10360
Mu Online
  • kegabor
    Dragonhelm >> Globalon a valhalla P2P, a tobbi F2P server. Ha pedig elolvasod normalisan a "main site"-ot, akkor megtudod mi a helyzet.
  • kegabor
    En olyan jokat derulok neha, amikor jonnek uj tagok, vagy barki regiek. Azutan meg okoskodnak egy hetig es vege a mu-zasnak...kesobb meg azt irja vissza, hogy "en nagy jatekos vagyok am, mar 2 eve jatszom a jatekkal", es erre napi 1 oraban jatszik. Ez a rengeteg lol dolog naprol napra egyre jobbam boldogit.

2 dolgot meg lehetne erteni : Global az igazi, a tobbi hasonlo server csak masolat, mondhatni mulo elvezetek. (Star meg ne cafold, a tort szerverekkel, csak viccelek...:DD) A masik dolog, itt a globalon 150 lvl alatt senki vagy nem is letezel, es ehhez 2-3 honap kell, hogy erre a szintre eljuss.

En mar alog varom a nyarat, hogy sok uj emberke megjojjon, mint pl. tavaly mi voltunk egy paran.

Ui.: Aki a globalon egy hetet se jetszott osszesen, ha lehet inkabb ne postoljon bele a globalos temaba. :D Ezek a legvicesebb dolgok...
  • starweb88
    mintha én is igy olvastam volna
  • Dragonhelm
    senki se hinné el de a globalon csak 1 rész fizetös az pedig a prémium amiben extra cuccok eventek meg iylenek vannak de csak a premiumosoknak a serverek ingyenesek!!! ha nem hiszitek el menjetek fel és nézzétek meg!!!
  • SteWhite
    az fizetős :)
  • Dragonhelm
    NA LÉPTEM A MAYÁROL SZOLJON AKI VALHALLÁZIK!!!ODA MEEK
  • Dragonhelm
    20 lvl -en kerszesztül nem a 20 di kszintem ota:D
  • Dragonhelm
    Azt alapbol tudtam senki se fog adni de megkérdeztem.Eclipse bk karijárol csináltam és nem én pk-ztam meg aztán mennyi idö szerinted 98-asrol 250 ig fejlödni tippelj mennyi idö???? szerintem az ott van kb 6 honap napi rakás idö gamelés de ez csak tipp meg aztán hol esik jewell mert nekem 20 lvl -ota csak chaos esett
  • starweb88
    jah erről az accrol már hallottam :D
  • kegabor
    Dragonhelm, en nem akarlak bantani, de senki se fog adni szerintem neked semmit. Ezt a dolgot csak igy nem lehet elintezni.

De mindenki lathatja, hogy aki annak idejen CH-val csinalt karaktereket, annak semmilye sincsen. Azert vannak a lvl-ek, hogy az ido alatt amig jatszol jeweleket szerezz, nam azert, hogy egy hackelt main karakterrel dolgozgass.

Ha jeweleket akarsz, akkor kezdj egy teljesen uj LEGALIS acc-on egy karaktert es 200-as lvl-ig hidd el dobni fog nagyon sokat. Ezutan lesz eleg a DL-ednek is.

(Amugy gondolom melyik acc-on lehet ez a DL, en Sonicra gondolok...)
  • starweb88
    fájdalom nem szabad pk zni tanulság :D
  • Dragonhelm
    Kinek van jewelle a dk-m nak?
  • Dragonhelm
    NEM HISZEM EL EGY BUZI NOOB MEGINT PK-VÁ TETTE A DL-EM ÉS ELVITTE AZ ÖSSZES ITEMEM SEMMI SE MARADT EGY GYÜRÜ SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • remfarkas
    Hej!! Én minden nap Maya-n nyomulok 1, 4 néha pvp-n is guilddal vagy magas szintű haverral.
  • starweb88
    a bölcs mesterünk szavát adá e topicnak és kivirágzé eme hely :DDDD
  • Dragonhelm
    lvl 83 és no pk aki akar az partyzhatna velem nincs defem de jol marok:)
  • Dragonhelm
    CC van embereke mentem
  • Dragonhelm
    csá kegabor mi az msn-ed?:)
  • kegabor
    Nem minden valódi, ami annak látszik. :D

(Nézd meg a Da Vinchi Kódot és rájössz. Ajánlom a Date Movie-t is. )
  • Dragonhelm
    Most megyek maya server 1 LordToba dl lvl 81
  • Dragonhelm
    Daviasba mész a potionoshoz és ott kel lvenni egy armor or guardmant aztán mikor lent látod azt hogy chao castle open 5 minute vagy mi akkor rákattintasz az armor of guardmanra és rányomsz az okra CC undulási idöpontok: 01:23,05:23,09:23,13:23,17:23,21:23 23-kor irja ki hogy 5 perced van belépni CC-be ha valakinek nem tünne fel 4 oránként van:) CC-ben nem érdemes ahrcolni ha gyenge vagy inkább futkoss körbe körbe és nyomd a space-t hátha jewellt felszedsz ha kemény vagy akkor meg ölj akit látsz ha jol emléxem akkor kb 1500x egy szörny ha megölöd 1000 egy ember ha TE ölöd meg vagy forditva de nagyon nagy a "KS" persze itt akit látsz azt ölöd ha tüzes láncokat látsz fuss az életedért:)
  • moszandi
    Sziasztok!!Meg tudnátok nekem mondani, hogy hol van a chaos castle??
  • Dragonhelm
    CSá tom van másikaccounton egy 250+ os akri cuccok nélkül é ott gamelek arrol az accountrol és CC-ben meg baszott erösek a dl-ek bár már egyszer nyertem a dk-mal és most lett a dl-is erös szal már vele megyek ...
  • SteWhite
    Szia Dragon!

