69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • m1garand
  • m1garand
    Másik szögből:
  • m1garand
    35db panzer I, vagy 3db JT tömegével azonos a Maus. A torony nehezebb min egy Párduc.

Próbálják a tornyot elvontatni.
  • m1garand
    Igen ez fura.
    A walkaround kulcsszó a titok.

Link

Ill. inside

Link
  • pirdi
    Nem tudom, hogy mennyit fecceltél a keresésbe, én beirtam: M4A1 Sherman inside. Rengeteg képet dobott ki de ezekről el lehet jutni az oldalakra ahol több van. Itt egy példa:
    http://planetarmor.com/forums/showthread.php?p=62984

Kicsit lassan tölti be!
  • Beni521
    Sziasztok! Kicsit off, egy kis segítséget keresek. Egy készülő videojátékhoz kell M4A1 Shermant modelleznem (tehát öntött testű shermant), és referencia képekre lenne szükségem. Ami fontosabb lenne, hogy belülről hogy néz ki, 1-2 képet találok google-val, de azokkal esélytelen megcsinálnom részletesen, illetve kívülről is vannak bizonyos részletek, amikre nem találok képeket. Ha van valakinek részletesebb sherman makettje, ami esetleg belülről is ki van dolgozva, vagy ismerőse akinek van részletesebb sherman makettje, vagy tudna ajánlani valami oldalt ahol ki van vesézve a sherman felépítése szőröstül-bőrüstül képekkel, vagy van valami ismerősötök akinek van egy igazi shermanje, vagy BÁRMI segítséget tudna nyújtani, legyen szíves szóljon, írjon ide a topikba, privátba, emailbe (tbeni.521 kukac gmail.com) akármi… :) Előre is köszönöm!
  • Jeffjohnson
    egy pár pz3 kijött volna belőle :D
  • Marci7
    Köszi!
  • m1garand
    Mig Jimenez féle keverék. XF60, XF57, X22, XF2 + X20A
  • lackoka25
    Durva az a sok kerék :)
  • Marci7
    Elég komolyan néz ki! :)
    Mi az alapszín?
  • Bandzsi0001
    Az-az, AC3D-Maya, és ez sok kerék tényleg ilyesztő :D
  • Kferro
    Hú, ez a kép nagyon durva!

Ennyi kereket!
  • Kferro
    Mi ez, Farm Simulator? S mivel csináltad? Jól néznek ki!
  • m1garand
    Maus frissítés
  • Al Age
    Köszönöm szépen, én is épp tegnap találtam ezt a kis leírást, gyűjtök most minden tippet.
  • stultus78
    Ezt most találtam. Olvasd el hátha segít.
  • Bandzsi0001
    OFF:
    Igaz nem makett hanem modell de hátha érdekel :D (mindkettőt én készítettem :D )

• McFrost
    1:35
  • Al Age
    Közben beugrott, hogy a repülőim voltak 1:72-esek, a tankok gondolom akkor nagyobbak...
  • Al Age
    Köszönöm, akkor egy próbát mindenképp megér. :)
    1:72-esek a tankok, ugye?
  • McFrost
    Ó anyád!

• McFrost
    Mutatok képet amit én csináltam gunzéval, kék kupakos, szerinted besimult? :D

