Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E30 4ever
DJ Skyline:
,,én már zúztam szét merci kamiont szikével (persze makett),szóval egy kis gyújtogatás meg se kottyan,,
MikX:
,,konkrétan én szét akartam vágni darabokra, a darabokat a szoba különbözõ pontjain elhelyezve táncot lejtettem volna, utána a darabokat rituálisan elégettem volna, és az összeégett mûanyago ...,,
ezt egy szerencsétlen újonc látja aki beles ide,szerintem fejvesztve menekül innen:D:D:D
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
E30 4ever
csak a szétszedett alkatrészeket nehezebb összerakni kicsit
Amúgy ez az igazi makettezés.Összerakni mindenki tudja...:)na de szétszedni!<#awink>#awink>
Amúgy én nem vagyok piromán...bár ha jobban belegondolok,volt már olyan hogy vmilyen oknál fogva begyuladt egy kisautóm,ami tele volt puskaporral(petárdából)....
Õõõ, Ez beteg volt?
Õõõõ, nem is ezt akartam...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E30 4ever

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

külön elolvastam a flakont,és a szaros azt írta,hogy jó mûanyagra,az eladót is leinfóztam,azt mondta,hogy mehet! eddig ment,megakartam húzni a csomagtartó vonalát,mert kicsit befolyt,erre lejött az egész ahogy van...ez van...majd ha lesz meginz zs-m,akkor veszek normális szórópisztolytés nem lesznek ilyen problémák!:))

Látod vettél volna rendes festéket most nem kellene új kasznit meg kasznielemeket venni!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
E30 4ever
szép bar..
:s:d:Ds:d:f:d:SSD:sdsf:sdf
akarom mondani munka:DDDD<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1><#puszis>#puszis>
E30 4ever
E30 4ever
holnap még kapirgálok,aztán átcsiszolom az egész kasztnit
aztán kezdhetem elõrõl!:\ ragasztani,tömíteni,majd lemosni,és jöhet újból a festés...
Azért nem volt tökéletes mert a sarkokba megmaradt persze én se voltam kellõen türelmes.
Egy kicsi részén próbáld ki szerintem annyit megér. :)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
E30 4ever
Én vettem 150!! FT-ért egy szikekészletet, van benne vagy 6 penge, nem rossz, amire kell, arra jó, még élesek is...
E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Régebben volt valami ipari oldószerem.A koszt,zsír-t,olajat nagyon jól leszedte bármirõl.De nem tudom szerintem festékre nem biztos hogy jó
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én már kétszer marattam le a festéket a Mercimrõl!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
egyszerûbb lenne ezt megrendelni gerotol
és gyûjteni egy szórópisztolyra
bár makettinfon azt mondják,hogy van egy Tescos szuperlötyi,ami leszedi a festéket...400ft/Liter
faszom tele van
ha rendelek új kasztnit,akkor nem kell a festék leszedésével baljódni,de újból kikell fúrni a hátsó ledeknek a helyét,új tetõbeömlõt kell csinálni...zszszaszdasfjshdafasdfa
ha meg nem rendelek,akkor ezeket megúszom,de viszont 2 hétig itt kapirgálhatom a festéket,vagy bedobom a savba,és leázik minden<#idiota>#idiota>
kéne az a turbólötty