Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
az is kimaradt véletlenül
DJ RUSH99
bennem IS<#mf2><#idiota>

E30 4ever

kemszi2
na ugye benned van makett gyilkoló hajlam:D
DJ RUSH99
b+ gero megint üzlet közben tûnt el<#wilting><#idiota>

E30 4ever

DJ RUSH99
én az elsõ komoly makettemnél (teht amit festettem meg minden,a kék merci) a kerékkel voltam nagy gondban,és mikor a sokadik ragasztás ellenére is leesett,hozzávágtam a szoba másik feléhez<#idiota><#ravasz1> meg asszem vhogy meg is vágtam a tenyerem...

E30 4ever

kemszi2
Amúgy én annak idején a Stratossal voltam úgy hogy vagy a makett marad ép vagy én...nem tudtam összeilleszteni az alávazat a kasznival,ráadásul az alávz mindig szét esett (szar volt a ragasztó)
DJ RUSH99
na bazz... én kezdek félni tõletek...

DJ Skyline:
,,én már zúztam szét merci kamiont szikével (persze makett),szóval egy kis gyújtogatás meg se kottyan,,

MikX:
,,konkrétan én szét akartam vágni darabokra, a darabokat a szoba különbözõ pontjain elhelyezve táncot lejtettem volna, utána a darabokat rituálisan elégettem volna, és az összeégett mûanyago ...,,

ezt egy szerencsétlen újonc látja aki beles ide,szerintem fejvesztve menekül innen:D:D:D
<#idiota><#idiota><#idiota>

E30 4ever

kemszi2
Bár mikor más töri szét akkor rohadt ideges tudok lenni...
DJ Skyline
szétszedni sem egy nagy kaland...pláne ha mérges az ember!:DD
csak a szétszedett alkatrészeket nehezebb összerakni kicsit

kemszi2
azt hiszem akkor a Taxi lámpa még várat magára.Csak kitartás!
Amúgy ez az igazi makettezés.Összerakni mindenki tudja...:)na de szétszedni!<#awink>
Amúgy én nem vagyok piromán...bár ha jobban belegondolok,volt már olyan hogy vmilyen oknál fogva begyuladt egy kisautóm,ami tele volt puskaporral(petárdából)....
MikX
konkrétan én szét akartam vágni darabokra, a darabokat a szoba különbözõ pontjain elhelyezve táncot lejtettem volna, utána a darabokat rituálisan elégettem volna, és az összeégett mûanyagot egybegyúrva tábortûz mellett táncolva vártam volna a teljes megsemmisülést...

Õõõ, Ez beteg volt?
Õõõõ, nem is ezt akartam...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
én már zúztam szét merci kamiont szikével (persze makett),szóval egy kis gyújtogatás meg se kottyan<#hehe><#eplus2><#vigyor1>

DJ RUSH99
piromán állatok közé kerültem?<#wow3><#zavart2><#merges2><#nyes><#idiota>

E30 4ever

MikX
Skyline-nál nekem is megfprdult egyéb hasonló rituális gyilkosság a fejemben

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ RUSH99
meglássuk:P ha nem jön össze akkor a b terv lép életbe<#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
néha gondolkoztam azon,hogy felgyújtom az egészet,és ördögi kacajjal végigröhögöm,de nem!:D lesz meló vele még,de megcsinálom

DJ RUSH99
<#bdead><#idiota><#banplz>

E30 4ever

DJ Skyline
ez nem trilax volt!:D
külön elolvastam a flakont,és a szaros azt írta,hogy jó mûanyagra,az eladót is leinfóztam,azt mondta,hogy mehet! eddig ment,megakartam húzni a csomagtartó vonalát,mert kicsit befolyt,erre lejött az egész ahogy van...ez van...majd ha lesz meginz zs-m,akkor veszek normális szórópisztolytés nem lesznek ilyen problémák!:))

DJ RUSH99
LOL :D:D<#nyes><#idiota><#ravasz1>

E30 4ever

MikX
A fékolaj olcsó? Hol veszed te? Vegyél nekem is a kocsiba is kell

Seaweed
<#gonosz1>
MikX
Falfesték, hehe...

DJ RUSH99
még nem akar<#idiota>

E30 4ever

geronimo77
<#guluszem1><#wow1><#wow2> Öcccsém, hát ne mfalfestékkel kell makettet festeni!!

