Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figy nemet auto, nemet utakra...ott autopalyan annyival mesz amennyiel birasz...
Anno nekem is van emlekem, mikor mentem Parizsba, es Munchen utan az autopalyan egy GT2-es Porsche ugy ment el (kb ugy 250-280 lehetett) mellettunk, mintha tenyleg alltunk volna...
(De olaszoknal is lattam mar autopalyan F50 Ferrari-t vagy 250-el szakajtani
)
Anno nekem is van emlekem, mikor mentem Parizsba, es Munchen utan az autopalyan egy GT2-es Porsche ugy ment el (kb ugy 250-280 lehetett) mellettunk, mintha tenyleg alltunk volna...
(De olaszoknal is lattam mar autopalyan F50 Ferrari-t vagy 250-el szakajtani
)Legújabb szerzeményeim:
Ilyen lesz belõle, full karbon az egész.
Ilyen lesz belõle, full karbon az egész.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
magyar embernek sok...az itteni út viszonyok(kátyúk,stb...) mellett,meg a forgalom amik szoktak lenni,a mellett szerintem sok...meghát kocsi,és bevállalóság kérdése az egész...bírja e a kocsi,és merjek e többel menni mint amennyi a megengedett...😄D
olasz zsaruknak van egy Lamborghini Gallardo,vagy Murchiélago rendõr kocsijuk...na az ellen érdekes lenne itthon menekülni...lehetne akármilyen tuning kocsid az beérne...
Ooo bocs..ez most ugy hangzott mintha ez valami udenagy zo lenne.. 😄
180?..az sok?
Mert ha azt mondo hogy 240-nel jott ugy mellettek..akkor azt mondom ez igen...de egy kicsit megpiszkalt Astraval is "ugy oda lehet menni" egy 180-al repeszto melle mintha 40.el menne 😄 😛
180?..az sok?
Mert ha azt mondo hogy 240-nel jott ugy mellettek..akkor azt mondom ez igen...de egy kicsit megpiszkalt Astraval is "ugy oda lehet menni" egy 180-al repeszto melle mintha 40.el menne 😄 😛
és ha nincs rendzámom...csomó olyat lehet hallani hogy lelakozzák,leragasztják,leszedik,stb a rendszámot...akkor aztán csinálhatja a fényképeket...na jó igaz egy ilyen autót(porsche GT) qurva "nehéz" megtalálni ha alig van belõle az országban...de hát én nem az a típus vagyok hogy száguldozzunk...szívesen mennék de hát a yard figyel!:😄D
kitudja melyik bokor mögött vannak,kitudja mikor vannak civil kocsiban...igaz vannak olyan cuccok amik csipognak ha trafipaxot lát,de egy jó,komolyabb cucc meg már drága...így hát marad a szabályokat betartó államporgár szerepe!
kitudja melyik bokor mögött vannak,kitudja mikor vannak civil kocsiban...igaz vannak olyan cuccok amik csipognak ha trafipaxot lát,de egy jó,komolyabb cucc meg már drága...így hát marad a szabályokat betartó államporgár szerepe!

Bírják azok rendesen...
Civic-el nyomattuk 180-al M7-en(?) hát úgy jött mellénk mintha 40-el mentünk vóna'
eredmény -10K 😛
Civic-el nyomattuk 180-al M7-en(?) hát úgy jött mellénk mintha 40-el mentünk vóna'
eredmény -10K 😛
ja-ja...azok mennek annyit...de a GT majdnem + 100at!😊))
olyan RS Octáviát láttam mikor jöttünk haza balcsiról...szép lassan gurult a leállósávban...ehhh majdnem 170-el mentünk akkor a 130 helyett...asszittem utánnunk jön és lekapcsol...
olyan RS Octáviát láttam mikor jöttünk haza balcsiról...szép lassan gurult a leállósávban...ehhh majdnem 170-el mentünk akkor a 130 helyett...asszittem utánnunk jön és lekapcsol...
"Hatszelben szakadekban"...ahogy zsoktak mondani...
Ahogy en tudom a fakabatok rendesen szethajtjak az autoikat..es jo ha azok az RS-ek 200-nal nem hullanak szet
Ahogy en tudom a fakabatok rendesen szethajtjak az autoikat..es jo ha azok az RS-ek 200-nal nem hullanak szet

