Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc modern tankom.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én most a JETTA belsejét tuningolom a PAINT segitségével 😛
Marha jól elvagyok azzal,hogy a müszereket szinre festem,meg ilyesmi 😊)
Sirály, én csináltan hozzá egyedi vynil-eket, ehhez pl.
rally rajtszámot, brembo, bomex stb... matricát, de lehet leszedni is!
rally rajtszámot, brembo, bomex stb... matricát, de lehet leszedni is!
De ha nem flémelünk nem lesz meg fél órûn belül a 11k. 😊
Azért feldíszítette a csóka szegény tankot.
Azért feldíszítette a csóka szegény tankot.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az a gáz,hogy nincs róluk screenshotom, csak néhány roncsautóról amit szanaszét örtem!
De az a wreckedexotics-on is van!
hm... na jó dobjuk a témát!
De az a wreckedexotics-on is van!
hm... na jó dobjuk a témát!
a faszt van harag...én nem az vagyok hogy egy nem topik témához illõ komment és bannolom a másikat...írja le...csak nem kell oldalakon(még nem történt meg nem kell félreérteni) át részletezni egy valamit ami nem ide való...jó igaz autós játék,tehát annyira nem zavar,mivel autó makettezéshez jó ötleteket ad egy autós játék,de mondjuk ha a DOOM3-t keztétek volna kitaglalni,miközbe senki nem makettezik itt tudtommal sci-fi maketteket akiket ismerek itt...na ezt jól leírtam!
a lényeg...nem haragszom csak ne ebbe merüljünk el hogy ki hol tart a játékban,merre jár,stb,stb...
a lényeg...nem haragszom csak ne ebbe merüljünk el hogy ki hol tart a játékban,merre jár,stb,stb...
ja szét van lassulva, mint én! Csak kapkodtanm a fejem, hogy mi F*sz történt...
az elõzõ már normálisan volt, ez meg...
az elõzõ már normálisan volt, ez meg...
Sorry, tényleg erre van más T., de a kocsikat...
ez olyan mint a virtuális makettezés nem?
Azért nincs harag remélem!
Nem kéne mihályosan a gép elé ülnöm...
ez olyan mint a virtuális makettezés nem?
Azért nincs harag remélem!
Nem kéne mihályosan a gép elé ülnöm...
nem azzal van a baj hanem az sg.hu-val...mikor megnyomom a fórumot alig hozza be,közben egy másik explorer ablakban egy bonyolultabb oldal hamarabb lejön...
helo helo ezt ne itt dumáljátok meg elvégre ez makett topik!😄 jó igaz én is leírtam hogy jön az SRS meg az NFS U2,de nem veséztem ki!😄
Simán! Annyira azért nem, mert mecsináltam a versenyt és néha gondolt egyet akkor kidobott(a játék hibája)! De assem ez még a .5-ös patchel volt! A többinél szerintem esélyem nem lenne elhozni a gt500-at!