Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kipurcant a 800ft-os vakum, ezért megint csak lámpákkal tudtam megvilágítani.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Pilka fûrészlapot 500Ft-ért lehet venni. Ha jól használod, sokáig kitart. Viszont a kb. 1500Ft-os befogó nyelet már nem akartam megvenni, de megbántam, mert azóta el is repedt, így kb. használhatatlan. 😞
nincs valakinek egy használaton kívüli pilótája? 1 sört adok érte. 😊
Miért? 😊
Persze, lehet kapni mindenféle vágólapokat, fûrészeket, de van aki ezeket (esetlegesen csöppet sem alacsony áruk miatt) nem engedhetik meg maguknak.
1szer csináltam hasonlót akkor forró rézlappal csináltam és egyedül 1 szál lett azt meg ujjal lelehetett pödörni
Most hogy mondod a fûrészlapot, multkor találtam neten fotómaratott fûrészlapot szikéhez
De a gilettepenge valóban jó hozzá. Annyit kell tenned Bala, hogy egy késsel a borotvapenge élére merõlegesen elkezded ütögetni a borotvapenge élét, ami így egy idõ után úgy fog kinézni, mint egy kisméretû fûrész. Szépen végigmész a penge teljes hosszán, s ha úgy érzed, hogy az ütögetés következtében a "fûrészfogak" túlságosan kiállnak a síkból oldalra, akkor egy finom csiszolópapírral meg tudod csiszolni.
Nagy elõnye ennek a megoldásnak, hogy olcsó megoldás, és roppant vékony fûrészt kapsz, ami nem elhanyagolható szempont. Ráadásul igen bevállt, mert már vagy 20 éve használom jómagam is. 😊
nekikezdtem a törzsnek, meg a motornak.
FAMO összehasonlítás Rewell-Trumpeter
Nana, csak nem szidni a Revellt. 😊
72-es méretarányban a Dragon mellett a Revell gyártja a legjobb harcjármû maketteket. Ráaádásul épp a napokban olvastam valamelyik korábbi Pro Modellben errõl a Famoról, s ott igen pozitív véleménnyel voltak róla.
Jobst Hermeyer egy review-ban tömören így fogalmazza meg a véleményét errõl a makettrõl:
"The Revell Famo is a super model."
Szóval annyira rossz makett csak nem lehet... 😊
de végülis úgy talátam szekrény végébe 😄
már ki is találtam van a Nashornom és arról levan törve az ágyúcsõ rögzítõ meg "nekem" kicsit ferde a csõ...
és ezt berakom 1 félig összedõt kis házba aztán majd a famo kihúzza onnan 😄
1:72-es?
makett.tk
Vaooo ez nagyon kemény.Errõl szedd le a lánctalpat szerelni 😊
Én ezt a ledes megoldást tutira megcsinálnám...
csak én a kapcsolót elrejteném valami tereptárgynak pl.: vasuti váltó vagy hasonló
http://www.knminis.com/2012/04/t-90a.html
makett.tk
Próbáltam vékonyan fújni ezért nem fogta be sok helyen, karcolásikat is megpróbálom javítani,csiszolni. A csõ tartókonzola mindíg kitört építésnél, elég sokat szenvedtem vele, de már nem akarok hozzányúlni. Oldalszoknyákon mindkét oldalt maszkolószalag maradt ezért azt is javítom és lefújom megint.
A lényeg: csiszolom, újra lealapozom és figyelek a szöszökre. (elfelejtettem elõtte lemosni. Meg is látszik.)
Második kör után újra dobok képeket. <#worship>#worship>
De nagyon szöszös lett, azt le kéne csiszolni és újra fújni, különben a festésen is át fog ütni.
Itt-ott mintha kiszõrösödött volna a fújás.
Az MG irányzékát nem fogta be.
Kicsit több fény kéne a képhez.
Nagyon kafa lesz ha azt 100kg szöszt eltávolítod.
Nem mostad le rendesen vagy a friss festékbe szállt bele?
Én festés után azonnal zacskóba dugom és abban hagyom megszáradni.
Egy-két helyen elég nagy karcolások vannak oda mehetne még egy kis alapozó hátha tompít az árkokon.
A torony mögötti csõvel valami nem stimmel olyan furák a tartó konzolok.
makett.tk
Pár másodpercig azt hittem, a gyári Zvezda képeket látom.
Javaslom, hogy töltsd fel inkább egy albumba õket, s így nem kell egyenként linkelni. Most nézem, hogy az utolsó képen Marci is rajta van. 😊
Amúgy csak tegnap derült ki számomra, hogy mi találkoztunk szombaton. 😊
itt 1 töredék késöb még tudok tölteni ha érdekel titeket...
Ezek meg az udvarról