Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet még nem láttam.
0.99c verzioju kliens kell hozzá lehet felrakom egy ftp re de ez még teszt kliens a launchert fel rakom azt le lehet szedni majd..akinek megvan ez a verzio a gépén az örülhet!<#wow1>#wow1><#vigyor3>#vigyor3><#wave>#wave>
practitioner of the forbidden arts of death
Komolyra fordítva: Ha letöltöm a klienst, utána nem csinál semmit.
Ezzel mit lehet kezdeni?
Nagyon kéne!!!!!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Nekem összes cuccom amit tudok adni a helmért: +7+L spinx helm, 14m, 1soul, +3+12 gorgon staff
addig nem játszom a globalon mert rettenetesen unalmas😊 tiszteletem és csodálatom a tietek, hogy ilyen lelkesen játszotok még vele!!!!!!!
csak az a baj, hogy egy 160 lvl-es agility elf szart se ér egy rakat jewel nélkül........
szarul sebzek, viszont lezúznak tarkanba mint a sz@rt😊
global: muse elf lvl 160+
Nem tom!
Mivel akarod letölteni? flashget?vagy IE? vagy mozilla? melyikkel?
Lordbaker.
nem tudja letölteni a klienst... :/
..::Borg::..
lvl 100 és végre találtam egy soult.
A tesom kifehérítette D>Seggjukat...
És nagyon sürgõsen veszek +7+12 Spinx Helmet !!!!!!!!!!<#gonosz1>#gonosz1>
Ez megõrjít 😄
Nézd a közepét erõsen...én is gy nézem a piacot...😄D
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Mond milyen segítséget vársz a letöltéssel kapcsolatban?
Azt tudom felajánlani, hogy ha megadsz egy gmailes emilcímet, akkor átküldöm neked zipben az 1.0-ás verziót, ha erre a Gmail képes.
PM-ben add meg a Gmailes címedet.
Global DW 11x
Hol esett az exe brass armor?
Uh..
Abból mennyi lett a tied?az összes?
Viszont azt nem mondtam, hogy volt is DS-ben..esetleg majd fog menni... 😄
Erõsen gondolkozom rajta...hogy vegyez az egyik haveromnak ilyen RD set-et. Ma volt egy eladó...de nem tudok adni érte annyit...11B ért árulta +0+0+RD set...
Nekem az 5S lenne a megfelelõ... 😄
elgépeltem
Devils Square = DS....de lehetne sok minden is... 😄
De sok ilyen speciális event lesz...pl. van olyan hely is, ahol az nyeri meg a BoK-ot aki a legtovább birja...persze az elején mindenki kinyirja a másikat.
De igazán meglepõdnél, ha Castle találkoznál vele és mindenki ugyanolyan ruhában van...te mg pl. megtámadod és te halsz meg...mert sok a HP-je...
Azt hittem azért voltak sokat tört szervereket, hogy ezeket kipróbálják. 😄 (mind1)
"csak a dual miatt csinálta ezt a karit...meg majd ha egyszer lesz DS... 😄DD"
Azt hittem "régi motoros" vagyok, de az a DS kifogott rajtam. Mit jelent ez pontosan<#kerdes>#kerdes>
Global DW 11x
Pl...nekem eddig 3 droppom volt exc...de ezekbõl egy volt értelmes opcióval.
Sokan olyan dolgot árulnak és vesznek, amire nincs is szükségük...az opciókra gondolok. Én láttam kis dw-t, akinek DD set-je volt Bone...és semmi szüksége rá.
De láttam olyan dw-t..akinek Reflect Demage set volt a tulajdonában...és bazz van 200 Hp-je és Reflectes set...ennek nincs értelme.
Tegnap duáloztam egy sráccal BK-val, fogalmam sincs hogy csinálta...legálisan/nem legálisan...3000Hp-je volt Brass+7+16+Reflect Settel...három ütésbõl megöltem magam. De utánna még mondta is, hogy csak a dual miatt csinálta ezt a karit...meg majd ha egyszer lesz DS... 😄DD