69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Kferro
    A legolcsóbb postaköltség 3709 Ft.
  • Mikoyan
    Igazából az m4-et csak odaírtam leggyakoribban hallott típusnak :D amúgy a su-17 M3-at néztem.1500 ft mennyi lehet postaköltséggel?
  • Kferro
    Vigyázz, mert ez az oldal, a neve ellenére nem magyar, hanem lengyel. Megegyezik a jól ismert model-making.eu-val.
    M1Garandnak igaza van: iszonyat drágán adják a maketteket. Ha valami mégis jó árban van, akkor is számolj a nem csekély összegű postaköltséggel, ami drágább, mintha Kínából rendelnél.

Melyik készletet nézted amúgy ki? S miért M4? Miért nem M3? :)
  • Petiii05
    Üdv. Lennének eladó makettjeim, méghozzá REVELL 1:72 és 1:76 -hoz méretarányú harcjárművek. Igen jó áron adnám 1500ft/darab. Egyenlőre M24 Chaffe, T-34/76 , Tiger II . Barátom diorammához akarta őket használni de egy hónappal a vásárlás után feladott az ötlettel mivel új hobbit talált így eladná őket. Akit érdekel irjon prvátot és érdeklődjön hogy van e még mert végesek a készeletek. Képet is ott küldök vagy e-mailon keressetek meg : [email protected]
  • Marci7
    Ingyenes.
  • M Csabesz
    Vki tudja, hogy a Szolnokon rendezett makett kiállításra mennyi a jegy? Tavaly kellet fizetni?
  • m1garand
    Az árakat láttad? :)
  • Mikoyan
    Kferro! Képzeld épp most rábukkantam egy oldalra ahol kapható,de sajnos most nincs készleten.A ritkább gépekből is van mint például a Mig-23-as.
    Keresgélj:http://www.super-hobby.hu/
  • Mikoyan
    Igen az M3-as.
  • Kferro
    Sajnos én sem találok.
    A Magyar Légierőben ugye az M3-as változat repült?
  • Mikoyan
    SZiasztok!Lehet magyarországon Su-22M4-es makettet kapni valahol? mert én sehol sem találok.Ha igen légyszi linkeljetek oldalt.Előre is köszi

Mikoyan
  • Bandzsi0001
    ami kelett nekem, igen :)
  • oneal1
    mert, hogy én mindent megkérdeztem?:D
  • Bandzsi0001
    Én viszont neked tartozom köszönettel, amint jó idő lesz már csak csinálnom kell és semmi kérdés köszi neked és mindenkinek :)
  • oneal1
    szoktam...:)

de ezt nem láttam!
  • Marci7
    Nem szoktad elolvasni, amit írunk?
    Ezt Kferro tökéletesen leírta:
    "A szükséges matricát körülvágod, s beleteszed egy vízzel teli tálkába. A matricát nem kell megáztatni, elég ha csak víz felületére fekteted a matrica alját. Amikor eltelik a kellő idő, kiveszed csipesszel a a matricát a hordozópapírral együtt, oda teszed a maketten, ahova kell, majd a papírt csipesszel kihúzod. Én eközben a matricát szike hegyével szoktam óvatosan ott tartani, majd a helyére igazítani."
    Előtte és utána Sofix, de ezt már tudod.
  • oneal1
    a matricák felrakásának mi a technikája?
  • Kferro
    Igen, az utóbbit szorgalmaznám.
  • oneal1
    bár jól átgondolva egyszerűbb volna a lekenni az apróbb dolgok nélkül és majd az átmosás után felragasztani őket. vagy tévedek?
  • oneal1
    rendben köszönöm! amúgy úgy értettem, hogy külön lefestem az apróságokat és ezeket felteszem és utána sofix stb...
  • Kferro
    Nem. Az apróbb alkatrészeket külön fesd le. A japánok csinálják azt a hülyeséget, hogy felpakolnak minden alkatrészt a járműre, de hogy utána hogy festik meg szépen, azzal nem foglalkoznak.
    Ettől eltekintve a sorrend, amit leírtál, jó.
  • Kferro
    Ebelinnel. Én a pisztolyból mindent azzal mosok.
  • oneal1
    nah így akkor már megvan minden ami kellhet:D

sorrendet kell csak rendbe raknom.

Még van pár alkatrész ami fel kell, hogy kerüljön a tankra, machine gun, ásó stb... ezeket fessem le, ragasszam fel, tehát minden legyen rajtaés utána sofix majd matrica, sofix, átmosás, befolyatás és matt lakk?:D
  • Marci7
    Sajnos víz nem szokott jó lenni, mert a tartály falára könnyen odaszárad. Erre alkohol a legjobb. Ecsethez viszont jó lesz a víz is, ha nem tudsz alkoholt használni.
  • Bandzsi0001
    Ezt mivel mosod ki a pisztolyból? (nekünk barna van itthon :) )
  • Marci7
    Viszonylag hamar.
  • oneal1
    amúgy ez mennyi idő alatt szárad?
  • oneal1
    enamel-re úgyis ráfér kis illat:D
  • Marci7
    Nyugi, a maketten nem fog annyira érződni, hogy milyen finom illata van! :D
  • oneal1
    aztak!:D köszi! nem gondoltam volna:)
  • oneal1
    zöldtea kivonattal:D:D:D

amúgy komolyan ez az?:D
  • Marci7
    Az az... :)

• Gubberx
    egyszerre lesz csillogó és illatos is a tankod :)
  • oneal1
    Kinyitottam, olyan mint vmi oblito:D

de ha ez az akkor majd visszamegyek, csak nem akartam hulyeseget venni:)
  • oneal1
    A sofixes cucc az padlofenyezo tisztitoszer? Mert ilyet lattam csak:S
  • m1garand
    Olive green Tamiya. Ennek a kicsit világosított keveréke lesz a kasztni külső színe. A képek sz@rok lehet azért.
  • Marci7
    Őszintén szólva a zöld nekem nem igazán tetszik. Milyen festék ez?
  • m1garand
    Scout car frissítés
  • m1garand
    Pont erről regéltem.
  • Gubberx
    Én is abba a hibába estem hogy olaj bázisú festékkel csináltam az alap színt és akrillal mostam át... Képeket inkább nem is mutatnék róla mert nem vagyok büszke a végeredményre :D