Nem tudok belépni az oldalamra hogy frissítsem a képeket!!
Múlt héten elbasztam a Suprát pedig már majdnem (98%) kész volt. rendelhettem új kasznit hozzá

Múlt héten elbasztam a Suprát pedig már majdnem (98%) kész volt. rendelhettem új kasznit hozzá

jah..lefenykepez..aztan lakcimedre kapod a birosagi hatarozatot hogy nincs jogsid..tessek beszolgaltatni..es iksz forint birsagot befizetni..tenyleg mind1...
Ja, deaz RS Octaviák odatesznek 250-et fényhíddal?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
a rendõr az már másodlagos mert nincs az a rendõr autó(magyarországon) ami utolérne...trafipaksz' meg leshet tõlem!😄
szívesen elfogadnék egy Porse GéTét csak hát nincsen itthon olyan út (az autó pályán kívül) ahol kilehetne huzatni a top speedet...de az autó pályán meg bezavarnának a kalapos skodások,kamionosok,trabisok,zsigulik,meg a hozzámképest lassan (140-200 km/h
) araszoló autósok...
) araszoló autósok...
Hat nekem is volt egy ismerosom aki portas volt egy hotelban..es szinte minden hetvegen dolgozott vagy szombaton vagy vasarnap....soot ok ketten voltak portasok..aztan idovel 3-an..ebbol adodoan a munkanapja delutan egykor kezdodott es masnap delutan egyig tartott.. (tehat bent is aludt..nah megjegyzem nem volt az olyan rossz...szalodda megis..aza nem is ...egy szep kis kuria a szep magyar pusztaban...kaja jo..neha vannak csini vendeg janyok..szal 😉)
háááhhh...nem vagyok alkalmas rá...nem mondom el miért mert az az én szoc problémám...szal ez kilõve!😛
figy hotelenként más a dolog szerintem...de mind1 ezt hadjuk hogy ki hogy,mikor,mennyit dolgozik...
Jajjjjjjjjjjjjj de sajnalom oket...
En is jartam am iskolaba par evig...en is kibirtam
(Mi lenne veled ha meg lenne sorkatonasag, es egy egesz honapig haza se mehetnel?
)
En is jartam am iskolaba par evig...en is kibirtam
(Mi lenne veled ha meg lenne sorkatonasag, es egy egesz honapig haza se mehetnel?
)hát ja...pl hétfõn(érted hétfõn) 8(!) órám van!és csak fél4 körül érek haza...hiába lakom 15-20 percre a sulitól...képzeld el aki még messzebb lakik...
Ha jol tudom o valami hotelban dolgozik mint portas...szerinted hetvegen kivagjak a fizeto vendegeket csak mert hetvege van?
de szombaton?
rendes munka nap 5 nap...igaz net kávézós haveromnak is be kellett járni szombaton(sõt néha vasárnap is) amikor õ volt beosztva...de hétvégén vagy szombaton vagy vasárnap...nem mind2 nap....
rendes munka nap 5 nap...igaz net kávézós haveromnak is be kellett járni szombaton(sõt néha vasárnap is) amikor õ volt beosztva...de hétvégén vagy szombaton vagy vasárnap...nem mind2 nap....
Nah egy kis on:
Ugylatszik mindenhol elkezdodott az iskola...vagy siman csak uborkaszezon van..mert sehol semmi egetrengeto ujdonsag, meg csak jo kittek kepei is ritkak az elmult par napban ;]
Ugylatszik mindenhol elkezdodott az iskola...vagy siman csak uborkaszezon van..mert sehol semmi egetrengeto ujdonsag, meg csak jo kittek kepei is ritkak az elmult par napban ;]
9kor felébredtem---hali all!--- csak most jutottam géphez!😄 de hétvégén inkább alszom minthogy kora reggel felkeljek...
Itt egy pár kép hogy hogy áll most a Mercim:

,de nekem a felnik nem tetszenek!