Hogy lehet DL-ed, amikor ahhoz előfeltétel egy 220 v. 250 lvl-es alapkari?

Sztem a DL-el cc-be menj. Állítólag ott jewel hawai van :)
  • Dragonhelm
    ha valahol láttatok Dragonhelm néven játszo emberkét akor az én voltam:) sok szerveren játszottam de Global forever ha valakinek kell egy Állitolagos cheat az szoljon rám msn-be: [email protected]
  • Dragonhelm
    Csá all szeritnem alig ismer valaki :) Globalon 98-as dk-mal meg egy 81-es DL-el nyomom... Guildot várok meg csinálok ha nem találok a dl-em 7 nap alatt lett 80-as:) de a ringek szart se dobtak tiszta luzer itemeket:( de a dl-el marok akár lt7-ben is meg party-k jol jönnének a dl-nek esett jewell 2 bless d3-ba 15 eprce nbelül de el is csorta egy buzi az itememböl(no comment) msot épp azzal probálkozok hátha valaki ad kölcsön cuccokra pénzt én vissza adom (persze ezt senki se hiszi el senki se ismer annyira hogy emgbizzon bennem de azért megkérdezem:))sok at játszok Maya server a DL neve LordToba
    a dk-neve Dragonhelm Kegabor-t viszont ismerem:) meg starwebet meg még jopár emberkét...
  • remfarkas
    naja, én lvl113-mal +7+12-re kuporgatok, amiből a cipő az egy guildmemberé, armor van luckos, pants +3+12 többi+5+12, de igaz, az egész "csak" matek. Én sokszor csak azért voltam benn, hogy dumáljak ismerősökkel, volt hogy elvoltam 1 órán át és csak beszélgettem egy francia csajjal. De amúgy télleg nagy %-ban afk-zik vagy store-ol az ember (aki sokat van fenn), és keveset gamel aktívan. Én pl most örülök, mert egy igazán jó fej társaság a guildom, és faszákat pt-zunk, de így félév vége fele nagy a hajtás, mindenki tanul vagy puskát ír, vagy kuncsorog a kettesért, úhhogy még az első battle soccer sem jött össze ami tegnapelőtt vagy mikor lett volna, meg a mai friendly guild war se. Mind1, cc2-t se fogom már megnyerni egyszer se hát még a 3-t meg feljebb, mert nekem sincsen zsírpöpec exc cumóm reflecttel amiben a dl-emmel lezúzok minden arcot. Maj csak lesz vmi.
  • ensomhet
    Valamint tegnap éjjel játszottam a guildommal, A3-ban variáltunk. Némileg közel kerültünk egy 220as +11 vagy jobb dragonba öltözött szárnyassal, erre aztán összevitatkoztak a mi 140es dknkal. Ennek folyománya az lett, hogy elkezdték ksni egymást, majd a bk megölte a dk-t, viszont a dk is őt (Xbrass+12-ben, XCA max-al, imppel), ezen jót derültünk. Aztán a bk hozott valami 250+ karaktert, a mi dknak is. Elizélték egymást, aztán elvonultak A1-be, ahol folytatták eme tevékenységet, és a noob és lol szavakat ismételték gépiesen. Annyira gyerekes... Tiszta matek az egész. Akinek jobbak a számértékei, az nyer, ennyi.

Másrészt az mondta nekem a 140es DK, hogy inkább az EEm fejlesszem, merthogy 200+ szint körül nagyon jó felszerelésben kellene lennie egy lovagnak, hogy valamennyire gyorsan tudjon fejlődni, senki nem akar majd vele partyzni, EE eléggé szükséges neki. Lehet benne valami, hisz mondjuk talán sikerül venni egy black dragon +7+12 setet, de aztán a következő lépés sokkal drágább, és az errevalót is rendkívül nehezen tudom összegyűjteni, ha egyáltalán. (A mostani összvagyonom van talán annyi...)
  • ensomhet
    Azt hiszem unom a játékot...
  • remfarkas
    Lassú munkához idő kell, és a webzen kettő(!!!!) másik game-t fejleszt.
  • starweb88
    nevetséges hogy nem tudják kijavitani...
  • kegabor
    Van az még, megnyugodhatsz...és lesz is.
  • remfarkas
    Juhuu, végre megint van guild és ha jól látom nincs friendlist bug!
  • starweb88
    hát jah akkor jól emlékeztem hogy már elég régóta van mu
  • remfarkas
    Én tudnám használni, néha kevés a guildban az EE
  • Borg87
    Hi a játék 2001 óta létezik a lista pedig régen jó volt hibátlanul müködött. Ha kell valakinek használatra az energia elfem az keressen meg lvl 131 ee maya szerver öregharcos ez a kari :P
  • starweb88
    de minden bizonnyal kifogják javitani ...remélhetőleg =)
  • remfarkas
    Lehet azért van mert korábi verzióhoz nyúltak vissza az új pályák meg eventek létrehozásához, mivel azokra már fejlesztettek vmit. Aztán nagy volt a nyomás a p2p miatt a K2-től és ezért ilyen félkész szart raktak a nyakunkba. De ez csak egy lehetőség.
  • starweb88
    sztem már több mint 3 éves van...
  • ensomhet
    Hány éve van a játék, 3? Enny idő alatt nemigaz, hogy nem jönnek rá a problémákra. Meg milyen hiba az, hogy egyszer van lista, egyszer nincs? Azt hinné az ember, hogy a számításteknika valami konkrét, vagy ilyen, vagy olyan, nem pedig hol ilyen, hol olyan, hol ilyen, hát nem? de.