Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól megjött a kedvem a saját E-4-esem festéséhez... 😊
Nem látom a képet.
A festésen gondolkoztál? Nekem ez tetszik. 😊

Ennek is lockolt már a bootloadere?
Amúgy hogy áll a T-90?
Szerencséd van! Már nem tud rendelni Béla, de van itthon raktáron belõle, azt meg lehet venni.
Szerintem jó lett.Azt a póttartályt elég rosszul sikerült illeszteni. Legközelebb ne légy rest összecsiszolni rendesen.
Koszoláshoz szerezz be pár pasztellkrétát és lecsiszolva ha ecsettel rákened akkor sokat dobna rajta.

Ferivel megbeszélem és majd odaadom neki az árát.
Még 1X köszi.<#worship>#worship>
Jeeee! Jó választás! 😊
"Marci akkor most ez hogy van?
Irok egy emilt Csitei Bélának hogy mi tetszik, aztán az árát odaadom neked, és te elhozod Érsekújváron a versenyröl?"
Nem. Ha 100%, hogy ezt a Messzer szeretnéd, akkor én szólok még Bélának, hogy adja hozzá a listánkhoz. Az árát valahogy el kéne juttatni hozzám, esetleg Ferin keresztül? Kérlek ezt beszéljétek meg. (az sem nagy baj, ha majd csak utólag adod ide)
Itt megtaláljátok a képeket.
http://postimage.org/gallery/17ubzjrm/
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Remélem tetszik nektek is,ha nem,az sem baj,szívesen fogadom a tanácsokat,kritikákat :-)
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Irok egy emilt Csitei Bélának hogy mi tetszik, aztán az árát odaadom neked, és te elhozod Érsekújváron a versenyröl?
Feri nagy Messzer fan biztosan tud majd nekem segíteni az építésnél ha elakadok.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Stultus! Nagyon szép makett, szerintem nyugodtan megveheted. (bár egy Tamiyával valószínûleg egyszerûbb dolgod lenne) Arról tudsz, hogy az Eduard maketteket Csitei Bélán keresztül 20% kedvezménnyel megveheted? Így ez kb. 6000Ft lenne.
Itt van pár kép, csak hogy lásd, nem kamuzok. 😄
Elõször a készülõ 48-as Tamiya J2M3-ról, majd az ugyancsak 48-as Tamiya Messzerrõl:
Mire gondolsz?
Stultus tessék repcsit csinálni, itt mindenki tankozik, csak én repülõzök, rossz így egyedül😊😞😛
Diego is ezt csinálta :72-ben.
makett.tk
makett.tk
Modelsforsale
Amit ott látsz az nem tamiya hígító, hanem Xacrylix de kiváló, jó a tamiyához. A lakkja is nagyon jó és kiadós.
Vedd ezt :
Acrylic Thinners 300ml
és valamilyen lakkot
Félfényes selyem lakk 100ml
Fényes lakk 100ml
Acrylic Flat Varnish 100ml (matt lakk)
amilyen a repcsikhez kell.
makett.tk
Köszi a linkelt oldalt, bújom ezerrel😊 van nyíregyen átvevõpont😊
Gondolom pisztoly tisztításnál elõnyösebb az akril, mert elmegy az idõ mire tiszta lesz a pisztoly enemal festést után😊 Akrilból milyen márkát ajánlaná, valamint desztvízzel érdemes hígítani v alkohol?
Néztem én is az általad belinkelt gépet...hát...tökéletes. És az benne a pláne, hogy nincs 4 nyílás megbontva, nincs motor burkolat leszedve és egyéb tuning dolgok. Csak a festéssel ér el ennyire látványos "dolgot".
"Az úgy jó lenne szerintetek? Enemal festés, akril lakk, és enemal befolyatás v Lidlis olajos befolyatás (a Lidlis olajos festékhez persze megfelelõ hígító)"
Igen. De mondom, ha pisztollyal festesz, akkor jobb lenne, ha akril festékeket használnál.
"jön majd az F-14"
Az milyen makett lesz?
Nekem Diego-tól a Hellcat a kedvencem. Fel sem tudom fogni, hogy 72-es méretarányban hogy lehet ilyen szintû festést alkotni...

Már nem akarok nyúlni a 16-hoz, én késszé nyilvánítottam😊 jön majd az F-14 azon aztán ki lehet próbálni ezt a technikát, mert azok tudtak ám koszosak lenni. Diego-nak néztem ezt a gépét még régebben, hát nem semmi😊 van neki F-18-a 1/72-be na az nem semmi munka😊
Sok sikert hozzá!
Persze lehet, viszont az akril festékeknek rosszabb a viszkozitása, így nem fog olyan szépen belefolyni a panelvonalakba, mint az enamel, vagy a mûvészolaj. De próbáld ki, hátha neked pont ez a technika fog megtetszeni.
"Van nekem Lidlis olajfestékem az enemal lakkon vajon lehet befolyatást csinálni szerinted Kferro?"
Nem. Mivel gondolom ugyanazzal a hígítóval hígítanád a mûvészolajat, mint az enamelt hígítottad, így nagy bizonyossággal szépen feloldaná a festést.
"Az F-16ost nem akartam ennyire koszolni, mert a valódi gép ilyen festéssel majd csaknem patika tiszta volt."
Szerintem még mindig elbírna azért egy kis panelkiemelést (akár befolyatással, akár valami puha ceruzával), hogy plasztikusabb, és élõbb legyen.
Szerintem egy hasonló mértékû kiemelés jól nézne ki rajta anélkül, hogy igazán koszosnak tûnne:
S ha már F-16, akkor megmutatom, nekem melyik a kedvenc Falcon makettem. Diego Quijano munkája: