Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lejön rendesen, de nem a szokott mappa jelenik meg, hanem valami install jellegû doc. Elindítom, telepíti magát, és sehol semmi nyoma nem marad. Ennyi.
Ilyet még nem láttam.
amugy a Lock Down kliense jo hozzá...

Magyar Mu Szerver

0.99c verzioju kliens kell hozzá lehet felrakom egy ftp re de ez még teszt kliens a launchert fel rakom azt le lehet szedni majd..akinek megvan ez a verzio a gépén az örülhet!<#wow1><#vigyor3><#wave>

Frosty01
nem értem, szóval, letöltöd a klienst, utánna fenn van a gépeden? vagy nem fejezi be a letöltést?

practitioner of the forbidden arts of death

Bocs, ha kicsit hülye voltam, de senki nem szólt vissza, én meg már vagy hatszor leszedtem az oldalról a full-t, és egyik alkalommal sem jutottam vele semmire. Kissé ócska érzés volt. Mégegyszer bocs. Ja igen! Pénzt is szívesen fogadok, játékon kívül. 😊)
Komolyra fordítva: Ha letöltöm a klienst, utána nem csinál semmit.
Ezzel mit lehet kezdeni?
danoss nézegesd a storekban elég sok a ress_staff+x+12 de ha lesz szolok és odaadom 😊

Frosty01
ma majdnem meggyõztem egy brazil dk-t hogy adjon el nekem egy +8+12+L sphinx glovest 1b20milláért 😊

Vdanosss
Buy: +7+12 Spinx helm, +1+12 res staff, +7+12 spinx gloves<#szomoru1>
Nagyon kéne!!!!!

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
Sell: +7+L Spinx helm--> 19m, +8+L Wind gloves--> 25m, +3+8 legstaff😄--> 200k, +3+12 gorgon staff--> 500k, Soul--> 20m, Spirit+1 set--> 10k<#buck>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Borg87
T_T majdnem golden pk lettem :S 189 a defem kell szereznem 1 nadrágot XD

..::Borg::..

akinek van esetleg elado leg cucca+7+12 az irjon pls vagy akinek az ismeröse ad el elsõsorban helm és pants kéne thx

gondolom soulal =/

Vdanosss
...
Nekem összes cuccom amit tudok adni a helmért: +7+L spinx helm, 14m, 1soul, +3+12 gorgon staff

Frosty01
loál :S

Hogyan?

Borg87
elrontottam a nacimat =(((((((

😊

Frosty01
😄 még mindig megvannak a cuccok, akármikor odaadhatom, persze ha késõbb kifizeted lol 😄

Frosty figyu majd szólj légyszi ha nekem tudod adni a guardian armor-t
addig nem játszom a globalon mert rettenetesen unalmas😊 tiszteletem és csodálatom a tietek, hogy ilyen lelkesen játszotok még vele!!!!!!!
csak az a baj, hogy egy 160 lvl-es agility elf szart se ér egy rakat jewel nélkül........
szarul sebzek, viszont lezúznak tarkanba mint a sz@rt😊

global: muse elf lvl 160+

LoL...
Nem tom!
Mivel akarod letölteni? flashget?vagy IE? vagy mozilla? melyikkel?
Lordbaker.

Frosty01
szóbeli helpre vágyik te hülye 😄DDDDD
nem tudja letölteni a klienst... :/

Borg87
Ha anyagi támogatást vársz abban most sajna nem segíthetek 1enlõre mindenki boldogul maga ahogy bír. Szerintem itt senki sincsen azon a szinten még hogy 1másnak adjunk nagytételbe segítséget

SteWhite
70-75 M-ért láttam a piacon 7+12-es sphx-et a múlt héten az 1B1S

Global DW 11x

Vdanosss
ehhh.
lvl 100 és végre találtam egy soult.
A tesom kifehérítette D>Seggjukat...
És nagyon sürgõsen veszek +7+12 Spinx Helmet !!!!!!!!!!<#gonosz1>

ÁÁÁ...
Ez megõrjít 😄

kegabor

Nézd a közepét erõsen...én is gy nézem a piacot...😄D

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Frosty01
azt nehéz lesz kihozni 5S-bõl....... fõleg egy reflectes setet.... de azért sok sikert hozzá 😊

kegabor
scale vagy brass set

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

kegabor
LordBaker bármilyen a játékkal kapcsolatos dologban segitek...nyugodtan ird le mi a problémád...és segitek..(ha tudok).

frosty már nincs több mirror csak egy és LordBraker mit ir ki vagy mit csinál a letöltés de ha vissza olvasol kérdeztem h mi baja van a letöltésnek szal ne egyböl a lecseszéssel kezd pls 😛

Frosty01
khm... mit vársz mit segítsünk? a letöltés simán letöltés, nekem semmilyen problémám nem volt vele, próbáld meg másik mirrorról letölteni, sõt fogalmam sincs hogy mi lehet nálad a baj<#wow3>

SteWhite
Kedves LordBarker!

