Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon vékonyan fújd, csak egy réteget fõleg a fémet, a javítást kell a többi úgy is szürke. Elõtte alapos mosás, szárítás.
makett.tk
Képet úgy tudsz feltölteni, ha a link vége .jpg.
A beszúrni kívánt képen nyomj egy jobb egér gombot, majd a "Kép címének másolása", vagy pl. Chrome-nál a "Kép URL-jének másolása" menüpontra kattintasz.
Ekkor elmenti vágólapra a linket.
A hozzászólás megírásánál meg kiválasztod a "Kép beszúrása" gombot, s CTRL + V-vel beilleszted a kép címét.
A beszúrni kívánt képen nyomj egy jobb egér gombot, majd a "Kép címének másolása", vagy pl. Chrome-nál a "Kép URL-jének másolása" menüpontra kattintasz.
Ekkor elmenti vágólapra a linket.
A hozzászólás megírásánál meg kiválasztod a "Kép beszúrása" gombot, s CTRL + V-vel beilleszted a kép címét.

bocs csak próbálgatok feltölteni képeket 😊
[url=<a href=\
Nem gondoltad végig, hogy mit hogyan csinálj. Amúgy nem nehéz, csak a színeket kell jól eltalálni, meg egy darab papír kell hozzá, és nagyon jó lesz. A jó pisztoly neked már megvan, a kompresszorral sincs baj, még talán annyi, hogy biztos kéz, és gyakorlás. Én 2-3-szor javítottam bele, ilyen lett... 😊 Majd a következõ jobb lesz. Szerintem érdemes lenne neked is tovább próbálkozni, már ha tetszik ez a stílus.
mikor én legelõször és egyben eddig utoljára próbáltam ezt a teknikát alkalmazni ez lett belõle 😊
egyébként a késõbbiekben én is ezt a technikát akarnám elsajátítani!!!
nem itt egy panther 2 est meg egy királytigrist csinál!
Ha ez az egy órás, amiben az Sd.Kfz. 222-est csinálja, akkor talán megvan, de azért letöltöm. 😊 Köszi!
De az enamel weathering technics biztos nincs meg 😊
Ez is segíthet! Enamel weathering technicshttp://www.filestube.com/876LobBqbKWJcA19a3q0ln/AFV-Enamel-Weathering.html
Köszönöm! 😊 Remélem, kész leszek, még sok munka van vele...
Ez a videó megvan nekem DVD-n Kferro-tól. 😊 Azért köszi!
Ez a videó megvan nekem DVD-n Kferro-tól. 😊 Azért köszi!
ez a video jol bemutatja mit s hogyan mivel😊
Hmm jo lesz és tényleg látni hogy ez a color modulation-nak nevezett technikát alkalmazod nekem megvan a videó amin ezt bemutatják és ezt most megosztom veled 😊http://www.filestube.com/extabit/cNNr2azre9TJjGE0J4WCpq/MIG-Color-modulation.html
Marci!
Nagyon jól néz ki a T-34-es. Még jobb is, mint amire számítottam. A festés látványos, a beszakadt, deformálódott rács a motornál szenzációsan néz ki!
Kiváncsian várom a befolyatást, filterezést, koptatást, koszolást.
Nagyon jól néz ki a T-34-es. Még jobb is, mint amire számítottam. A festés látványos, a beszakadt, deformálódott rács a motornál szenzációsan néz ki!
Kiváncsian várom a befolyatást, filterezést, koptatást, koszolást.
Köszi! 😊
Gyerekek a mr. Surfacer 1000 milyen arányban kell hígítani?
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Nem lesz ez ilyen hangsúlyos. Csak a sötétebb alapszín kell ilyen kor és azt kell világosítani 2-3 lépésben. Most csinálta elõször jó lesz ez. Tuti díjat nyer a Bólyain a juniorban. Felnõtt emberek nem tudnak ilyen szintre eljutni.
makett.tk
Szerintem valmi ázsiai titkos kommandó amirõl ki-ki szivárognak képek 😉
Marci7
Köszi a felvilágosítást mostmár értem, bár nekem nem nagyon jön be ez a technika de hajrá
Marci7
Köszi a felvilágosítást mostmár értem, bár nekem nem nagyon jön be ez a technika de hajrá
Jo azt vágom csak elõzõ sorokban arra következtettem hogy esetleg te festhetted de ez nonszensz 😊
Szerinted miért írtam oda, hogy Mig Jimenez? 😊
Azt ne mond hogy ezt a tigert te festetted igy ?😊
"Szerintem jó lesz bár a textúrálya olyan mintha porra lenne ráfújva a festék"
Ezeket a tornyokat földbe ásott formákba öntötték. Direkt ilyen.
"de ha látvány volt a fõ akkor miért annyi hogy világs zöld??"
Épp hogy nem annyi. Ezt a technikát Color Modulation-nek, színmodulációnak nevezik, fény-árnyék hatást festünk a makettre. A képeken annyira nem jön át, de a valóságban vannak sötétebb és világosabb részek. A világosból kicsit több sikerült... A képeken még nincs rajta, de egy még világosabb színnel kiemeltem a részleteket ecsettel festve.
Kb. errõl lenne szó:
(Miguel Jimenez, Radek Pituch)
Ezeket a tornyokat földbe ásott formákba öntötték. Direkt ilyen.
"de ha látvány volt a fõ akkor miért annyi hogy világs zöld??"
Épp hogy nem annyi. Ezt a technikát Color Modulation-nek, színmodulációnak nevezik, fény-árnyék hatást festünk a makettre. A képeken annyira nem jön át, de a valóságban vannak sötétebb és világosabb részek. A világosból kicsit több sikerült... A képeken még nincs rajta, de egy még világosabb színnel kiemeltem a részleteket ecsettel festve.
Kb. errõl lenne szó:
(Miguel Jimenez, Radek Pituch)
Szerintem jó lesz bár a textúrálya olyan mintha porra lenne ráfújva a festék
de ha látvány volt a fõ akkor miért annyi hogy világs zöld??
Szépen lefestve a legszarabb makettbõl lehet ilyet csinálni 😄
de ha látvány volt a fõ akkor miért annyi hogy világs zöld??
Szépen lefestve a legszarabb makettbõl lehet ilyet csinálni 😄
Sziasztok!
Rég raktam fel ide képeket, most bepótolom. 😊
T-34/85 - Hobby Boss, 1:48
Tudom, elég merész szín ez egy T-34-nek, de most ilyet szerettem volna, inkább a látványra mentem, mint az élethûségre. A késõbbiekben még bõven tompulni fog.
Rég raktam fel ide képeket, most bepótolom. 😊
T-34/85 - Hobby Boss, 1:48
Tudom, elég merész szín ez egy T-34-nek, de most ilyet szerettem volna, inkább a látványra mentem, mint az élethûségre. A késõbbiekben még bõven tompulni fog.
Igy távolról jól néz ki! kiváncsian várom a festést sarazást stb-t
A kötényeket ahol felraktam kicsurgott az a k...a ragasztó.
Azt majd megpróbálom javítani, a vezetõ feletti sugárvédelmi nyavalyának még adok texturát és alapozok. Majd dobok képeket. A hibák akkor jönnek ki igazán.
Azt majd megpróbálom javítani, a vezetõ feletti sugárvédelmi nyavalyának még adok texturát és alapozok. Majd dobok képeket. A hibák akkor jönnek ki igazán.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Nagyon jól néz ki!
Legyen jó saras! 😄
Legyen jó saras! 😄
Én mindegyiket típust nagyon szeretem, de szerintem Panther legyen, talán az a legjobb minõségû. A T-62-t annyira nem ismerem, de szerintem ha azt szeretnél, akkor jobb lenne a Trumpeter, bár az drágább is, viszont van a dobozban fém lövegcsõ és szemenkénti lánctalp. A Hanomag picit gyenge, de nem rossz. Szóval szerintem Panther... 😊
Azta, van ám maratás.
Inkább alapozás után térjünk erre vissza. Akkor tudjuk meg mi az amit eltakar az alapozó ebbõl a sok pillanatragasztóból.
Nagyon tetszik.
A köténylemezek környéke sorjás?
Inkább alapozás után térjünk erre vissza. Akkor tudjuk meg mi az amit eltakar az alapozó ebbõl a sok pillanatragasztóból.
Nagyon tetszik.
A köténylemezek környéke sorjás?
makett.tk
Egy hiba: nem az enyém! :-) Zvezda?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ha választhatnátok melyiket szeretnétek? (sorrend lenne a legjobb)
nono55 +1 már csak -65
stultus78 +1 már 0
<#hamm>#hamm>
nono55 +1 már csak -65
stultus78 +1 már 0
<#hamm>#hamm>
De, alapból azt hisxem -50 nél elrejti
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.