Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
Az új tamiya Porsche Carrera GT

http://www.works-y3f.com/m_cars/1_euro/porsche/carrera-GT/d/d10.jpg
http://www.works-y3f.com/m_cars/1_euro/porsche/carrera-GT/01.jpg
http://www.works-y3f.com/m_cars/1_euro/porsche/carrera-GT/04.jpg
http://www.works-y3f.com/m_cars/1_euro/porsche/carrera-GT/13.jpg

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
mármint többi órán se volt semmi,csak a felszerelést mondták el az új tanárok,meg egyebek...

DJ Skyline
semmi nem volt...nem volt angolom mert 3 osztály volt asnnál a teremnél ahova bevoltunk osztva...tehát lyukas óra volt...többin se volt semmi csak a szokásos...felszerelés,stb...uccsó órán sem volt semmi,elmehettünk félórával elõbb...szal jó volt a nap ismét érdemes volt bemenni!

Glpetyus

Random_
Mönnyé!

Aztán ügyesen a suliban ha kérdez a tanárnéni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
napot...
na go suliba...majd jövök!😄

Glpetyus
Reggelt

Hi all!
Ritkán tok írni mostanság 😞
Mi a helyzet?
Helyzetjelentést kérek! 😊)

geronimo77
OK De mivel Fujimi így nem biztos hogy akkor lesz. Most van aztán lehet hogy egy fél vagy 1 évig nem lesz.
Mindenesetre én rendeltem 2-t abból 1 már eladva a másik még szabd préda.DJSkylinnak elõvételi joga van mert azt mondta hogy neki kell.

geronimo77
ok. 😊)

PrasCo
UP V2.0
A Makettezés topigö elhatárolódikö a Spam foglaomtólö. 😊
DJ Skyline
UP esetleg!😄

DJ Skyline
nincs meg valakinek az új Prodigy album?

PrasCo
re =)
DJ Skyline
napot!

Random_
Kicsi gyerekek tanulnak szorgalmasan. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seaweed
Hahhhhhhhhhhhhhhooooooooooooooooooooo ...

....jah bocs....oskolaba' vannak.........
kbx
Akkor majd nekem is kell belõle, csak jelenleg nincs rá keret! Majd 1 vagy 2 hónap múlva!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

modellmaker
Jó, jó bocsi tudom, hogy geci voltam, de ez most akciós.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Fefe
De én maradok hû törzsvásárlód

geronimo77

modellmaker
Geronimo! Sajnos az ülózletet töröljük, mert kinéztem magamnak egy digigépet és most minden fillér kell. Kellenek majd ezek a cuccok csak most nincs rá pénzem.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
enistudomam 😛
DJ Skyline
mondjuk ilyet én is csináltam tavaly...nem volt kedvem a naphoz...volt elsõ 2 rajz óra,majd oda mentem az OF-höz és megondtam hogy sorry de szarul vagyok...plíz haza...és lazán hazaengedett!😄

Fefe
De vót olyan is amikor egyszerûen a 3. óra szünetében ugy gondoltam,hogy most szabira kell menjek egy kicsit.2 hetet utaltattam ki az orvosommal😊

DJ Skyline
LOOOL...szünetnél kell igazán lógni...elõtte 1 héttel már beteget jelentesz és kész...1 hetes õszi szünetbõl lesz 2-3 hét!😄

Fefe
Én is mindig olyan március-április környéke fele kezdtem igazából lógni. De a téli szünetemet is meghosszabítottam 2 héttel 😊

DJ Skyline
én meg 4 és az apukám ír helyettem!...

DJ Skyline
nem hát...már tervezem hogy viszem végbe az idei lógást...elsõ félévben nem nagyon inkább "jó" jegyeket szerzek...második félév elején is így...aztán majd szépen mikor már minden ok-nak tûnik akkor irdatlan lógások lesznek...vagy csak simán nem megyek be havonta,két havonta 1-2 hetet a suliba!😄

Fefe
Jó igazából csak 13 vagyok

Glpetyus
😄DDD
De aranyos ahogy piszkálja 😊))

DJ Skyline
alázzon...ez csak internet...szájhõsködni mindenki tud a neten...még a beszari elsõs kisfiú is!

Fefe
Nem is szabad túlzásba vinni a bejárkálást

DJ Skyline
oohoohoohohoh....van még idõ...és én nem az vagyok aki oly' sûrûn bejárna a suliba...már ma megkérdezték mit keresek a suliban!

Fefe
Tudja,hogy csak viccelek.

Seaweed
szegeny DJSkyline-t porrba alazod :
Seaweed
Glpetyus

Fefe
Szasztok!!

Dj skyline:neked lassan menni kell lefeküdni mert reggel suli

DJ Skyline
lollacsek hali!😊

Glpetyus
Háj 😄

Seaweed
ahojle poplacsek 😄
Glpetyus
UP 😊

Glpetyus
De szépen vannak befutattva a kis rések,meg lemez osztások

Glpetyus
Na,mi a baj? 😞

Random_
És még tegnap engem basztak le egy hozzászólás miatt. 😞

DJ Skyline
bye!

Glpetyus
Na megyek melózok egy kicsit 😊

DJ Skyline
na megvolt...jön majd a 11111...az lesz a jó!😄DDD

Glpetyus
ÁÁÁ 😄