Mond milyen segítséget vársz a letöltéssel kapcsolatban?
Azt tudom felajánlani, hogy ha megadsz egy gmailes emilcímet, akkor átküldöm neked zipben az 1.0-ás verziót, ha erre a Gmail képes.

PM-ben add meg a Gmailes címedet.

Global DW 11x

Köszi a "segítséget"! Látom, kezd az egész fórum egy "ki mit talál, ki milyen frankó gyerek" típusú lenni. Annak idején még legalább próbáltunk segíteni is a másikon, nem csak a saját dolgainkkal dicsekedtünk.
Borg87
ja és A3 alatt esett a jeges dögökbõl bocsi hogy percenként írok 😄 és nemtok 1szerre válaszolni sry

Borg87
énvettem fel mindent igen de share volt az armorból kapok 2B-t +ami még bejön de a min 2B a jevelekbõl pedig öszesen kaptam 34M zent

Borg87
Hétvégére meg lehet hogy megtudom majd venni a +9+12 es silk glovest 😛 ha eladják az armort 😛

WOW
Hol esett az exe brass armor?
Uh..
Abból mennyi lett a tied?az összes?

Borg87
ma hihetetlen jó napunk volt 2B1S 5C 2 imp 1 horn exc brass armor +dr+mana és 2 lvl nekem most 131 vok 😛

Frosty01
leather set? 😄

kegabor
Exc DB volt nála...de utólag megtudtam hogy 3 item-en volt neki MAX 4%HP is.

Viszont azt nem mondtam, hogy volt is DS-ben..esetleg majd fog menni... 😄

Erõsen gondolkozom rajta...hogy vegyez az egyik haveromnak ilyen RD set-et. Ma volt egy eladó...de nem tudok adni érte annyit...11B ért árulta +0+0+RD set...

Nekem az 5S lenne a megfelelõ... 😄

Frosty01
õhhh az enyhén lehetett csak vitality bk........ nem is kell sok str ahhoz a sethez, agi sem túl sok.. milyen fegyvert hordott?? egyébként az szép.. beáll DS-be és otthaggya magát afkzni 😄DDDDDDDDDDDDDd lol

kegabor
Az a baj, hogy az enyémen tényleg zsufolva vannak a gombok...

látom nem csak én hibázok (írásokban) vagy nem csak nekem szar a billentyüm 😊

kegabor
nem mg = meg ... és nem voltak = voltatok tört szervereken

elgépeltem

kegabor
Dehogy...😄

Devils Square = DS....de lehetne sok minden is... 😄

De sok ilyen speciális event lesz...pl. van olyan hely is, ahol az nyeri meg a BoK-ot aki a legtovább birja...persze az elején mindenki kinyirja a másikat.

De igazán meglepõdnél, ha Castle találkoznál vele és mindenki ugyanolyan ruhában van...te mg pl. megtámadod és te halsz meg...mert sok a HP-je...

Azt hittem azért voltak sokat tört szervereket, hogy ezeket kipróbálják. 😄 (mind1)

ha lejjebb nézel ott a képen is a név 😛

Dragon Spear ha jol tom 😊

SteWhite

"csak a dual miatt csinálta ezt a karit...meg majd ha egyszer lesz DS... 😄DD"

Azt hittem "régi motoros" vagyok, de az a DS kifogott rajtam. Mit jelent ez pontosan<#kerdes>

Global DW 11x

kegabor
Ööö sok exc cucc van...de a droppot nem növelték. Szerintem az az itemtöbletbõl alakulhatott ki. (Az uj karakter itemeire értem.)

Pl...nekem eddig 3 droppom volt exc...de ezekbõl egy volt értelmes opcióval.
Sokan olyan dolgot árulnak és vesznek, amire nincs is szükségük...az opciókra gondolok. Én láttam kis dw-t, akinek DD set-je volt Bone...és semmi szüksége rá.

De láttam olyan dw-t..akinek Reflect Demage set volt a tulajdonában...és bazz van 200 Hp-je és Reflectes set...ennek nincs értelme.

Tegnap duáloztam egy sráccal BK-val, fogalmam sincs hogy csinálta...legálisan/nem legálisan...3000Hp-je volt Brass+7+16+Reflect Settel...három ütésbõl megöltem magam. De utánna még mondta is, hogy csak a dual miatt csinálta ezt a karit...meg majd ha egyszer lesz DS... 😄DD

SteWhite
Elirtam. Árulták-ot akartam írni, csak gyorsan gépelek és összekavarodnak a betûim 😊

Sztem mostanában túl sok az Exc. cucc a globalon, minden második kari azt árul a piacon. Biztos megnövelték a drop rátát.

Global DW 11x