Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
úr isten!!! MEGSZAKAD A SZÍVEM!!!<#rinya>

E30 4ever

DJ Skyline
cigis doboz belsejével vontad be a dolgokat?😄

ChevyG
nagyon jók! a felsõ képen mi lát6ó?
DJ RUSH99
azon vagyok<#idiota><#idiota><#idiota>

E30 4ever

modellmaker
well.. téged érdekel, ha akarod hogy megnézzük keresd meg 😄D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
nem.. még írják is h wet pics,stb

E30 4ever

modellmaker
vagy az nem csiszolás után, antisztatikus folyadék?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
hümm.. ez milyen lenne az nsx alatt?😊)

E30 4ever

DJ RUSH99
én se😛 nem találtam meg azt az autót.. pedig több is volt amelyik lemosta
ráadásul nem olyan rég...

E30 4ever

Glpetyus
r=g

Glpetyus
Hát,gondolom lemossák az oda nem ragadt festékpermetet,vagy nemtudom,én nem mostam le az életben mér fújás után 😄

DJ RUSH99
frisset nem szó szerint értettem😄 õõõ.. pill😊 feltéve h megtalálom

E30 4ever

modellmaker
o_O sztem az nem annyira friss. 😊 linket adj lécci megnézném.

DJ RUSH99
thx neked is😊

még valami.. szoktam látni,hogy spc-n fújás után mindig levizezik (vagy megmossák?) a kasztnit... ennek van valami értelme,vagy csak mutogatják milyen jót fújtak?😄 mert én eddig sosem mostam le a friss fényezést...

E30 4ever

Glpetyus
hali,fehéret

DJ RUSH99
köszi😊

E30 4ever

modellmaker
hi!

MINDIG a világosabbat festjük elõször.

DJ RUSH99
szerintetek a fekete vagy a fehér részeket fújjam elõbb a kasztnit? mit javasoltok?

E30 4ever

DJ RUSH99
<#wave>mindenkinek😊

E30 4ever

modellmaker
megugye kívácsi vagyok egy-két dolgora, ezért kapott az oldal egy statgép reget amitõl uccuneki egybõl el is szállt a HTML validsága 😄 majd lehet kiszedem a statgépet...

modellmaker
ööö van egy pici probléma sgmakettel... IE alatt szét van csúszva picitkét... <#duhos2> de megoldom vhogy 😄

Glpetyus
<#integet2>

modellmaker
Petyus, Jagi köszi! ^^

modellmaker
reggelt! <#pias>

Jagi
Húú pazdet! 😊 Nem bánom, hogy nem a Suprát csinálod. Ütõsezez!<#idiota>

Glpetyus
Nagyon fasza 😊

DJ RUSH99
engem a tányér hív mert éhes vok..

jó8 neked is😊)

E30 4ever

DJ Skyline
én is lépek,hív az ágy!😄
bye

DJ RUSH99
köszi a segítséget,jónyóc<#integet2><#wave>

E30 4ever

DJ RUSH99
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL D:😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

E30 4ever

DJ Skyline
<#wave>

modellmaker
ha vmi nem világos majd holnap elmagyarázom mire is gondoltam. most megyek alunni. jó8.

<#integet2>

modellmaker
csinálj egy rendeset pl fából. csiszold le szép simára a felületét. aztán húzz rá vmilyen átlátszó mûanyagot. pl kreatív hobby boltban lehet kapni ilyet kilóra 😄 de jó a mosogatós flakon is. aztán meg ki is lehet festeni.

DJ Skyline
például led is jó,veszel egy megfelelõ méretû ledet,és kész!
egyszerûbb ha tõle kérdezed meg szerintem,mi így nehezen tudunk erre válaszolni!
ez most olyan mintha azt kérdezném,hogy szerintetek anyukám fog-e kovászos uborkát adni a paprikáskrumplihoz!😄D

DJ Skyline
thx <#smile>

DJ RUSH99
mobilszirénához jó a kis led nem?😄 pont olyan alakja van..

amúgy rcm-el csináltatom a matrinyákat! nem tudjátok,hogy el kell neki küldeni a feliratokat,az amcsi fleg-et hogy használja vagy megoldja õ? mert pl a feliratnál ez a betûtípus kéne..

E30 4ever

DJ Skyline
jókérdés! olyan kis mobil szirénát könnyen lehet csinálni,de egy rendes szirénát,már neccesebb!

DJ RUSH99
LOÁL😄 amúgy tényleg kéne sziréna.. de honnan a rákbú<#wilting>modell autóra gondoltam..

E30 4ever

DJ Skyline
már csak sziréna kéne,minimum egy sztárszki és háccs mobil sziréna,amit menet közben kiraknak a tetõre!😄

DJ RUSH99
nah? amcsi fleg oldalt+ felraktam motorháztetõ másik felére is h 911

sztem így már jó... meg elég is😊

E30 4ever

modellmaker
majd holnap kérek vkitõl. nekem nincs most így kéznél.

DJ RUSH99
például ötödik oldalon bin laden😄DDDDDDDDDDD

E30 4ever

DJ Skyline
érdekes,hogy police cart írok be,és behoz minden szart

DJ RUSH99
hümm.. tényleg<#fejvakaras>csak olyan színtelen az egész autó! lehet egy pirinyó amcsi zászló oldalra elég lenne?

E30 4ever

DJ Skyline
képet a csajról!😄D

DJ Skyline
pedig õk sem viszik túlzásba a motorháztetõt

DJ RUSH99
nem... tényleg van ilyen ismim!

skyline: nem ismer sajnos😞( 😄DD

E30 4ever

modellmaker
nálunk egy thai cserediák volt <#hawaii>

modellmaker
jah a word mi? õt én is ismerem

DJ Skyline
ismer japán lányokat? hozhatna párat!<#buck>