69149
-
#65139 Mit találtam http://karopka.ru/catalog/tank/ Érdemes nézegetni a képeket vannak szép makettek. -
Marci7 #65138 BTR-80:
BTR-80A:
-
Kferro #65137 Miben különbözik a két torony? -
#65136 Irkálj más fórumokra is hátha van akkor valakinek feleslegbe. -
#65135 Ha a fényhídra gondolsz akkor nagyából már kitaláltam de ink az a problem hogy "80"-as a torony nem "80a" , szóval azt is átkell alakítani
(a régi kitekbe még bennevolt mindkét torony, enyimbe már csak az új :/ ) -
#65134 Aaahaaa. Sikerült a szirénát kigondolni hogy hogy csinálod meg? -
#65133 Ide lesz beszerkesztve, nameg még a hátuljára és az orrába is 2-2 ,összesen van rajta 10db villogó+fényhíd
-
#65132 Mire fogod használni? -
prussian #65131 Sziasztok !
Hátha valaki örömmel tudná itt használni a továbbiakban:
Eladó egy TIP BS 170 fűrész gépi lombfűrész kis asztali szalagfűrész
további infó itt:
Gépi lombfűrész , szalagfűrész
Köszi, Üdv: Péter -
Piros 5mm led és 2x1+1mm es fénykábel (optikai kábel)
https://lh4.googleusercontent.com/-wcjCVFdweGs/UWQiL8Y7oaI/AAAAAAAAAfs/Rw5FlFSh7rY/s898/DSCF0648.JPG
egyik fele ablak felé fordítva is világít, leddel majd mutatom :)
-
#65129 Sajnos nekem sincs olyan ismerősöm. -
Kferro #65128 Szétszedtem,, s vizsgálom, hogy mit lehet vele kezdeni. Vagy a másik mego9ldás az lenne, hogy tetetnék rá egy hűtőgépkompresszort, az csendesebb is lenne. De sajnos nincs már, aki megcsinálná nekem. -
#65127 Jujj ilyenkor mit lehet csinálni? -
Kferro #65126 Szombat délután festettem a Messzert, s épp egy kisebb hibát javítottam ki, s utána már a fényes lakk jött volna a matrica alá, amikor "beállt" az egyik dugattyú.
-
#65125 Auuu . Mi lett vele? -
Kferro #65124 Értem. Kezdd el festeni a Messzert, ha én már nem tehetem, mert tönkrement a kompresszorom... -
#65123 Mert nem égett el :)
Èrtem mit akarsz mondani. Majd nézek képeket hogy pontosítsam. -
#65122 De ha matrac, akkor az egyik fele miért ép? -
#65121 Matrac akart lenni. Majd megy még rá törmelék is. Tapéta lesz fent leszakadva, kicsit kormosan. A parketta is folyamatban van.
Csak időm nem nagyon van.
A messzer is halad kijavítottam az illesztési hibákat. A futómű és a szárnyak teljesen kész vannak. Kabintető és festés van hátra. -
#65120 Felülre égett parketta, a fal legyen valamilyen gyerekszoba színű kormos szintén. Amúgy kúrta jó, egyedül azt a rugós izét nem értem. -
Kferro #65119 Nem rossz, de inkább a Messzert csinálnád... :D
Viccet félretéve, nagyon tetszik, amit csinálsz. A részletekbe nem megyek bele, Marci elég alaposan kielemezte, de az összhatás nekem nagyon bejön.
Külön öröm látni, hogy csak rátetted a macit. :) -
lackoka25 #65118 az iszap és a sár jól konzervál nálunk 8 millió éves ősfákat találtak igy konzerválva :) -
#65117 hmmmm jó ötletek.
Törmeléket még festem akkor, megégett tapéta és a parketta nekem is eszembe jutott már dolgozom rajta,lefolyások rendben lesznek ha felraktam a hót. Kormon még igazítok fekete pasztellkréta porral.Ha a gép is rajta lesz akkor látom majd igazán mi kell még rá.Kösz a tippeket.
-
#65116 -
Marci7 #65115 Szépen halad!
A föld színe nagyon tetszik, de a törmelék "világít" rajta, szerintem inkább fesd még azt is. Aztán mehetne rá sok por, mivel ugye leomlott a fal.
