Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kegabor: szerintem tök mindegy, hogy tizenéves kisgyerek vagy egy rakás szerencsétlen sárga próbál szervert üzemeltetni!

amúgy a globálon lévõ adminok is homály banda, de legalább sokan szerencsétlenek!!!! arról nem is beszélve, hogy a globálon csinálják általában a legtöbb érthetetlen baromságot!!!!!

global: muse elf lvl 160+

nem éppen igy van, ha jot akarsz szorakozni akkor kell privi szerveren nyomulni...LOL

kegabor
Nem tudom én minek ugatok már vagy 2 hónapja...tört szervernek csak próba értéke van...de elvesztegetett idõ...ha jót akarsz szórakozni, akkor hivatalos szerveren kell játszani és ezzel meg is van oldva a próbléma.

Játszatok csak Starlighton, AZNS, IceAge, stb. utánna meg max. 2 hónap múlva törlik azonnal a munkátok...vagy annyira laggos lesz...vagy olyan dolgokkal rontják el amiken még te magad is csodálkozol.

Meg legyen admin egy tizenéves kisgyerek...köszi nekem inkább egy teljes múlttal rendelkezõ csapat kell. (Még ha néha hibáznak is...)

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

SteWhite
Global Rulez ! <#wink>

Global DW 11x

Frosty01
msn-re feljönni luxus? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Vdanosss
hááát én is így vagyok kivételesen.
Lehet hogy folytatom globalon.
Tök zsír hogy 210lvl en 230defem van mint globalon<#rolleyes>
a staffom is szarabb és akik elsõként kezdték azok vehettek +7+12+L gs settet meg bd meg stb...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
azért official mert ott még soha nem törölték a karimat :|

Frosty végül is igazad van, de a globál még nekem is lassú😊

Frosty01
én csalódtam ebben a magyar-szerverdologban, mostmár szent hûséget fogadok hogy ha mu akkor csak és kizárólag official<#email><#falbav><#fejvakaras>

DANOS: minek játszak egy olyan N+1-edik szerveren ahol egy ütéssel kinyírok mindenkit 1 másodperc alatt?

bakker 1000-szeres XP??? ( nem akarom szidni bárki is csinálta mert biztos sok munkája van benne)
de ennek semmi értelme......
olyan mint atombombával pecázni kb😊

Sonic öcsi jobb ha kiveszed az oldalladrol h az elsõ magyar mu szerver mivel a miénk volt ez elsõ szvsz...

Vdanosss
fairy! nekem is ez volt!
probald ki a jobb felsõt és a bal alsót, nekem a destiny server 1 en megy a bal alsó serveren.
lvl 210 és még nincs soul barrierem meg ami felette van és leg sett +7em van <#shakehead>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

na hát ha ez a frozen lett a magyar MU akkor inkább le se írom a véleményem!!!!
😞

semmi se lett olyan, mint amit még anno megbeszéltünk..........

ja és persze a cliens ami zip kitömörítés után is tartalmaz zip filéket:
azok persze én jól kicsomagoltam és mindent mindennel felülírtam😊

hali!

leszedtem a magyar MU-t, de van vagy 20 server ami közül lehet választani😞
és utána lefagy😊

bazze.amióta stipee-ék elkezdték a magyarmu sztorit azóta lett pár magyar mu :S<#vigyor2>

Vdanosss
okk

Frosty01
nem az elsõ 1.02d...

lejebb megtalálod a linkeket, én irtam 8 hozzászólással lejebb ;D

Vdanosss
starweb vagy valaki mi a Frozen mu oldala?
Linkeljétek már be mert nem tom hol kell regisztrálni<#felkialtas>

Sziasztok!

Van egy új Magyar MuOnline1.02d szerver.

A címe: RotorMu.servegame.com
Részletek az oldal fórumában.

Jó szórakozást!

Magyar MuOnline 1.02d szerver: RotorMu.servegame.com

SteWhite
Ez a Frozen valami török Mu-táns?

Global DW 11x

Mivel újra kell regelni<#buck>

Vdanosss
az accountom rossz azt irja ki<#szomoru2>

Vdanosss
de nekem miért nem megy<#szomoru1>??!!

Vdanosss
zsír

qrva jó..mondhatom..q

Nah egyesültünk a frozennal itt a frissitésekrõl a link:

Frissitések

Ez is 1.02d

Frozen Mu

hi all. Most akór mit honan kell ltölteni???<#conf>
Mostmeg egyesül a Frozennel, eszem eldobom...

szerver teszt idõszakának vége

szal lehet jönni élesbe nyomni....

WarriorMu

Vdanosss
lvl 103 !!!!Meg van a res staff+2+12

hello 😊

Vdanosss
Hello g789!

Frosty01
története van www.muonline.com itt a videók között van, a térkép meg szintén ott van 😉

feltettem a játékot
van valami története? van benne térkép?
Danoss a spirit settre igényt tartanék ha megvan még<#vigyor>

kegabor
Korrekt árak...de tényleg. 😄

Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005

Vdanosss
ma végre esett 1bless.
102lvl vagyok.
1lvl és res staff+2+12 ami azt jelenti hogy 211 defem lesz<#vigyor>
és az jó!
Jah és van eladó wind gloves +8+L SG-seknek csak 7m a többinek 11m és cls+1+0 nektek 500k

ezt úgy mondod mintha a privi vmi csúnya betegség lenne. De én nem látom a topic címben hogy only global. Az hagyján hogy ezen a véleményen vagy, de még ki is mondod, na ezt nevezem én csúnya betegségnek.
ez nem teljesítménytúra hanem szórakozás
az akkor király lesz STARWEB és mikor lesz teljesen játszható???

nagyon várom😊

Borg87
igen exik exc es ami semmi kül csak a szine más de nem erõsebb sõt a hpje sem több

..::Borg::..

Vdanosss
azt lehet venni!
DE exc????

Frosty01
egy nagy kürt, amit a kisállatok helyére lehet betenni az invertoryban 😉

SteWhite
Szép kis béka mondhatom 😊

Szóval mi is az az Exc Horn Of Doom, mit szereztél hol?

Global DW 11x

kegabor
Én nem értek 1-et vele...de tudom vannak akik nem mindenhol tudnak érvényesülni...😄DD

Borg87
én meg 3mas életet élek 😄 van mikor csak global van ,hogy semmi és van ,hogy tört szerver! és mindig jól érzem magam 😄

..::Borg::..

Igazad van..én is jól érzem magam mindenhol, de legjobb priváton 😄

Frosty01
Eggyetértek<#eljen>