69149
-
Kferro #64699 A legolcsóbb postaköltség 3709 Ft. -
Mikoyan #64698 Igazából az m4-et csak odaírtam leggyakoribban hallott típusnak :D amúgy a su-17 M3-at néztem.1500 ft mennyi lehet postaköltséggel? -
Kferro #64697 Vigyázz, mert ez az oldal, a neve ellenére nem magyar, hanem lengyel. Megegyezik a jól ismert model-making.eu-val.
M1Garandnak igaza van: iszonyat drágán adják a maketteket. Ha valami mégis jó árban van, akkor is számolj a nem csekély összegű postaköltséggel, ami drágább, mintha Kínából rendelnél.
Melyik készletet nézted amúgy ki? S miért M4? Miért nem M3? :)
-
Petiii05 #64696 Üdv. Lennének eladó makettjeim, méghozzá REVELL 1:72 és 1:76 -hoz méretarányú harcjárművek. Igen jó áron adnám 1500ft/darab. Egyenlőre M24 Chaffe, T-34/76 , Tiger II . Barátom diorammához akarta őket használni de egy hónappal a vásárlás után feladott az ötlettel mivel új hobbit talált így eladná őket. Akit érdekel irjon prvátot és érdeklődjön hogy van e még mert végesek a készeletek. Képet is ott küldök vagy e-mailon keressetek meg : [email protected] -
Marci7 #64695 Ingyenes. -
M Csabesz #64694 Vki tudja, hogy a Szolnokon rendezett makett kiállításra mennyi a jegy? Tavaly kellet fizetni? -
#64693 Az árakat láttad? :) -
Mikoyan #64692 Kferro! Képzeld épp most rábukkantam egy oldalra ahol kapható,de sajnos most nincs készleten.A ritkább gépekből is van mint például a Mig-23-as.
Keresgélj:http://www.super-hobby.hu/ -
Mikoyan #64691 Igen az M3-as. -
Kferro #64690 Sajnos én sem találok.
A Magyar Légierőben ugye az M3-as változat repült? -
Mikoyan #64689 SZiasztok!Lehet magyarországon Su-22M4-es makettet kapni valahol? mert én sehol sem találok.Ha igen légyszi linkeljetek oldalt.Előre is köszi
Mikoyan -
#64688 ami kelett nekem, igen :) -
#64687 mert, hogy én mindent megkérdeztem?:D -
#64686 Én viszont neked tartozom köszönettel, amint jó idő lesz már csak csinálnom kell és semmi kérdés köszi neked és mindenkinek :) -
#64685 szoktam...:)
de ezt nem láttam! -
Marci7 #64684 Nem szoktad elolvasni, amit írunk?
Ezt Kferro tökéletesen leírta:
"A szükséges matricát körülvágod, s beleteszed egy vízzel teli tálkába. A matricát nem kell megáztatni, elég ha csak víz felületére fekteted a matrica alját. Amikor eltelik a kellő idő, kiveszed csipesszel a a matricát a hordozópapírral együtt, oda teszed a maketten, ahova kell, majd a papírt csipesszel kihúzod. Én eközben a matricát szike hegyével szoktam óvatosan ott tartani, majd a helyére igazítani."
Előtte és utána Sofix, de ezt már tudod. -
#64683 a matricák felrakásának mi a technikája? -
Kferro #64682 Igen, az utóbbit szorgalmaznám. -
#64681 bár jól átgondolva egyszerűbb volna a lekenni az apróbb dolgok nélkül és majd az átmosás után felragasztani őket. vagy tévedek? -
#64680 rendben köszönöm! amúgy úgy értettem, hogy külön lefestem az apróságokat és ezeket felteszem és utána sofix stb... -
Kferro #64679 Nem. Az apróbb alkatrészeket külön fesd le. A japánok csinálják azt a hülyeséget, hogy felpakolnak minden alkatrészt a járműre, de hogy utána hogy festik meg szépen, azzal nem foglalkoznak.
Ettől eltekintve a sorrend, amit leírtál, jó. -
Kferro #64678 Ebelinnel. Én a pisztolyból mindent azzal mosok. -
#64677 nah így akkor már megvan minden ami kellhet:D
sorrendet kell csak rendbe raknom.
Még van pár alkatrész ami fel kell, hogy kerüljön a tankra, machine gun, ásó stb... ezeket fessem le, ragasszam fel, tehát minden legyen rajtaés utána sofix majd matrica, sofix, átmosás, befolyatás és matt lakk?:D -
Marci7 #64676 Sajnos víz nem szokott jó lenni, mert a tartály falára könnyen odaszárad. Erre alkohol a legjobb. Ecsethez viszont jó lesz a víz is, ha nem tudsz alkoholt használni. -
#64675 Ezt mivel mosod ki a pisztolyból? (nekünk barna van itthon :) ) -
Marci7 #64674 Viszonylag hamar. -
#64673 amúgy ez mennyi idő alatt szárad? -
#64672 enamel-re úgyis ráfér kis illat:D -
Marci7 #64671 Nyugi, a maketten nem fog annyira érződni, hogy milyen finom illata van! :D -
#64670 aztak!:D köszi! nem gondoltam volna:) -
#64669 zöldtea kivonattal:D:D:D
amúgy komolyan ez az?:D -
Marci7 #64668 Az az... :)
-
#64667 egyszerre lesz csillogó és illatos is a tankod :) -
#64666 Kinyitottam, olyan mint vmi oblito:D
de ha ez az akkor majd visszamegyek, csak nem akartam hulyeseget venni:) -
#64665 A sofixes cucc az padlofenyezo tisztitoszer? Mert ilyet lattam csak:S -
#64664 Olive green Tamiya. Ennek a kicsit világosított keveréke lesz a kasztni külső színe. A képek sz@rok lehet azért. -
Marci7 #64663 Őszintén szólva a zöld nekem nem igazán tetszik. Milyen festék ez? -
#64662 Scout car frissítés -
#64661 Pont erről regéltem. -
#64660 Én is abba a hibába estem hogy olaj bázisú festékkel csináltam az alap színt és akrillal mostam át... Képeket inkább nem is mutatnék róla mert nem vagyok büszke a végeredményre :D