Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megakarok alakítani egy német nehéz páncélos klánt aki akar jelentkezzen!!
Kikötés csak egy hogy német nehéz páncélos lehet 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A posta is drágább meg a termékeknek is fel ment az ára hmmm.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Jövõre többet foglalkozom majd vele.
Ennek is lockolt már a bootloadere?

makett.tk
Pl: Mig Jimenez az acyril -os videójában a befolyatást Wash Lavado Sepia -áttetszõ akril, sötét barna - ami ugye akril az akril alap festékre egy perc alatt betonkeményre megszárad és airbrush cleanerrel szedi vissza a felesleget. Hát tudod mikor viszek fel az akril alapszínre airbrush cleanert elmehet a francba, a befolyatást lakkozás után olajalapú sötét színezett hígítóval csinálom amit simán vissza szedek tiszta ecsettel és nem sérül az alapfestés.
makett.tk
A MIG külön ajánl egy mixet amit 4 színbõl lehet összekeverni,
azzal mostam át és MIG thinner for washes volt a hígítója!
lackoka-Nekem így jobban bejön, vizsont a felsõ oldalak (teteje) azok kicsit furák nekem, azzal a bordó beütéssel
Átmosás után! nekem jobban tetszett elõtte!
Downhill!!
makett.tk
Nemrég kezdtem el foglalkozni a makettezéssel és beszereztem ezt a szépséget: T26E3, a ragasztással még csak csak elboldogulok viszont a festéshez és az apróbb részletek kidolgozásához szívesen fogadnék tanácsokat hogy mit mivel, mikor fessek le (pl ragasztás elõtt után), Elõre is köszönök mindennemû infót. 😊
makett.tk
Képekkel gazdagon illusztrált leírása, a planetarmor.com-ról.
Fórumból összerakott pdf
makett.tk
(Mondjuk ez az erõs kiemelés szerintem nagyon nem élethû, ennél még a Color Modulation-nek is több köze van a valósághoz... 😊 )
Tényleg nem néz ki hibának ahol feljött a festék. Szerintem a zimemritezett részeken ahol zöld folt van ott csináld meg kisebb-nagyobb mértékben ugyanezt, vagy esetleg szárazecseteld az alap sárgával.
A másik oldal ilyen lett a nulla sétszakadt kis darabokra akeresz meg nagyon lentre került 😞<#falbav>#falbav>
😊
makett.tk

makett.tk