Belül is jól néz ki, csak még kissé egyhangú, a törmelék biztos dob rajta. Esetleg megégett tapéta darabok, bútorok vagy ilyesmi?
Felülre szerintem mehetne szintén tapéta, itt-ott kiégve, a padlóra pedig törött parketta, meg oda is törmelék.
A falon a nedves részek nagyon élethűek! Esetleg egy kis zöldes lefolyás is mehetne ide-oda, meg erősebb barnás is (mint amilyen volt, csak nem annyi). A korom is nagyon jó lett/lesz, látom kicsit szürkítettél rajta. Én a közepét visszafújnám feketével, hogy csak a szélén maradjon egy kis szürke, esetleg sárga/barna is mehetne a szélére, de csak minimálisan.
A falat mondjuk sajnálom, hogy nem sárgán hagytad, szerintem sokkal, de sokkal jobban mutatna!
Figurák is lesznek?
Gratulálok, eddig nagyon tetszik! -
#65114 A lengyeleknél egy 'orosz' Matildát találtak teljesen épen egy folyóban. -
raptor22 #65113 Kis érdekesség
Mintha gyári új lenne:) -
#65112 DÚRVA!!!!!!!!!!!!! -
#65111 NNo egyenlőre ez van. Az épület belsejébe még akarok rakni törmeléket ami nem teljesen fekete. A felső emelettel nem tudom még mit kéne tenni mert így elég furcsa. Talán kimeszelem a falat meg valamit teszek a padlóra. A törmelékre ahol nem áll a T90 teszek még hófoltaokat és lakkal nedvesítem itt ott.
Ötlet , észrevétel jöhet.
-
Bala10 #65110 -
#65109 Száraz ecseteléssel fakítottam a megfolyásokon. A füstöt holnap megcsinálom. Nem akarom a kormot bántani mert ha hozzányúlok megint túlzásba esek és kezdhetem megint elölről :)
A törmelék rögzítve van olyannyira hogy akár csiszolhatnék is vele :)
A törmeléken csak átmosást tervezek, pasztellkrétával reszelek rá pár árnyalatot és annyi. majd meglátom hogy néz ki. -
Marci7 #65108 Ja, értem! Szerintem sikerült is elérni a célt, tényleg olyan hatása van. Kicsit talán még lehetne rajta fakítani (átködöléssel?), ahogy írtad is.
Akkor a kormozáson még javítasz, ahogy a képen látszik, vagy így marad? Így sem rossz.
A törmeléket már fixáltad és így fogod festeni, ugye?
Várom a folytatást! :) -
#65107 A sarat persze nem a házra akarom csak rosszul fogalmaztam. -
#65106 Hát őszintén szólva a barna lefolyással akartam egy nedves hatást kelteni mert sarazni és olvadó hót is akarok majd rá tenni. A törmeléket még nem tudom hogy milyenre festem. lehet hogy kap egy kis barnás színt meg sarat. Arra is egy kis hó és annyi.Jó kép, Elraktam. -
Marci7 #65105 -
Marci7 #65104 -
Marci7 #65103 Na, ez így már nagyon jó lesz! :) Kár, hogy nem maradt a másik szín, nekem az jobban tetszett. A barnás lefolyásokat nem igazán értem, hogy keletkezhettek volna a valóságban, de jól néznek ki... :) A kormon talán még annyit lehetne finomítani, hogy egyenesebben menjen felfelé, egészen a másik ablak aljáig.
A törmelékes rész is elég jól néz ki, kíváncsi leszek a festésére is... :)
Hajrá, szép lesz! -
Mikoyan #65102 Hali! Tud valaki linkelni egy oldalt ahonnét tudnék beszerezni Mig-23 1:48-as makettet? előre is köszi
Mikoyan -
Mikoyan #65101 Hú bocsi a link nemjó de a jobb felső sarokban írd a keresőbe hogy Tiger! :)válogass kedvedre :D
-
Mikoyan #65100 http://www.makettinfo.hu/index.php?jobb=model/airplanes_helicopters&&hash=#_
olvasd ezt el! :)
Az ecset makettezőecset legyen.
Először nézd meg,hogy milyen színűre akarod és a makettes oldalakon tudsz festéket is vásárolni.(minta van mellettük a képen)
A makettezés nagyon jó hobbi !