Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
felnit nem hiszem,hogy veszek rá

nem akarok nagyon költekezni,sok volt az nsx és még nincs meg minden..pölö felni nemtom honnan lesz és milyen
<#szomoru1>

E30 4ever

gordon 24
Szerintem két dolgot, nem hármat kéne csinálni:
Szerezni kéne nagyobb felniket kisebb gumikat. És szebbet. Aztán eltüntetni az oldalárol acsikot. Kicsit leültetni. És valahogy csinálni jó lökháritot elõre. És lefujni arra a kékre amid van. De ha makettinfon megkérdezed a srácokat még lehet adnak is tippet hogy tudsz lököst gyártani.

Downhill!!

DJ RUSH99
az ültetés még oké:) az nekem is eszembe jutott! de ez kevéske

E30 4ever

DJ RUSH99
igazad van,ez a szép tuning:) csak nemtom mit tudnék a kasztnin módosítani<#nemtudom>

E30 4ever

gordon 24
Figy ez igaz.. De én most az egész internetet felturtam és igényes tuning örültek mind egyszinüt csinálnak CRX-bõl. Mert szerintük és ezt osztom én is a CRX ugy szép... Igaz ha én tuning autót csinálnék akkor biztos hogy csak ennyit alakitanék at rajta:
Leültetés, egy szolid PICI!!!!! Soiler a hátuljára, egy szép nagy kerék és egy egyszinü gyönyörû festés. Kész se matrica se két szin se láng se toronyora lánccal semmi. Mert szerintem az ennél több már giccses és izléstelen. De persze ez az én véleményem atöbbi rajtad múlik mégis csak a tied...

Én kb ennyit csinálnék max::

Downhill!!

DJ RUSH99
ilyen is lehetne.. ez meg tipikus 2gen crx:) nekem tecc!
csak így full olyan lenne mint a 325-ös bmw-m ha mellállítom:D talán metál lakkot kéne rá fújni..nos?

E30 4ever

Seaweed
latom :D
DJ Skyline
hamar felejtek!:D

Seaweed
jah hat par honapja volt csak... en tevedtem <#ravasz1><#mf2>

DJ RUSH99
jaa! hát végülis nem rossz.. csak ez megint 1 sima autó lesz semmi egyedi.. ez zavar engem!

E30 4ever

gordon 24

Downhill!!

DJ Skyline
nem vagyok raktár,nem emlékszek ilyenekre!:D

DJ RUSH99
félelmetes<#wow1>

E30 4ever

Seaweed
ezt vagy 1 eve linkeltem en is ide be <#ravasz1>
DJ Skyline
ez az a faszi...beléptek,és a Tru Fire menüpont alatt vannak érdekességek..ott is a set 01, 4.dik sor második kép az a hotrod!:O

DJ RUSH99
kép?<#buck>

E30 4ever

DJ RUSH99
tudom,általában nézem is õket! irigylem nagyon azokat az embereket...

E30 4ever

DJ RUSH99
de igen:))

E30 4ever

Seaweed
Discovery tele van manapsag ilyen musorokkal, sok jo technikat el lehet lesni onnan...szinte minden nap van 1-2 ilyen musor...
gordon 24
Ehhez mit szolsz? A hátsó lámpa elég szakadt... De a szine oké szerintem.
És kék.....

Downhill!!

DJ Skyline
nem hotrodra festette,és valami Mike volt a neve?

DJ RUSH99
én tegnap láttam DISZKÁVERIN egy mûsort,ott lángot festett a pali.. csak néztem nagyokat<#wow2>

E30 4ever

DJ RUSH99
éreztem<#wilting>de nem is lehetne szépen megcsinálni ezt a ráfújós dolgot? nem kell színátmenet legyen,csak mutasson jól

E30 4ever

Seaweed
Meg nem art hozza normalis retuspisztoly se! maugy nem egy nehez dolog ez! Atlatszo festekkel kell festeni (szvsz a kepen levo is azzal keszult) es ala kell arnyekolni...multkor lattam egy dokfilmben hogy csinaljak az ilyet...eddig csak konyvbol "ismertem" a technikat meg halottam rola fenyezo ismerosoktol...a lenyeg a jofestek a jo keveresi arany es a kifogastalan szerszam!
DJ RUSH99
bátyám imprezája azzal lett festve

E30 4ever

gordon 24

Fujd akkor kékre ez igy nem rosz. Mutas képet a festékrõl milyen kék az a kék?

Downhill!!

