Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja a stugIII jól néz ki. Most szereztem az egyik ismerõsömnek hozzá full mûgyanta belsõt. (szinetén 8k)
Más, nem kell valakinek egy 1/72-es Pratt&Whitney R-2800 late v. Aires mûgyanta motor? 500Ft
Más, nem kell valakinek egy 1/72-es Pratt&Whitney R-2800 late v. Aires mûgyanta motor? 500Ft
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Tegnap elkezdett bennem motoszkalni, hogy el kellene kezdeni foglalkozni harcjarmuvel is..
mindez onnan jott hogy boltban lattamegy nagyon szep Dragon StugIII-ast...egesz jo aron (8K)...mar a doboza is megfogott 😉)
mindez onnan jott hogy boltban lattamegy nagyon szep Dragon StugIII-ast...egesz jo aron (8K)...mar a doboza is megfogott 😉)
Na jó most megyek makettozni. Késõbb visszanéziek!
Lehet hogy lesznek újabb képek is 😊
Lehet hogy lesznek újabb képek is 😊
Szerintem probald meg mas fajta bongeszo programmal is, hatha az engedi a szoban forgo karaktert!
#11166:
Hmm elgondolkoztato...Eduardbol is van egy csomo ami erdekel, Dragonbol is...
#11166:
Hmm elgondolkoztato...Eduardbol is van egy csomo ami erdekel, Dragonbol is...
Lehet az lesz bár nem nagy érkezésem van rá.
Már írtam a webmesternek hogy tud e tenni valamit
Már írtam a webmesternek hogy tud e tenni valamit
az cinkes...lehet új gportalos oldalt kell csinálnod..nem nagy ügy csak a képek feltölése vesz idõt...a szöveget csak átmásolod a másik oldaladról...
Ja, az eduard az nem japóból. Hát fõleg makettek, Minden ázsiai márkák, hasegawa, fujimi, tamiya, dragon ,stb.
Az oldal elérhetõ csak én nem tudok belépni mert nem tudom a belépõmet. Megformáztam a vinyót és így elfelejtette a net. Az a baj hogy van a belépõmben egy aposztróf ( ' ) aminek jobbra vagy balra kell hgoy dõljön de ott csak függõlegeset tudok írni. Próbáltam a wordbõl átmásolni de úgy sem tudtam belépni.
Telljesen jo az 1200 pez !!!!
(Miket tudok meg nalad rendelni, hogy tenyleg legyen tartalma a doboznak? 😉)
(Eduard tudom..de gyanitom az nem egyhelyrol jon..)
(Miket tudok meg nalad rendelni, hogy tenyleg legyen tartalma a doboznak? 😉)
(Eduard tudom..de gyanitom az nem egyhelyrol jon..)
Azt majd én intézem. Az a baj hogy Japóból nem számít hogy mennyi van a dobozban. A súllyal arányosan lineárisan nõ a postaktg.
megkérhetlek valamire?
nem tennéd be az oldalad linkjei közé ezt az oldalt hogy npszerûbbek legyünk?😄D ennyit kellene beírnod linknek:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072905320#TOP
nem tennéd be az oldalad linkjei közé ezt az oldalt hogy npszerûbbek legyünk?😄D ennyit kellene beírnod linknek:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072905320#TOP
Hát, nagyon baráti áron 1200Ft. De én már kb 1 éve használom ész olyan mintha most vettem volna. Alig fogy.
(Bar gyanitom ugy erne meg ha rendelnek melle meg par holmit hogy ne csak ez a kis bigyo legyen a dobozban..)
Tudok de az a baj hogy drágább mint itthon az EMS miatt.

? 😊