol is "beszivtam" jol...
...es meg nem is festettem ma...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
köszönjük a megtiszteltetést,de én nem utazom sci-fi-ben...én harcjármû(Második VH),Autó,repülõ(szinén Második VH) amiket építek...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[/cserf][/fülünyúl]

-n egyetlen figura van.. de ha irsz nekik tuti megszerez a Modellposta mindent..
Na de mégiscsak ti vagytok itt a MESTEREK!!!
Na akko még1x:
Tudna nekem valaki olyan hazai/külföldi online makettboltot mondani ahol forgalmaznak szájensz-fiksön maketteket. Ami érdekelne az Star Trek hajó makettek vagy Mech Warrior robotok...
Elõre is köszike
Hat szep nagy darab lesz...minimum 2x akkora mint a Mig-21PF volt...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Tudna nekem valaki olyan hazai/külföldi online makettboltot mondani ahol forgalmaznak szájensz-fiksön maketteket. Ami érdekelne az Star Trek hajó makettek vagy Mech Warrior robotok...
Elõre is köszike
pl a lenti dobozt is gyak full vizmentesen le lehet zarni...
Az autok i vizmenetesek...altalaban nem szoktal megazni az autoban ha kint esik az eso nem? 😛