• Al Age
    Az előző kérdés továbbra is aktuális, azonban itt egy újabb. :)
    Az első féknyergek márkajelzésein gondolkodom. Kép.
    Maga a felirat bele van süllyesztve a féknyeregbe plusz matrica is van a szetthez. Kérdésem, hogy ha használok feszítőt és lágyítót, akkor az a matrica rendesen bele fog süllyedni a helyére? Az egész felirat 6 milliméter hosszú...
    Nyilván a fenti lenne a legjobb megoldás, de kétségeim vannak vele kapcsolatban, annyira apró az egész, nem tudom elképzelni, hogy ezek a csodaszerek ennyit tudnának alakítani a matricákon. Gondolkodom azon, hogy vagy kigittelem simára az egészet és úgy teszem rá a matricát, vagy pedig matrica helyett festeni fogom.
    Esetleg ezzel kapcsolatban tud valaki tippet adni?
  • Al Age
    Leírom inkább konkrétan mit szeretnék.
    Egy Tamiya Ducati Desmosedicit fogok elkészíteni és amiért a feszítős/lágyítós kérdést feltettem az konkrétan "karbonozással" kapcsolatos.
    Ilyen karbon matricát vettem és ezt szeretném felvarázsolni konkrétan például a hátsó sárvédőre. De ehhez hasonlóan lehet, hogy a légszűrőház is kapna belőle.
    Ezek után tudtok tippet mondani, hogy lehetne ezt a képeken láthatóhoz hasonlóan szépen megvalósítani?
    Úgy gondoltam, hogy maszkolószalaggal csinálok egy tejes maszkot, ami alapján méretre vágom a matricát és ezek után a csodaszerek használatával megpróbálkozok valahogy felapplikálni azt a helyére.
  • m1garand
    Pedig a feszítő a lényeg!
  • Al Age
    Köszönöm mindkettőtöknek.
    Microscale Set és Sol is van a megamaketten.
    A banner alatt linkelt oldalon nézelődtem, ott a Gunze kék kupakosát (ez a feszítő, ha minden igaz) nem nagyon ajánlják, több hozzászólót is találtam akik csak a lágyítót használják, ha kell.
    Tamiyából meg nincs is külön feszítő és lágyító, az említett Mark Fit használati leírásánál olvasható, hogy a matricázandó felületre is kenjük, aztán meg rá a matricára is.
    A Gunzéval és a Tamiyával az a bajom, hogy neten idehaza nem találtam olyan helyet, ahol raktáron is lenne - eBay-en viszont van.
  • Marci7
    Szia!

Nekem eddig a Microscale-hez hasonló Aeromaster lágyító-feszítőjével volt dolgom, azok elég jók, bár nem tudom, hol lehet ilyet venni. A Gunze cuccokat elég sokan használják, a képeken látott eredmények alapján elég jók. A Tamiyát nem igazán ismerem.
    Az írásod alapján úgy értem, hogy csak lágyítót szeretnél venni. Ennek nem hiszem, hogy sok értelme van, ha már veszel, vegyél feszítőt és lágyítót is. :) Tamiya matricához sajnos szükséges is, mert szörnyen vastagok... :( Nekem a lentebb látható Tamiya Zero-m matricái néhány helyen be sem simultak a panelvonalakba, pedig többször is átkentem.
  • m1garand
    Gunze-t használok. OK.
  • Al Age
    Sziasztok!

Tamiya makett matricázásához szeretnék matrica lágyítót venni, melyiket érdemes?
    Gunze Mr. Mark Softer (zöld kupakos)
    Tamiya Mark Fit (sima vagy Strong?)
    Microscale Micro Sol

Előre is köszi!
  • stultus78
    Persze a lámpa testet át kellett fabrikálni.
  • stultus78

Ebből alakítottam át. 2 Nagyobb foglalattal.
  • m1garand
    Miféle fajta az a csíptetős izzófoglalat amit használsz, a fotós izzókhoz?
  • m1garand
    Köszi a képeket.
    Téged sem fúj el a szél. :)
  • m1garand
  • McFrost
    Szolnoki képeim:
    link
  • Freeda Krueger
    Hogy megéri e azt nem tudom....
    link
  • Bandzsi0001
    Köszi mindenkinek!

Am, ICM? 3500+póstát ér az?
  • Freeda Krueger
    Makettinfon nemrég(tegnap) kínáltak egy ICM Berge Panthert.
    Nem pont ugyanez a felépítmény,de hasonló.

És boldog szülinapot :)
  • m1garand
    Gratula!