DJ Skyline
ehez már pronak kell lenni,hogy színátmenetet fessél

DJ RUSH99
arra gondoltam még,hogy az elejére fújok feketét,és szépen fokozatosan menne át a feketébõl az eredeti színbe hátrafelé.. úgy mint ebben a lángmintában a szín!

vagy ezt spray-el nem is lehet kiügyeskedni?

E30 4ever

DJ RUSH99
hmmm.. nem akartam volna megint venni egy spray-t:/ mint ahogy nem is fogok sztem:D ki kéne okoskodn vmit...

E30 4ever

gordon 24
Subaru kéket???, Hát ez nehéz ügy.. Mert ugye ilyen szin a Subarun van és õk a sárgával rakták össze. És ez a szin összeállitás egy Subaruanak jól áll.
Szerintem itt arra kell elsõsorba gondolni hogy a kéknek mi áll jól, mint szin... Az viszont szerintem elég nehéz a kék egy nagyon karakteres szin. Ahhoz elég kevés olyan szin van ami jó szerintem... Én egyszinüt csinálnék Valószinû Gyöngyház metált vagy sötét zöld metált, vagy azt a lila szint.

Downhill!!

DJ RUSH99
a subaru-kék színt mivel lehetne kombinálni szerintetek,hogy jól nézzen ki?

E30 4ever

DJ RUSH99
húú a lila a legjobb<#eljen><#wow2>

E30 4ever

DJ RUSH99
tipikus 1gen festés:P

E30 4ever

DJ Skyline
havanna lakótelep :D:D:DD.ddD:ddsadsdsa

gordon 24
De egyébként Google a barátod:::CRX

Downhill!!

gordon 24
Például:::

Downhill!!

modellmaker
akkor ne is kezdj hozzá. ha nem érzel magadban annyit hogy meg tudod csinálni akkor hozzá se fogj szvsz, mert akkor csak tré lesz

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
lehet van benne valami.. de egyszerûen nem találok olyat amit meg tudnék valósítani,de mégis egyedi és szép:/ nemtudom mi legyen...

E30 4ever

gordon 24
Már bocsi... Nem szeretnélek megsértenni ne ugy vedd léci...
De ez a szin összeállitás sajnos pont az a stilus.. Ha erre raknál egy kék spricnit nagy zenét Tescos distárcsát tök paszol a kép.. Gondolkozz valami jón, ezekbõl az autókból nagyon szépet lehet csinálni, de nagyon elis lehet b...szni.. Nézz körül és csinálj szépet ne egy ilyen havanna lakotelipt...

Downhill!!

roliairsuni
ez se rossz, de én 2001 tõl csípem, elõtte nemnagyon de utána aztán hújujújj

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
akkor nesze<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

E30 4ever

roliairsuni
jujj, de szép, ne kínozz az impreza az én mindenem

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
ízlések és pofonok:) de ez legalább 1 percig sem sufnis..

E30 4ever

DJ Skyline
nem rossz,de sok helyen nem tetszik...felnit lecserélném,airride rendszer kiszed,meg ez a sárga belsõ sem a legszebb

DJ RUSH99
1ébként nekem mondhatod... én lassan 2 éve vok ott és folyamat rlmlik a helyzet! sok tucatlökössel ,,díszített, szar,a lökõben a csiberács,alul a NELYON,világítósos spricc,ajtón márkajelzések,szánalmas hifik,stb stb sorolhatnám.. és ami a legjobban zavar,hogy ez jön be a többségnek és buzdítják a tulajokat:S szánalom.. de mind1 az ilyenekkel nem foglalkozom:D

E30 4ever

DJ Skyline
<#wave>

DJ RUSH99
hmm.. végülis nem rossz ötlet<#eljen>de sztem a külsõ szín marad így:P majd még meglátom..

E30 4ever

DJ RUSH99
de hál isten vannak ilyen gyöngyszemek is:)

E30 4ever

DJ Skyline
így tényleg jobb,már nincs akkora carstylingos beütése!:DD
nem bántani akarom õket,csak néha néha vicces,amik történnek a tuning szó alatt
de ne legyen már kék a belseje,nem lesz szép! vagy úgy csináld mint a WRX STi-nél,hogy fekete a kárpit,és csak az üléshuzat egy része,meg az ajtón egy kis rész legyen kék,mint itt

több kép
de akkor meg már az egész autó legyen kék,mert a fehér nem nagyon passzolna oda...de a totális kék belsõ szerintem már nagyon csicsa

DJ RUSH99
<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>

E30 4ever