69150
-
kajak? oké, most már tudom :) amíg le nem veszitek, addig megmondaná valaki hogy hogy kell ilyen füstöt csinálni plíZ?! -
adok-veszek, aprohirdetes stb.. pl makettinfo forumbana keresgelj. -
Meg mindig nem lehet linkelni kepet a makettinforol! -
bocsika egy kérdés:
ilyen füstöt hogy kell csinálni? :D -
használt de jó állapotú kompresszort honnan tudnék szerezni?
-
-
akkor ne ebben gondolkozz,hanem valami komolyabb cuccban! de arra gyűjteni kell,pl nem árt ha van felesleges 15-20 ezred -
tudom én!:D -
pedig pont terepmintára kellett volna ez most komoly :( -
mármint a makettezést kezdtem újra nem konkrétan ezt a madarat heh (csakfélreértés elkerülése végett) -
jó lesz,reméljük nem 7 év múlva lesz kész! 
-
igen, brutálnagy 8)
-
ez mekkora 1:35-os?! -
kb 7 év után újra elkezdtem a dolgot,elég lassan haladok vele idő hiányában (remélem azért elfogadható lesz ha elkészül) :
-
nem,ezzel csak nagy felületeket lehet fújni,pl autó kasztni fújásra kiváló,de vékony tepermintafestésre nem jó -
de ennek a starter szoropisztolynak lehet állitani a fejét
ugyértem hogy egészen vékony vonásokat is lehet vele huzni ? -
a repülőtér igen tetszik!!! a repülőgépről meg azért nem mondok semmit, mert nem vagyok oda értük :) lehet ha saját kezem által építettem volna nagyon megszeretném, de így még nem nyerte el tetszésem, ezzel persze egyáltalán nem az alkotót véleményezem :] -
Kezdesnek mindenkepp, aztan majd kialakul hogy lesz e igenyed komolyabbra, vagy sem! -
szerintetek jo egy revell starter szoropisztoly mert még elég kezdő vagyok :D -
vass17 #41259 hát elég vicces...
mondjuk adtak hozzá motort is..... elég nagyot csodálkoztam
(vagy csak nekem meglepő....) -
Tobbhelyen Dark Gull Gray-t emlegetnek! -
vass17 #41257 Már én is találtam néhány IX-est és mindegyik kék meg szürke volt.......
Egyébként kösz a linket majd utánanézek!!
Ez is megfelelne, de a színeket nem találtam meg......
-
Elobanyasztam az egyetlen osszeepitesre varo Academy makettem (az F-14-est), es tenyleg nem eroltetik meg maguk arra fele....az enyemben is csak festek nevek vannak irva, se egy kod, egy gyarto vagy valami... -
Amugy ajanlom ezt az oldalt hatha talalsz valami hasznos infot. (mar ha nem ismerd mar) -
Sajna nem talaltam a konyvekben errol jelzest..a legtobb kepen es diagrammon szurkek a tengok..par foldokozi tengeren szolgalt hajon (41-42) emlegetnek ilyen voros alsoreszu tengokat. Amugy szurekek voltak es volt olyan is ami alcafestesu volt...ezek szinei megadjak de azon a rajzon amin van voros arra nem ternek ki sajna:
[IMG][/IMG]
-
Szvsz jobban jarnal ha eredeti tengokrol keresnel infot azzal egyszersmind megoldanad a problemat es meg autentikus is lenne a mu!
Atnyalazok par szagirodalmat hatha irjak valahol a szint..... -
vass17 #41252 Nem tudjátok véletlenül hogy az Academy ubootjának mi a két szine (revell vagy modell master érdekel).
Sajnos nekik ez csak simán piros:( -
Heinkel He 119
-
hali
nem megy,többet mi sem tudunk! :\ -
sziasztok!
nektek sem megy a makettinfo? tud valaki rola valamit?
-
nyulhun #41248 Lehet azért tűnik okoskodásnak amit írok mert téged zavar hogy van aki nem csak kérdez hanem válaszol is 'néha'? De mind1 eddig se írtam sokat ezután se fogok csak ha tudok segíteni valakinek. -
egyszerűen ne foglalkozz vele. -
Unom az allando okoskodasod, a felmodatos benyogeseidet! Semmit nem teszel ezert a kozossegert..csak megjelensz es vagy okoskodsz vagy hitteritesz ...ez nekem ide nem kell!
Ugygondolom a stilusom az ittenieknek nem kell bemutatni , tudjak hogy nem vagyok egy matyohimzes, de megprobalok konszolidalodni..ez sokszor nem sikerul...de elnezik (thx :P)... -
nah meg figuras lap:
http://michtoy.com/ -
nyulhun #41244 Részemről vége -
nyulhun #41243 ki rinyál te agyrém. Csak már nem 1x válaszolsz így pedig nem is adtam okot rá. Birkát sem őriztünk eggyütt asszem. A szívességről meg annyit hogy nem vagyok meleg lehet hogy te az vagy? -
újrek:D
amúgy már irtam párszor de msot kezdtem el makettozni komolyabban. -
ha nem tetszik tehetsz egy szivesseget! -
akkor meg ne rinyalj...ennyi -
nyulhun #41239 ezt a lekezelő szöveget meg ha lehetne mellőzd kérlek.

[/IMG]