Látod vettél volna rendes festéket most nem kellene új kasznit meg kasznielemeket venni!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ RUSH99
én sem...de te se legyél <#kocsog> <#idiota><#idiota><#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
ne légy gay
mert mi itt nem vagyunk azok!!<#hehe>

DJ RUSH99
:D:D:D

szép bar..
:s:d:Ds:d:f:d:SSD:sdsf:sdf

akarom mondani munka:DDDD<#idiota><#ravasz1><#puszis>

E30 4ever

DJ Skyline
<#ejnye1>elég ha azt mondod szép munka!:D

DJ RUSH99
jézusom<#guluszem1><#rinya> ha ebbõl rendes makett lesz becsókolok neked<#nyes>

E30 4ever

DJ Skyline
holnap kipróbálom,találtam itthon domestost!:D
mára elég

DJ Skyline
hát nem tudom lesz-e még ebbõl autó!:D
holnap még kapirgálok,aztán átcsiszolom az egész kasztnit
aztán kezdhetem elõrõl!:\ ragasztani,tömíteni,majd lemosni,és jöhet újból a festés...

Random_
Hát ez volt vagy 10 éve, de szerintem nem hígítottam (annyi eszem nem volt?) olyan 5-10 perc után elkezdett oldódni a szín és ezután kicsit dörzsölve rá lehetett segíteni azért néhol a ragasztás is elengedte. Egy PIV-et és egy féllánctalpast így szabadítottam meg a festésétõl.

Azért nem volt tökéletes mert a sarkokba megmaradt persze én se voltam kellõen türelmes.

Egy kicsi részén próbáld ki szerintem annyit megér. :)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seaweed
huhh volt rajta rendesen vakolat...mint egy roszabb ribin <#gonosz1> ide mar nem is csiszoloszerszam kell hanem veso, kalapacs , de mintimum szike amivel ekapargatod <#buck>
DJ Skyline
nah...így állok

a termés<#idiota>

sikeresen letört a jobb aslsó rész:\

DJ RUSH99
jah...elõfordulnak olcsó dolgok amik tényleg jók is tudnak lenni:)<#email>

E30 4ever

MikX
De azért vannak jó dolgok is ott...
Én vettem 150!! FT-ért egy szikekészletet, van benne vagy 6 penge, nem rossz, amire kell, arra jó, még élesek is...

kemszi2
DE te legalább megkaptad amit akartál.ÉN 5 cd-t kértem tõle erre hozott 5 cd-tokot....
DJ RUSH99
akkor pillanatragasztóra nem lesz egy ideig asszem gondod<#vigyor3><#vigyor3><#idiota><#idiota><#ravasz1>

E30 4ever

kbx
Szóljûl anyukádnak, hogyha legközelebb bevásáról, nézze meg van-e Szi-Ti... Mondjuk én múltkor szóltam anyámnak, hogy vegyen már egy pill. ragasztót, mert elfogyott, erre a madaras tescoban vett egy egész táblát (12db) mert akciósan 250 HUF volt a 12db!!!!! Hát, még nem mertem kipróbálni:))

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
Akkor inkább fékolaj...

kemszi2
egyszer úgy égett a pofámról a bõr...ráment az arcomra használat közben.Hát ne tudjátok meg

Régebben volt valami ipari oldószerem.A koszt,zsír-t,olajat nagyon jól leszedte bármirõl.De nem tudom szerintem festékre nem biztos hogy jó
kbx
<#vigyor>

kemszi2
ha fémbõl lenne csak annyit mondanék hogy kromofág..de az mûanyagot szokott regelizni...
kbx
<#vigyor1><#vigyor><#nyes><#idiota>
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én már kétszer marattam le a festéket a Mercimrõl!!

DJ Skyline
mennyi ideig áztattad? és higítottad vízzel,vagy nem?

Random work
Én anno Domestos-ba áztattam a maketteket és fogkefével dörzsölgettem le. Azt nem tudom a sziti milyen hatásos, de nekem a domestos mûködött. Persze én 2 réteg festékkel próbáltam.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
hát...semmi nagyobb változás...
egyszerûbb lenne ezt megrendelni gerotol

és gyûjteni egy szórópisztolyra
bár makettinfon azt mondják,hogy van egy Tescos szuperlötyi,ami leszedi a festéket...400ft/Liter
faszom tele van

ha rendelek új kasztnit,akkor nem kell a festék leszedésével baljódni,de újból kikell fúrni a hátsó ledeknek a helyét,új tetõbeömlõt kell csinálni...zszszaszdasfjshdafasdfa

ha meg nem rendelek,akkor ezeket megúszom,de viszont 2 hétig itt kapirgálhatom a festéket,vagy bedobom a savba,és leázik minden<#idiota>
kéne az a turbólötty

MikX
De ez alapozó, nem?

Seaweed
3-4?<#wow2> Mi okbol?! (es erre jott volna meg a fenyes lakk ami eleve nem jo 1 retegben?)
DJ Skyline
úgy 3-4,megpróbálok valamit kitalálni!:)