Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó, hogy egymás után jutnak eszembe és nem tom egybe leirni de csupasz az elf vagy van rajta vmi ütös cucc ha már igy kaptad mert ha nincs semmi rajtad sztem kidobhatod a franvba, tapasztalatból tudom h 180+ on nem naon könnyû már jewelt szerezni én is fel akartam ruházni meg wingelni anno phuongot elmékeztek?^^
nézzétek meg az eredményt<#banplz><#lama>

ja és mi lesz a dw-del ta nagy elfes? ^_^

hogy hogy nem engedi letölteni?? o.O
Borg én tnap azt hittem h nem lesz meg a lvl de 9 kor elkeztünk pt zni és 11 re tadam <#mf2>

Sziasztok! Rég nem jártam erre, csak játszom, nem fórumozok. Ahogy látom, mindenki a Globalon van. Nekem nem sikerül letölteni valamiért, tehát ha van valami ötlet, szívesen fogadom.
Borg87
Hi azthittem ma elérem a 130 lvl-t de nemjött ösze :'( csak 129.5 vok 😞((((

..::Borg::..

ha aztse tudod mi a skill neve megsem érdemled a karaktert, pláne, hogy nem te vitted végig hanem "szerezted" vhogy.
Hát sztem vagy hekkel vagy .....(...= Gabiman GM haverjától) =)

és hogy tett szert rá? ^^

Vdanosss
<#wow3>O.o
komolyan van de, pk<#wilting>
Jah és Ice Arrow(bocs)És Frosty neked is bocs<#miaz>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
DANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KINYIRLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/gabika elmondta hogyan szerezted azt a bizonyos elfet <#mf3><#boxer><#violent><#violent><#violent>/

practitioner of the forbidden arts of death

kegabor
Eladta tényleg...kár, hogy nem csináltam a businessrõl screenshotot...a gyerek nem csinált nagy problámát abból, hogy ennyit ki kell fizetni érte...de ahogy láttam mintha exc gyûrûket is kinált érte...az a lényeg, hogy ilyen is van globálon még ha ritka is.

JA! Senki ne vegyen DRG+11 itemet luck nélkül...nemsokára ellenõrzik az itemeket. A legtöbb dupe pedig azokból van...és exc blade-et sem...ha több infó érdekel keresd neten.

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

hát Danoss kissé hihetetlen amit mondasz föleg h még a skill nevét se tod pontosan<#beka3><#ravasz1> :X

Frosty01
ahha.. peersze, screenshotot!!!

Vdanosss
Nah eljött az idõ hogy felfedjem az elfemet<#worship>
191 lvl elfem van és tudom az ice age-t<#nyes>
Egybként tök kira az a ds meg a shield is<#wow2><#wow1>
És komolyan eladta???? 150B!!!!????

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

kegabor
Mennyiért árultál? >>> Nem én árultam. 😄
50B? >>> 150B ért árulta...utánna eladta... 😄
Hm..? Aham..

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

SteWhite
Mennyiért árultál a DS-t? 50B? Hm?

Global DW 11x

Frosty01
omg az a ds nagyon szép <#ijedt>

kegabor

Ilyeneket is árulnak néhányan....

Nekem csak egy Bone armor+7 vagy milyen 😄

esetleg van valakinek +9+16 os bone iteme eladóó

müködik 😊))

de rég jártam már itt
megprobáltam megcsinálni amit mondtál Ste de nem tom h müxik e :S

Borg87
Má megdumáltam vele 1épként az én bowom se olyan xar de majd eldönti õ ott hogy jó e neki vagy sem 😛 kül én még dobok rá zent...

Oks!
Beszélek a fejével!

Frosty01
egyébként gratulálok az exc bowodhoz!!! lehet hogy többért is el tudod adni, szerintem 😊)

Frosty01
gladiátor lehet már el is felejtette hogy megnyitotta ezt a topicot ^^

SteWhite
Akkor szólni kellene a témaindító Gladiatornak, hogy rakjon fel egyet. Gondolom bárki nem képes rá.

Global DW 11x

Frosty01
sügérek 😄
ez a Lineage 2 C4-es patch-elt verziója, semmi Xtra 😄DDDD
csak a mu mellett müködik ez a szerver is 😛

Vdanosss
Ez az a 3D mu?<#confused>

Télleg kéne rakni vmi bannert ennek a topicnak!
Most néztem a RA3 topicot!Annak van 26 hsz-e és már van bannerje <#buck>

Télleg mut lecserélték L2re? :S

Borg87
és ezt leis lehet tölteni?

Borg87
Megvenném vagyis elcserélném 1 exc bow ra a tiedet és még én dobok rá 6M zent pliz írj ha megfelel

Helo!
Csak érdekesség,mit nem csinálnak 1 mu srvr-böl:exK3MU

Átalakitották az egészet line agévá😛

KolgerHun általába:) The Abbyss LA2:))

kegabor
Eladtam mindent ne jelentkezzetek. De BoL-t még mindig vennék.

SteWhite
Eladó: Exc Golden Crossbow +S +(Inc Dmg lvl/20)= 1S

Vennék egy pár milláért: Sphinx kesztyût, kalapot 4+12 v 5+12 és cipõt 5+12+L, esetleg elcserélném a Bowt 7+8+L sphix cipõre, kesztyûre, v kalapra.

Global DW 11x

kegabor
Ja és minden magyarnak...akinek van Box of Luck a tulajdonában, az szóljon nekem megveszem mindent. De ne darabonként szóljatok, zen vagy valami megegyezünk.

kegabor
Van egy eladó kis CLS+2+4 -em valami jelképes összegért. (zen) A vállalkozó kedvû magyaroknak, akik szárnyat akarnak csinálni. Csak feltuningolod +4+4 -re, majd 1B1S1C-vel berakod a gépbe 37% eséllyel... 😊)

De ha valaki használni akarja ám legyen...ide kérek ajánlatokat.

Vdanosss
kyra!

Jól nyomod 😄

Borg87
126.55 lvl 491 energia<#eljen>

10M ...<#buck>
Sztem +0+12es is többe kerül :S

Vdanosss
hát jah<#worship>
csak a megfogalmazás volt kicsit összevissza<#buck>
és ha 10m ért ideadja boldogan megveszem
<#fogmosas>

hát a 7+12-höz eléggé nagyobb strength kell mint a sima +0+12-höz! :S

Borg87
Frosty majd tudsz adni 1 travist?

Frosty01
dani a cls+0+12 iszonyat drága...
egyébként KeGabor elad egy +7+12 CLS-t ugyhogy vele beszéld meg, ha érdekel 😊

Vdanosss
Én nemlettem sehanyadik a kris-es eventben<#zavart2>
Egybként a keresõs is a 8 ason volt??
Jah és BOK volt a nyeremény!Szal elég jó kis evntek várhatók.<#finom>

Frosty01
Grat ^^

1 percenként írtál? lol
De mind1
Milyen bow-od van?

Borg87
ja ma az 1ik eventben majdnem elsõ lettem vagyis 3. ként találtam a faszira