Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geronimo77
lehet hogy van a Fabulison, nem tudom. Nem szoktam ott vásárolni.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Seaweed
nah az ilyenhez hozza se mernek fogni olyan cucc nelkul amiben nincs ragaszto 😛
DJ Skyline
jó de én nem is vetemedek bele ilyen méretû matricázásba...tudományom nem súrolja ezt a szintet még...

DJ Skyline
nem is mondtam hogy lágyul,meg nem is mondtam hogy belemegy a résekbe...azért LOL még nem vagyok!😄...ezzel csak az esetleges alatta maradt vizet nyomkodom ki...

geronimo77
Szerinted ezt fel lehetne rakni a fülpiszkálós módszettel??
Ez egy darabból van felrakva lágyítóval, plusz kb. 20 perc nyomkodás

Seaweed
Kulfodi webshopot se tudsz?
Mert most keresem..de seholsem talalom.. mi a neve?
"Mr. ??????"
geronimo77
Attól hogy fülpiszkával nyomkodod még nem lágyul meg és nem megy bele a résekbe.

Seaweed
...ez szerintem nem jo..regen en is ilyen cipoben jartam..aztan tanultam..es megtanultam hogy nem viccbol fujjak eloszor a gepet fenyes lakkal, ra a matrica, majd le megegyszer fenyessel es ra a matt lakk..vagy siman ra a matt lakk..
Ha ezt megteszed az a matrica egybeolvad a felulettel es szikevel se tudod lekaparni..jon festekkel egyutt..
DJ Skyline
hát azért szerintem nem olyan überbefosás szar matricák azok hogy ragasztani is kell...habár dolgoztam már olyan matrciával(a maketthez adott matricával) hogy egy mondjuk év múlva simán leszedtem kézzel úgyy hogy csak rátettem az ujjam...vagy csak szimplán lesve találtam a makett mellett...na azóta veszek tamiyát meg a jobb,minõséggibb kitteket...

geronimo77
Nem tudom. Szerintem nem.

DJ Skyline
értem én mit mondasz csak én nem használok lágyítót...😄D

Seaweed
Hmm azt nem is ismerem..de erdekes hogy van benne ragaszto is!!
Az jo lehet! Mert mindig a ha sokat igazgatom kimegy alola a latrol hozott ragaszto es olyankor "ujra" kell lapon "nyalnom"...
Hol lehet ilyet venni? (Fabulisban van?)
geronimo77

geronimo77
ennke van egy jobb verziója. a kék kupakosban még ragasztó is van Én azt szoktam a matrica alá a zöld kupakosat meg fölé.

Seaweed
Jaah nem igy gondoltam! az evidens..szerintem aki ert hozza az valami hasonlo modon csinalja (pl en is fultisztitot hasznalok 😉)..hanem hogy ez a folyadek pl eloszor kicsit meglagyitja a matrica anyagat..majd mikor elkezd kiszaradni "megfesziti"...
Seaweed
DJ Skyline
én a matricát úgy feszítem' meg,hogy ráteszetm és fülpucolóval szépen kinyomkodom alóla a vizet,és rá is feszül így a matrica...

DJ Skyline
ja ez faszányos verda...habár én nem rajongok a pálya kocsikért...inkább a street tuning,vagy a pálya autók utcai,meg a rally autók utcai verziója...pl GT2-es porsche...tehát ami nincsen agyon matricázva saatöbbi...

Seaweed
Hat en meg nem lattam soha olya matricat aminek ne tett volna jot egy kis matricalagyito folyadek!!
(Gunze Sangyo Mr. Mark softer-t tudom ajanlani..a legmerevebb matricat is kezelhetove teszi, es gyonyoruen megfesziti a feluleten! PF-nel volt hogy orosz felsegjelet egy felmilis valyatba is gyonyuen "befutattam" vele!!!)
Fabulisban kapsz..820 pez..
DJ Skyline
nice job dude!

Glpetyus
Glpetyus
Sõt a galériámban is van egy

geronimo77
Nekem is tetszik. Már készül csak volt egy kis gond a festékkel meg a színnel. Autófestékem van hozzá gyárí színkód alapján keverve de túl nagyok lettek benne a metálszemcsék. Aztán kértem finomabb szemcsével de akkor meg túl világos lett. MOst én keverek itthon valamit hozzá. A másik hogy a teljes beljseje karbon és látszani is fog mert nyitva lesz az egyik ajtó. Ez elég macera a sok kis bizbazt felmatricázni.

DJ Skyline
tudom melyik...tornádóból is van tiger meetes...az se egyszerû

DJ Skyline
nem használtam,de a tamiya matricák könnyen kezelhetõek,csak ugye azt a 2 nagy tigrist helyre tenni...

geronimo77
Én is kíváncsi vagyok milyen lesz. Az a baj hogy nem tudom melyik fajta karbon matricát használjam.

Seaweed
Juu ez tetszik ez a masina... Total Imersion Racing-en a kedvencem volt 😉))
Seaweed
(Ismerem temat..van nekem regrol egy F/A-18-am aminek az egesz feluleten matrica van...mert Tiger Meet-es gep)
geronimo77
Majd biztos. Ami tõlem lesz a PM-ben az elkövetkezõ idõben:
Toyota Supra
Bently Exp Speed 8

Seaweed
Matricalagyito?!
DJ Skyline
hát már csak azért is mert a komplett kasztnit matricázza le...és az nem egyszerû...emléxem mennyit szenvedtem a Peugeot 206 WRC-vel amin a két db kék nagy oroszlán van!Tamiya...

Glpetyus

geronimo77
Nem tudom. A GT bajnokságban megy. Attól függ hogy állítják be a váltót. Gondolom olyan 500 körül megy 😄DDD

Seaweed
Jol nez ki!
Kivancsi vagyok hogy sikerul 😉
Esetleg lathatunk errol is egy cikket PM-ben? :>>>
DJ Skyline
mennyit megy egy ilyen karbonos murcsiélágó?

DJ Skyline
*törölnénk...

DJ Skyline
turbó off volt itt...mi lenne ha rörölnénk a tékjeidet?de csak azokat?😄DD mer' azon kívül mást nem írtál!😄DDD

geronimo77
Itt jobban látszik

Glpetyus

Glpetyus
ték

Seaweed
ahhat
Glpetyus

DJ Skyline
ami mindjárt itt is van most veszem észre...!😄

DJ Skyline
majd 11111 lesz a jó!😄

DJ Skyline
nem csak élmény beszámoló sebességrõl!😄

geronimo77
Az egész kocsit beborítom karbon matricával aztán lefúlyom vagy félfényes lakkal vagy fényessel de nem polízozom fel pasztával csak papírral

DJ Skyline
bazeg karbon kasztni...az egy kis súly kül a gyáritól rendesen!😄

geronimo77
mi van itt? ki tud nagyobbat mondani verseny??!!

Seaweed
Te ezt a feluleti hatast hogy ered el?..mert ahogy en ezt elnezem, se fenyes, se matt ..inkabb mintha szatem lenne..
ha siman lefesti az ember szurkere, az meg se kozeleiti ezt a "hatast"..legalabbis szerintem.
DJ Skyline
hát ja németek...faterék mentek hollandiába esküvõre és mesélte hogy a középsõ sávba mennek ott 140+ km/h-val amivel itthon mennek a balszélsõben...és a balszélsõben meg annyival mennek amennyit bír a kocsi...