10360
Mu Online
  • Cence89
    már nem kell^^
  • Cence89
    valakinek esetleg elado leg armor+5+12?? kifizetném normál áron^^
  • kegabor
    LOL...eloszorre azt olvastam, hogy "Kész a Plate setem végre Valhallára"
  • kegabor
    GRATULA

Most mar csak a CDA-mat kene megvenned...valsz elado lesz...kene egy dragon wing.

Szoval ChaosDragonAxe+11+16+Skill+Luck elado jo aron

(Nekem ugyis megvan a Serpent Pair+0+0+ExcDmg+Lvl/20+Speed es a DragonSlayer+DD)
  • Frosty01

kész a Plate setem végre valahára :)
    509 defense
  • kegabor
    Elado cuccok: (Ajanlatra varnak)

XPadHelm+0+12+DemageDecrease

DP Helm+5+8
    DP Pants+5+8
    DP Gloves+5+8
    DP Boots+5+8
    Satan Wing+5+4
  • ensomhet
    Damage speed increases to +20 for 3 minutes, tehát 60 milliót nem igazán ér :)
  • ensomhet
    Olive of akármi - miaz, mire jó, valóban van-e a játékban legálisan? (60Mért láttam néhányat, ez volt az első alkalom)
  • SteWhite
    Sajna leg cuccaim nincsenek csak ami esik, de az szar (leg helm sima).

Úgy látam a piacon 6M darabja.
  • Cence89
    és kinek van +3+12 es leg cucca eladó? (pantsom van) tom h noob item de lehet ezt se tom kifizetni xD
  • Dragonhelm
    Ki jönne valamikor party-ba?
    valami lost tower be ha van EE akkor akár már A2-be is:)
  • remfarkas
    Csáá, Frosty, öröm újra látni! Meg téged is, Cence, na, menek is fel gamelni rögtön..
  • Vdanosss
    én jáccanák de megy fel:)
  • Dragonhelm
    lol az a rajz:) valakiben ott van az alkoto müvész:D ki mennyi msot a globalon? aki még azon játszik? én 101 lvl 3.1 bar
    valakinek van +9+12 dragon cucca? vagy +7+12 is jo lenne csak valami ilyesmi kell:) és elado egy double blade +7+s= nemtom mennyit ér:P de elado:D
  • Cence89
    én is megjöttem sokak örömére^^
  • Frosty01
    csak az nem muese elf hanem muse elf :P
  • Frosty01
    nagyon jóas lett
  • starweb88
  • Vdanosss
    majd lerajzolom őket papíron mert ezeket kurwára elcsesztem meg aztán msn en rajzikáltam:F
  • Vdanosss

:P
  • Dragonhelm
    B>Dragon+9+12
    S>Double Blade +7+s=offer
  • Dragonhelm
    100 lvl 4.3 bar a dl-em meg ot hagytam a köcsögök csak lecsorják a cuccokat a dk-val is jol elvagyok föleg hogy msot vettem egy Dragonhelm +9+L-ot 40 milláért meg 1 soulért ami 55 milla kb.szal jol néz ki a sapim hüen a nevemhez:)
  • starweb88
    éppen most választ irok neked amugy most Cod2 rulezz van :D
  • Frosty01
    nagy a pangás errefelé
    mit csináltok emberök
  • Frosty01
    köfi :]
  • Vdanosss
    látom drg helm is keni ezzerrel a dl jevel:D
    jo ujra látni frosty..
  • Frosty01
    B>Plate pants 11+16+Luck [maya]
    S>Dark Phoenix Gloves +7+8 [maya]
  • starweb88
    csáó :D
  • Frosty01
    re :]
  • Dragonhelm
    99 lvl 4 bar szal nemsokára guild:) de nemsokáig lesz gyors a fejlödésem mert ahogy nem lesz buff szart se fogok érni szoval ha van egy EE aki partyzna velem annak örülnék:)
  • starweb88
    hát azt nehezen mert feltételes modban van volt szerverem de már nincs...de a szerver fájlok megvannak és bugmentesitve vannak :)
  • kegabor
    :DD megnézlek egyszer ott..."a szervereden"...majd egyeztetünk egy időpontot.
  • remfarkas
    Lerámolták rólad??? Az is vmi hackelt kari? Mert legálisakat nem nagyon lehet lerámolni. Naja, globalról annyit, hogy a webzen 2 másik játékot fejleszt, nincs idejük a mu-t javítgatni, hogy kapják be lőcst.
  • Dragonhelm
    még 1 lvl 2 bar és guild!!!
  • starweb88
    gabor elhiheted rájöttem ha nem én nyomom a privi szervert nem is menék másra :) mert ha én nyomom az tuti faxa de a többi sztem elinditja a szerver progit azt ba**ik rá hogy milyen bugok stb. a Globalon meg már ideje lenne sztem hogy a bugokat javitság mégis a globalrol van szó sztem
  • Syabka
    sziasztok most csináltam egy 0.97d-s servert de ugyan azt csinálja mint a többi,kérlek titeket segítsetek,tuti van valami megoldás!!!
  • Dragonhelm
    Lol rájöttem hogy csak 1 ideig nem kel fizetni a globalon a valhallára! szal vissza megyek a globalra és a dk-mat huzom 250-ig aztán kegabor javaslatára megcsináloma dl-t és lesz jewellem remélem.szerintem még holnap 10x leszek tutira meg a nyári szünetben megcsinálom a 200-at minimum szerintem. és igaz a tört serverek szarok mert akármennyit játszol rajta törölnek és baszhatod azt a kemény 1 honap-ot amig a globalon nem törölnek max másik palyer lecsorja a cuccaid ezért van a jeslzo váltosztatás.Ki akar partyzni egy 98-as dk val aki buffolva tul él lt7 ben csak le kell sétálnom odaáig.
  • Syabka
    Sziasztok,csináltam egy servert 1.02d-t,mindfen jó volt de amikor felmentem a serverre 2 perc után mindig ledobott!megpróbáltam egy másikkal a 0.99c-vel de ugyan ez volt a helyzet!Valaki segítsen,adjon pls valaki egy működő server fájl linket,vagy írja le hogyan lehet kiküszöbölni a hibát!előre is köszi
  • Borg87
    Halihó!
    Ugydöntöttem viszatérek a muba =) Csak kéne kis help pl 1 klán ahol velem 1szintüek vannak (magyarok) (én 131lvl vok EE) sajna a ruhámat lerámolták rólam de bufolni erősen tudok!!! Ha van valakinek ilyen kicsi klánja és kell ee az szóljon pliz. Előre is köszönöm! ;)
  • remfarkas
    Ja, ajánlom én is mindenkinek pl a hivatalos fórumot is, sok böszmeséget odapostolnak, de aki el akarja kerülni hogy lámának nézzék az utána tud nézni ott is sok fontos dolognak, mi hogy alakult az utóbbi időben. amúgy meg télleg a hivatalos oldalt is kéne olvasni, aztén nem kerülnének ide olyan lol postok amiről mi már tudunk. Ha meg b....a a csőrödet hogy nehezen megy a lvl-ezés, szólj, dII expansionben bneten 3 nap alatt csinálok neked lvl 80-as karit tök legálisan mindenféle pont elosztás nélkül, aztán mehetsz vérpistikézni. Vagy akár a rotoron is csinálhatsz 2 nap alatt lvl 220 dw-t aztán hajrá!