10360
Mu Online
-
#6397 Nem hinném, de létezik szal ne erőltesd az ilyenfajta tradeket. -
ensomhet #6396 Ezekről bővebben lehet olvasni valahol? -
vazzeg #6395 én is silkroad on nyomom -
ensomhet #6394 Szoftveres automouse is van.
Van-e értelme alacsony szintű karaktert fejleszteni direkt Chaos Castle-höz, és ha igen, akkor milyet? Vagy ez elvesztett ötlet? -
#6393 az annál is értelmesebbek meg a gw factionsal -
starweb88 #6392 jaaaaaaaaaaj :P -
Fairy Elf #6391 hali!!
persze, hogy halott ez a MU oldal:)
az értelemesebbje inkább a silkroad online-al játszik:) -
starweb88 #6390 én pl. win minimizert akartam futtatni alatta de beszolt nekem a anti hacking :S azt kidobott :D -
#6389 Az auto mouse egy hardver, amúgy egyetértek veled. -
#6388 Azt azért el kell mondani, hhogy a legtöbb hackelt használt vmi 3d party progit, mint bot, minimizer automouse vagy ilyesmi, szal ezekkel is vigyázni kell, honnan szedte le az ember. -
starweb88 #6387 Nah akkor Frostynak az elmélete megdölt, mert ugye azt mondta mindig a globalon nem lehet hackelni...dehogynem lehet inden védelmet kilehet játszani... -
#6386 2 Új hack lépett életbe a Globalon:
1. Trade közben ne nyomj V és S, még ha valaki ezt kéri is.
2. Ne whisperelj senkire, valahogy megtudják igy a acc/psw.-t.
(Ui.: Most láttam storeban exc pend+ exc dmg-t 99M ért, 3 perc alatt elvitték) -
#6385 Jegyeztem, szólok, ha látok. -
#6384 Vennék 5+12+(L)-es sphinx kalapot olcsón 5M-ért :)
-
#6383 azaz a már nem kellett volna... -
#6382 :P a másik 1.02d szerverek nem mennek.
de itt már MG-DanosHun 1reset
DL-Dan0sHun 2-3reset -
starweb88 #6381 lol , asszem vdannos játszik ott de ő rajta kivül nem játszik senki a rotor mu-n de meg miért nem az ő forumjukon kérded meg... -
Sonic 2000 #6380 Aki nem ismeri jöjjön a magyar mu ra:: http://rotormu.servergame.com -
Sonic 2000 #6379 Tud-e valaki a rotor mun cuccot cserélni venni stb
Egyáltalán ti a rotor mun jáccotok ??
Lécci írjatoK!!!!! -
#6378 Aham. Vizsgák. -
starweb88 #6377 borg téged is látni :D hihetetlen mik vannak borg visszatért :P -
#6376 Na ja, sztem mindenki éli az életét, így félév vége fele nagy a hajtás, azt el kell ismerni, én meg nem akarom teleflamelni a fórumot, bár lehet valakinek így is sok vagyok. :P -
#6375 aham, kb. azóta nem szól senki amióta megjelent a 2(3)magyar mu meg amióta a K2 vezeti a globalt -
#6374 Haldoklik a fórum :P már két napja nemszólt senkise ide :S Minendenki ráunt a murva vagy mitörtént?? Ha kell valakinek 1 120+ os Harcos írjon megkapja az enyém és van még pár jó karakter rajta 60 lvl esek ha érdekel valakit írjon privátba. -
#6373 Különben is, a a mu-guide az !!!!GUIDE!!!! oldal, azaz segítség, meg újdonság, meg hírek a globalmu, azaz a hivatalos játékról/ból. Kissé más, mintha valaki telespammeli a fórumot privát szerverével. -
starweb88 #6372 mit reklámozom magam?, bazmeg ird az aláirásodba az nem reklám te köcsög -
laca14 #6371 1000x sem oylan sok ha 400 a reset amugy:)
amikor 380 szint megáll a játékXDDD -
#6370 Amúgy is 1x vagy 2x exp a király, én szenvedni akarok a szintjeimért!!! Na jó, annyira nem, de 1000x... szerepjátékban az ilyet hívjuk vérpistikének. -
nico24 #6369 csak tereklámozhatod magad lol lol lol -
starweb88 #6368 elhiheted bazmeg hogy nem érdekel a reklám szöveged, láttuk egyszer nem kell 2x vagy 3x beirni ha vki megy akkor megy és már sokszor mondtuk ezt.. -
laca14 #6367 Jöjjetek ide nézzétek meg nagyon jó server:) Itt valaki mindig online. Pl ÉN:)
3Éve MUzok megállás nélkül:) -
laca14 #6366 Hi All
Elindult az uj MuHUNLine server:
Versio 1.02d
Exp 1000x
Drop 75%
A Server 24/7-es csak ritkán áll le.
A Regisztráció még csak e-mailban van de csináljuk a webreget, a cím [email protected] ide külgyétek el az accuntotokat Id, Pass, Vault kode, question, Answer, ezeket tölcsétek ki.
A webünk még nincs kész de le lehet tölteni a CLienst és a Patch fájlt Http://muonline.atw.hu/. A fórum peddig: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=MuHuN -
#6365 Na, mintaince után újra live leszek, jó reggelt mindenkinek :) -
#6364 Thx, +5+12+L boots megvan, 1b2s20M, számolni meg nem tok, mer bölcsésznek tanulok xD -
#6363 Eladtam már a 2 xspirit cuccot (11B ért).
Már csak a shield van meg, az is frostynál. :DD
(AE-nek nagyon fasza a DSR opció, bármennyi amennyi csak van. Def nem lényeg, szörnyek csak miss-elnek rajta:D) -
#6362 Érdemes Kegabor ajánlatát is megfontolni +20% def rate a mostani 66-hoz? az már 86% nem rosz, de még kellene 2 db dd cucc is. számolni számolni számolni ... -
#6361 Háát ha szerencséd van találsz 75m kp-ért is. Én úgy emlékszem, hogy volt ennyiért a piacon de a +luckban nem vagyok biztos. Sztem néz körül a : MuHQ és a Global elf piac tárgyú fórumaiban. gl -
#6360 Mennyi AGI-d van most? Amit árulok XSpiritet pont jó lenne neked...nem mindig a defense a lényeg a játékban. -
#6359 Pff.. mind1.. kösz, akartunk 2-en guildot csinálni (ő már ugye 153 lvl) de minden névre aszonta van már olyan.. Ha minden igaz akkor csak szerver újraindításnál lehet guildot csinálni? Grr van 1B1S 53milla és 2B1S-ért kapnék +5+12+L bootsot... -
#6358 Eladó Cuccok:
EXCSpirit Pants+0+0+Defense Succes Rate 10%
EXCSpirit Helm+0+0+Defense Succes Rate 10%
EXCDragon Slayer Shield+0+0+Demage Decrease 5%