Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi <#worship>#worship>
Kár,hogy ilyen ki szar képeket raknak fel..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
szerk: hopp megint 666 ^^
Ez gáz a javából... nem akarok senkit itt megsérteni, de az ilyenekre köpni szoktam egyet.
A másik:
Verdát nézegetek 93+-os 3 ajtós civic kéne.
Erre "láttam a használtautón egy 1,6 16V Gti VKZI BBTF GHR-es verdát vedd meg azt"
NA lol. Ha olyat akarnék megvenném, de engem hidegen hagy vazze!
1,3 vagy 1,5, 3 ajtó esetleg el.ablak és fûthetõ tükör vagy légzsák vagymind, de nem ez a fontos. Guruljon meg nbe rohadjon oszt jóvan.
onlehet
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
(nem is tudtam,hogy subaruval nyomják<#wow2>#wow2>)
E30 4ever

E30 4ever
meg menne tetejére fényhíd,stb

E30 4ever
E30 4ever
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
ezt hogyan lehetne? sztirolból? amúgy sztem akkor az oldalró ablakokat le lehetne a kasztni színére fújni,mert elég hülyén nézne ki,hogy ott a kisablak és 2 centire meg a kasztni belül😄
E30 4ever
Igaz én annyira nem rajongok ezért az autóért de ez elég jó...
Downhill!!
E30 4ever