Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
de a motorháztetõ még mindig nagyon kopár a rohadt életbe is...

E30 4ever

DJ RUSH99
van egy ismim aki tud japánul<#eplus2><#hehe>

E30 4ever

DJ RUSH99
nah így lenne köbö:P

E30 4ever

DJ Skyline
és ezt hogy szülted meg,hogy ez az?

DJ RUSH99
LOL:D
,,sszolgálunk és védünk,,

lehet nyelvtanilag szar,de különösebben nem izgat,mert senki sem érti:D de legalább a törekvést látni:P

E30 4ever

modellmaker
közben megszültem a spanyolviaszt: lehet az hogy police :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
mit jelent?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
és tudod is mit jelent? lehet azt jelenti,hogy "buzi vagyok"!<#idiota>

DJ RUSH99
nah ez a felirat lesz a police alatt<#hawaii>

E30 4ever

DJ RUSH99
ja:D

E30 4ever

modellmaker
aha

DJ Skyline
ja,csak lehet több értelme van,mint annak a fekete szarnak,amit a tuningmátyások feltesznek a kocsira!:D bár szerintem ez a 20cm magas plexilap sem segít sokat,de nem tudom,errõl a Japán rendõröket kéne kérdezni!:D

DJ RUSH99
majdnem eltaláltam:P

hood protektor akkor ez is xD

E30 4ever

DJ Skyline
Megvan mi az a plexi lap a rendõr skylineon!!
Bug deflectors = Bogarak és kövek ellen véd!

DJ RUSH99
ja:D vagy ha elütnek vkit ne szálljanak a húsdarabok az ablakra:DDDD

E30 4ever

DJ Skyline
amerikai rendõr japán felirással?:D
ez kb olyan,hogy a magyar rendõrön a rendõrség felirat magyar,de a szolgálunk és védünk meg honduraszi!:D

modellmaker
mi az a rács a géptetõn? vagy háló hogy tudjanak ping-pongozni? :D

DJ RUSH99
én nem japó rendõrt csinálok<#wow2>me nem tecc<#idiota>

hanem ilyet..

viszont most valami japán írásban gondolkodom a ,,police,, alá kisebbel

E30 4ever

DJ Skyline
japán rendõr kocsikon nincs nagy csicsa

modellmaker
jó má' láttam csak nem olvastam hogy az maradt vágülis. akkor meg nézegesd hogy japó vagy ami rendõrautó és hogy van-e vmilyen "logo" az géptetõn a két országban.
google biztos kidon kismillió képet

DJ RUSH99
na vazze:P nem is tudsz a rendõrös biszbaszról?

E30 4ever

modellmaker
szvsz nem kellenek rá ilyen izék.. :) sima egyszín. kész. legjobb. meg vmi fasza felni.

DJ RUSH99
neked nincs valami 5leted milyen logo-t tegyek a cerka elejére? vmi egyedi kéne:D

E30 4ever

modellmaker
hogy én mennyire utálom az atw-t... annyira, de annyira...

DJ RUSH99
megint okosabb lettem:D

E30 4ever

modellmaker
"Hoyg megfelel-e a szabványnak, amihez általában igazodni kell. Különben minden olyan kisze kusza lenne. :)
Illetve még kisze-kuszább. :D

http://validator.w3.org/"

by zsola2, http://www.tutorial.hu/

DJ RUSH99
validság?:O az mi?:DDDD

E30 4ever

modellmaker
látni kell, nem érezni :D

modellmaker
megcsináltam az sgmakett validságát ^^ még csak a fõoldalét. ha valakit érdekel.. :D

DJ RUSH99
tudom,nem szoktam piszkálni:D az oldala szép sima,de pl a motorháztetõ nem az.. na majd végigtaperolom:D

E30 4ever

modellmaker
mondom hogy nem látszik a képen :D te érzed. ha szép akkor hagyd. ha nem tetszik a felülete, vagy szöszök vannak benne akkor vizes 2000-es papírral menj át rajta. de ehhez várj legalább 48 órát!!

DJ RUSH99
akkor majd adok neki,de csak finoman:D a mercinek is adjak?

E30 4ever

modellmaker
csiszolni kell is majd ha narancsbõrös (nem látszik) hogy szép sima legyen

DJ RUSH99
nemtom.. sztem már így is lehet inkább + kéne csiszolni,mert erre jön még festék+ lakk majd.. szal azért ne tûnjenek már el teljesen a panelvonalak:/:D

E30 4ever

modellmaker
egész jó lett. bár elviselne még egy réteget.

DJ RUSH99

E30 4ever

DJ RUSH99
sry 2x ment:S

E30 4ever

DJ RUSH99
akkor egyre rosszabba helyzet:S feltöltõk pár képet az érdekesebbekbõl akkor simán<#buck>

E30 4ever

DJ RUSH99
akkor egyre rosszabba helyzet:S feltöltõk pár képet az érdekesebbekbõl akkor simán<#buck>

E30 4ever

modellmaker
köszi. <#pias>

modellmaker
mondjuk nekem akkor is azt írja ki =/

DJ RUSH99
gyönyörû! grat<#eljen><#worship>

E30 4ever

modellmaker
köszi! ^^ (bár lehett volna jobb is. =/ mind1 majd a következõ. bár azt hozzá kell még tennem hogy szarból nem lehet várat péíteni...)

DJ Skyline
pazdet!<#eljen><#wilting><#ijedt>

DJ RUSH99
hali mindenkinek! haladtam a crx-el:P levakartam a festéket és lealapozóztam! képek itt:)

(vmiért szar a tár.hu és azt írja a képre h konvertálás alatt:S de ha rákattintotok behozza)

E30 4ever

modellmaker
van minden féle, fajta. 1999.co.jp pl. de sztem ha felhívsz egy -két pesti boltot akkor tudnak neked segíteni nem kell külföldrõl rendelned.

roliairsuni
boltnak van e oldala? :D köszi a márkainfót de az karbon vagy kevlár? mert nekem karbon kell

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker

szal a reggel beígért képek. ma befejeztem a motort is. mondjuk még a hûtõvíz vezetékeiet rá kell tennem.

modellmaker
boltban veszed. :) Studio27 a legjobb. vagy scale motortsport

roliairsuni
karbon matricát merre lehet venni? és melyik a jófajta, mert régebben (bár lehet h makettinfón) de arról volt szó hogy van gagyi meg jó

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!