Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor tévedtem az évszámban...de nekem az utolsõ évjáratú kell(ami még gyári csapat volt).Az evok tudom ,hogy 16 szelepesek,de nekik nem az a nevük<#lookaround>#lookaround>
Az evo-k is 16 szelepesek.
A képen meg 91-es kocsi van,bár lehet,hogy a makettnek ehhez semmi köze 😊
A képen meg 91-es kocsi van,bár lehet,hogy a makettnek ehhez semmi köze 😊
Fõleg modellek vannak + néhány makett. Modelmasters-t csak ott lehet kapni egy kicsit nagyobb színválasztékban. Eddig korrektek voltak.
mert én egy 92-es lanciát keresek,másnéven superdeltát vagy evoluzione-t.De ez csak a 16 szeleps verzió aszem 89-es
huhh....ez eszünkbe sem jutott<#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#vigyor3>#vigyor3>
E30 4ever
A Fabulis Hobby Kft tud nekem Lanciát szerezni...csak náluk 7890ft.De még így is olcsóbban jövök ki mintha ebay-rõl rendelném.Úgy olyan 12e lenne
erre csak ennyit tudok mondani: --> <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
E30 4ever
semmi baj..azért vagytok,hogy segítsetek ha kell,és,hogy kiegészítsétek 1mást<#wink>#wink>
E30 4ever
Nekem is ezt mondta Gero, vagyis azt, hogy vigyázva jó lehet, vagyis az elsõ 2-3 réteget hajszálvékonyan, és arra mehet utána vastagabban...
Bejött, nem bántotta egyáltalán a Skyline matricázását!
Szal nekem bejött a tamiya is...
Bejött, nem bántotta egyáltalán a Skyline matricázását!
Szal nekem bejött a tamiya is...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Paszmek köszi! <#worship>#worship> Még jó, hogy nem kaptam... különben... huh
Rush, sorry! Majdnem megszívtuk...<#wow3>#wow3>
Rush, sorry! Majdnem megszívtuk...<#wow3>#wow3>
Ne vegyél Tamiya lakkot mert az felmarja a matricát, nagyon agreszív! Gunze ami jó!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
100 ml-es, szintelen. 2-3 db 1/24-es méterû modellautó lefestésére elegendõ mennyiség
ez kell nekem?<#idiota>#idiota>

ez kell nekem?<#idiota>#idiota>

E30 4ever
😄DDDDDDDDDDDDD
Aróll fogalmam nincs Tamiya-t (jó magasfényû) akartam venni, Nyíregyházán nem volt. Nézd meg a webshopokban, vagy Geronál 😄
Aróll fogalmam nincs Tamiya-t (jó magasfényû) akartam venni, Nyíregyházán nem volt. Nézd meg a webshopokban, vagy Geronál 😄
Pfúú, neemtom, a lakkal óvatosan, ha nem "makettezõs" (tamiya, modelmasters... satasata)lakkal akarod fújni felmarhatja a matricicát és b6-od... (tapasztalat)
De sztem a sima Tamiya is jó lenne rá. Egy réteg (max2) oszt jóvan nem fog lehullni. Azt meg hogy nem látszon matricának...
De sztem a sima Tamiya is jó lenne rá. Egy réteg (max2) oszt jóvan nem fog lehullni. Azt meg hogy nem látszon matricának...
na ha már ilyenekrõl beszéünk akkor vmi értelmet is viszek bele😛
ha majd a nismo-t felmatricázom,arra úgy hallottam kell vmi lakk ami védi a matricákat,és nem látsszik tõle,hogy a matrica az matrica...mi ennek a cuccnak a pontos neve és hol lehet (leginkább netboltban) kapni?
ha majd a nismo-t felmatricázom,arra úgy hallottam kell vmi lakk ami védi a matricákat,és nem látsszik tõle,hogy a matrica az matrica...mi ennek a cuccnak a pontos neve és hol lehet (leginkább netboltban) kapni?
E30 4ever
Ragasztó festék, higító, nitrogitt(az ide nem kell), fatapasz, putty(van ami nem büdös?
Ezekre a szagokra simán immunis vagyok, DE a többi viszont iszonyatosan bántja hyperérzékeny orrom. 😄
Ezekre a szagokra simán immunis vagyok, DE a többi viszont iszonyatosan bántja hyperérzékeny orrom. 😄
az is igaz<#idiota>#idiota> én is mikor gitteltem a család fulldoklott,én meg tûrtem simán😄D
E30 4ever
te vmilyen vegyszeres mérgezést fogsz kapni ettõl a sok szartól<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
E30 4ever
Nálam a fékolaj bejött, meg sokan mondták, hogy jó...
Egy próbát megér...
Csak ne hagyd benne, mert hosszú idõ után a mûanyagot is megkezdi...
Egy próbát megér...
Csak ne hagyd benne, mert hosszú idõ után a mûanyagot is megkezdi...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
na kipróbálom a domestosos trükköt...remélem beválik...a kis darabkát ami letört,azt "beáztattam" egy kis lébe...megnézzük mi történik...lehet semmi<#idiota>#idiota>