Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy marja a müanyagot de maketten még nem volt vele ilyen problémám legalábbis dragon,rewll,hasegawa,trumpeter,heller,italei müanyagokkal jól barátkozik :D
De a pisztolyom dobozának átlátszó fedelét már megmarata a nitró gõz 1 folton xd
majd csinálok képet :)
Az enyémen épp most fejeztem be a befuttatást, holnap koptatom, aztán sár, por, stb... :)
Ennek is lockolt már a bootloadere?
De a neve tetszik natúr nitro hígító XD.
makett.tk
T-34 hez egy kis segítség :)
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Maratást hol vetted?
megvettem eztet
meg ezt:
és ezeket a festékeket néztem hozzá, szerintetek jó, vagy kell még valami másféle is?
Modelmaster FS Enamels 15ml - no.1717 Dark Sea Blue ez lenne a gép színe
Modelmaster FS Enamels 15ml - no.1781 Aluminum
Modelmaster FS Enamels 15ml - no.1795 Gunmetal
Modelmaster II Enamels 15ml -2040 Aircraft Interior Black
Modelmaster II Enamels 15ml -2062 RAF Interior Green
megamakettrõl rendelném meg, bár ott nem találtam enamelhez hígítót...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Na majd megpróbálom mert még fehérre ki is festettem óvatosn de aztán mondom jöhet a pupilla de én lettem pupilila a méregtõl hogy csak 1 fekete szemgolyó lett xd
Am szinte csak enamellel festek mert akrilból talán csak 6 színem van kb.(ezüst, kék, vasmetál, szürke, barna, fekete)
Rendesen fel van nagyítva...
De még nemtudom, majd attól függ hogy lesz belépõre pénz, mondjuk betegség miadt BNV-n nem voltam lehet bepótolom ott <#hamm>#hamm>
mondjuk független mindentõl de a sulim is Bolyai János
a Váci úton Pesten
Bajba vagyok vele :D
Tegnap azt írtad, közel laksz Budapesthez. Szombaton lesz a Bolyai makettverseny, nem jössz el?
De az a dobozban van, nem? :)
Ezért nem kell új pisztolyt venni, csak tömítõgyûrûket, egy készlet pár száz Forint. Ha jól sejtem, a Replica-nak is van.
"Én bezzeg a következõ makettemet szimplán dobozból fogom megcsinálni. :D"
...csupán két lap gyári maratással... :D
"Marci festéked van mindenhez?"
Egy Gunze Olive Drab kéne, meg talán egy fehér, de még nem merem biztosra mondani. Mikor szeretnél rendelni? Nekem nem olyan fontos.
Marci festéked van mindenhez?
Ha az észter megeszi a pisztoly tömitéseit akkor inkámm Gunze. Amúgy is rohadt büdös.
Az új készleted erre tökéletes is lesz. Abban egy deka maratás nem lesz, igaz? ;)
Én bezzeg a következõ makettemet szimplán dobozból fogom megcsinálni. :D
Nem azt mondtam, hogy ne észter hígítóval csináld, csupán annyit, hogy ez a hígító nem szereti a tömítéseket. De a Gunze saját hígítója is ugyanilyen erõs, észter alapú hígító.
makett.tk
Én meg éppen le akarok szokni róla.
Csak akkor sem értem, hogy miért akar manapság mindenki feljavítani, meg rezezni... :)
[email protected]
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kferro:
Dolgoztam már maratással párszor magamnak is meg ismerõsnek is a festést kell még gyakorlnom azért van a kv1 :D
Ezt most azért szeretném megvenni mert sikerült összakaparni 1 kis pénzt, épp akciós, nem volt Tamiya-m és nagyon kiváncsi vagyok rá még ofõm. is áradozik róla, mondjuk õ motorokat épít...
Valami ilyesmire gondoltam de nem vagyok otthon ebay-en max vatera meg hazai makett boltok
Én nem ajánlanék neked hozzá semmilyen kiegészítõt, semmilyen maratást. Az a makettezésnek egy magasabb szintje. Javaslom, hogy szimplán dobozból építsd meg. Minél bonyolultabb egy makett (márpedig maratással azzá teszed), annál nagyobb a valószínûsége, hogy kudarc fog érni. Elõbb tanulj meg szépen és tisztán ragasztani, építeni, festeni.
Örülök a választásodnak! :)
De nem te kezdtél el nemrég egy Trumpeter KV-t?
"Tudtok ajánlani hozzá belföldön beszerezhetõ maratást? meg hasonlókat pl: csõ..."
Sajnos itthon nem nagyon lehet ilyesmit venni, esetleg Budapesten, de külföldrõl mindenképp olcsóbb.
Minden jólment?
Am szerdán megyek megvenni a Tamiya Panther A -t
Tudtok ajánlani hozzá belföldön beszerezhetõ maratást? meg hasonlókat pl: csõ...
makett.tk