Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.afv-news.com/video/?tubepress_page=1
makett.tk
Adam Wilder DEALING WITH PHOTOETCH
Van valakinek angol nyelvû verziója?
makett.tk
Van tõle mi tanulni. Alap szerszámai vannak. Szerintem õ épít a világon a legszebben.
makett.tk
juteszembe nincs valakinek panther/jg panther lánctalpa valami gagyi azse baj hogyha hiányos,töröttstb..
Ennek is lockolt már a bootloadere?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
200Ft-volt... Jó lesz megtanulni zimmerit-elni
és ha meglesznek a maratások a pantherez annak a régi cuccaival kiegészítem és csinálok 1 kiégett tankot belõle 😄
Irigyellek érte... 😉
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Igen, a Gunze-t lehet hígítani a Tamiyával.
szerintetek?
nomeg matt lakk csak hobbycolor H20 van és tamiya x20a nevü higitó ezek használhatóak együtt?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
akkor lehet viszem, másnem nem veszem elõ 😄 haveromnak nokia n8-a van azzal fogok fotózni 😄
Hogy ne lepõdj meg nagyon, én 13 éves vagyok! 😊
Küldök mindjárt egy telszámot.
Akkor énmeg viszek kamerát, talán még álványt is (szerinteketek vigyek álványt? márhogy elfér?)
Kül majd holnap adok mobilszámot vagy fordítva és ha ottvagyok akkor hívlak vagy viszont 😊
és ha nem vagyok indiszkrét hány éves vagy?
szerintem igencsak hasonló mint én 😊
Itt tudod megrendelni. 2-3 hét amíg megérkezik, de hidd el nagyon megéri.
Vízzel simán felhígítod odakened ahova kell, pár perc múlva meg is ragad. Nem látszik utána semmilyen csurgás nyom vagy ilyesmi mint a pill. ragasztónál.Nagyon kis dolgokat öröm vele ragasztani.
UT:Valakit érdekel: 155 mm-es L/52 esztergált 1:35 ágyúcsõ, sajna lángrejtõ nélkül

Bandzsi, én megyek, de tudtommal más innen nem jön.
http://svsm.org/gallery/armor
makett.tk
-A vásárlás a fese dolgozatok miadt péntekre halsztom...<#falbav>#falbav>
-Bólyaira valószínüleg szombaton megyek haverommal, ki jön még ?

😊 Baromi jó lett.
Szerintem te már ne mond magadra hogy kezdõ!
A Pantherem elküldöm neked elkészítenéd, aztán visszaküldöd ha kész 😊

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI