Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nám jó...hotlink

Seaweed

kbx
Nincs, és nem is lesz, majd a te hajódon leszek kalóz :DD Kata meg retteghet:))

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Jagi
Van, vagylesz hajód? Mer' ha igen, akkor lehecc te is kalóz.

kbx
Kit, a Katát?? Akkor jövök én is :PP

Jagi
Én leszek a kalóz és majd jól az árbóchoz kötözöm :D

Jagi
Nám jöhetsz... ok, hogy van raja is ágyú de ekkora?! Csak "régiellel" szabad.
Kalózosat fogunk jáccani : )

Sziasztok!

Egy kis érdekesség...
WRC!

http://nemethdekor.fw.hu

DJ Skyline
meg még akad 1 ilyen

DJ Skyline
én is beszállhatok?:D

ezekkel jönnék:

a tengó állítólag merülõképes!
<#wow2>

Jagi
Ha megcsinálom az enyémet is
majd játszunk tengeri csatásat?

Kata
Lassan haladgattam vele, de most egy hete áll a munka, várom egy kiegészítõ megérkezését, addig nem tudok továbblépni.

[/cserf][/fülünyúl]

Jagi
Akkor, hepi börzdéj! : )

geronimo77
Boldog szülinapot MikX!!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

kbx
Boldog szülinapot MikX!!

Seaweed
ugye?! <#wilting>
Glpetyus

cöh

Glpetyus
hali
mi a pálya a hajóval? :)

Hali
SZerintem engem itt nem negyon ismertek mert nagyon ritkán vagyok itt fenn.De most kaptam egy óriási hirt:NÉmetországba él egy ismerõsöm és ott van egy makettbolt.Most van leárazás és ott most egy kb 8000ft-os makettetmeg lehet kapni 1500-ér.ez igaz sajna csak annak jó akinek vannak ismerõsei No-ba de ne csüggesjetek ha akarjátok rendelek az ismerõsömtöl nektek is egy csomó makettet(Én már lefixáltam vele kb 10 makettet amit kb egy hét múlva meg is kapok)Ha akarjátok hogy rendeljek nektek is Írjatok.:[email protected]
Kata
BSZ!

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Nahh, mind1, akkor ígymarad már

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
nem lehet már sehogy!

MikX
THX mindenkinek!
De senki nem tudja, hogy meg lehetne-e változtatni vhogy?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
hpbd
Glpetyus
:)

MikX
Ja, a felhõk felett topicban, ott írtam, hogy jó :D

DJ Skyline
Boldog Szülinapt' !

Glpetyus
vótmá ? <#zavart1>

DJ Skyline
<#eljen>

MikX
THX

MikX
Nagyon ottvan!!!
Ismét :DD

Glpetyus

Ezt a videót Punker linkelte be vhova,...felfoghatatlan,hogy ide nem rakta be... :)

ME-109

<#eljen>

Glpetyus
Boldog születésnapot :)

MikX
Ok, lehet engem is érdekelne egykét dolog...
Kell raktárra :D

MikX
OFF:

Valaki nem tudja, hogy a születési dátumot hogyan tudnám megváltoztatni?
Mert anno elbaxtam, ma van, és 15. van beállítva, csak eddíg nem tûnt fel, mert nem voltam általában itt a szülinapomkor :D

ON

Jagi
Csak holnap.

Glpetyus
<#eljen>

DJ RUSH99
õõõ...sima revell ragasztóval!ilyen kis tûs...tudod:P de csak azért mertem azzal,mert volt lehetõségem úgy felvinni,hogy ne oldja meg majd a festéket meg mûanyagot...amúgy erre üvegragasztó kell:) van is,csak az ecsetes,és nem ment volna...meg megoldja ugyanúgy a festéket:O :(

E30 4ever

fifi
üveget/lámpát/indexet mivel ragasztottad?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ RUSH99
hy all! haladtam megint a crx-el...beraktam az üveget,kifestettem a lámpák helyét,bekerült a hátsó ablaktörlõ,a rendszámtáblák és a lámpák is a jobb elsõ kivételével:)

E30 4ever

MikX
Tényleg nagyon szép, de ha mindenképp bele szeretnék kötni ebbe, akkro azt mondanám, hogy a beton nem valami élethû, szép, de nem néz ki élõnek, ebben a szép tájban, meg az F-16 mellett...

Seaweed
ez a tenyleg muki nagyon keni a flakonokat....

MikX
Elb*sztam a futómûbeallításokat! :D

Kicsit van még munka vele, mivel az esztergált fék nem lett a leg pontosabb, meg a lyukátmérõ sem pontos, ezért kicsit "lötyög", de már elkezdtem megcsinálni, csak nagyon pepecselõs munka...

kbx
Ja, király volt!!<#vigyor>

MikX
<#wave> Hi, na épségben itt?
Gratula :DDD

Mikx, köszi szépen.

Rush, szép lett a kaszni.

Jagi, ülésekrõl, tudsz képet küldeni, mert érdekelne.

Üdv: Huncolin

Jagi
Eee, hát errõl lemaradtam... jó volt?

kbx
Ausztria, Snowboardozásból:)

Jagi
Hello-e!
Honnan?

Seaweed
<#integet2>